Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie prosze

co oznacza taki sygnal w telefonie komorkowym???

Polecane posty

Gość kto wie prosze

Dzwonie na pewien numer, ktory byl wczesniej aktywny i byl normalny sygnal. Na drugi dzien na ten sam numer juz nie moglam sie doszwonic, wybieram numer i rozlacza rozmowe pisze ! polaczenie zakonczone" Probowalam dzwonic z roznych numerow i za kazdym razem ten sam komunikat, ze polaczenie zakonczone. Tak juz jest prawie miesiac, co to moze oznaczac moze ktos wie?

Gość kto wie prosze
pooooomocy ktos sie na tym zna???

Gość kto wie prosze
bardzo prosze

Gość dupa wołowa 123
Ktoś mógł sobie ustawić w telefonie odrzucanie połączeń od Ciebie.Rozwiązaniem jest zastrzeżenie Twojego numeru u operatora-wtedy nie wiadomo, jaki numer dzwoni i jego telefon nie odrzuci połączenia.

Gość kto wie prosze
Przeciez pisze, ze probowalam dzwonic z roznych numerow i z kazdego to samo.

Gość kto wie prosze
z dnia na dzien zrobil sie nieaktualny? dzwonilam i byl sygnal i normalnie ktos odebral telefon a na nastepny dzien juz nie mozna bylo sie dodzwonic.

Gość Kasia z bolem dziasel
Nie mozna zablokowac polaczen od 1 nr tylko od wszystkich wiec albo ma zablokowane przychodzace polaczenia albo nr nieaktywny. Tak mozna to zrobic z dnia na dzien.

Gość kto wie prosze
Ale jak jest numer nieaktywny to chyba mowia cos, ze nie ma takiego numeru? Dziwne to bardzo. Zabralam numer telefonu facetowi, ktory mnie przesladuje i proponuje seks, do jego zony. Tego samego wieczoru dzwonilam na ten numer i ona odebrala ale sie rozlaczylam. Powiedzialam mu, ze jak mnie nie zostawi w spokoju to zadzwonie do niej i wszystko powiem. Na nastepny dzien on znowu zaczal mnie nekac telefonami, wiec wybralam numer do jego zony i juz nie mozna bylo sie polaczyc. Jestem pewna, ze to jego sprawka, bo teraz czuje sie pewny siebie i dalej wydzwania, wiedzac, ze nie moge sie z nia skontaktowac. I teraz nie wiem czy ona ma polaczenia zablokowane czy numer jest nieaktywny.

Gość po cholerę gadasz
jak zadzwoni odstaw telefon i sam się rozłaczy,durna ci.po

Gość tyyttyttytytyt
Pewnie oodłączyli jakiś modem albo fax, który rozłącza połączenia głosowe

Gość kto wie prosze
fax pod telefon komorkowy? jak mam odlozyc telefon? on do mnie wydzwania po kilkanascie razy dziennie i w nocy tez. widze, ze nikt nie potrafi odpowiedziec mi na to pytanie. jak telefon staje sie nieaktywny, wydaje mi sie ze dzwoniac cos mowia a nie rozlacza polaczenie.

Gość o matko zmień numeri nie
będzie już do ciebie mógł dzwonić i po krzyku. To chyba najprostsze rozwiązanie zamiast twojego teraz nękania jego żony

Gość kto wie prosze
No nie bardzo moge zmienic teraz numer, bo podalam go jako numer kontaktowy do pewnego urzedu, skad beda do mnie dzwonic niewiadomo kiedy.

Gość kto wie prosze
ewentualnie chcialabym go poprostu zablokowac ale w telefonie nie mam takiej opcji, jestem sklonna wymienic telefon na inny tylko nie wiem w jakim telefonie mozna blokowac konkretny numer?

Gość po cholerę gadasz
bilingi weż i na komendę zgłoś za molestowanie.Też tak mialam i ukarany został zbok

Gość znająca się
Dziewczyno takie sprawy to się zgłasza na policję. To jest stalking i jest to przestępstwo ścigane z urzędu. Jeśli numer jest zarejestrowany na tego gościa a Ty zachowasz smsy od niego to już ma ciepło. A jeżeli chodzi o kwestie techniczne blokowania numerów to masz mnóstwo aplikacji na telefon, które pozwalają zarządzać połączeniami telefonicznymi i smsami. Dla większości smartfonów są one dostępne albo za darmo albo za drobną opłatą. Jest coś takiego jak Advanced Call Manager. Możesz zablokowac dowolne numery zarówno te spoza książki telefonicznej jak i zatrzeżone. Możesz dodac pewne numery na czarną listę itp itd

Gość gość
Porostu ma ustawieniach źle ustawione ze ona może dzwonić a ty do niej nie bo automatycznie jak kontakt zablokujesz to nie może ta osoba nic a ta osoba może dzwonić do ciebie geniuszu proste i logicznej