Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsjhsdk

zalezy mi i dostałam kosza

Polecane posty

Gość hsjhsdk

hej, znam pewnego faceta kilka miesiecy, spotykalismy się bez zobowiazac wczoraj sie go zapytałam .. i zaluje powiedziaął, ze jest dobrze tak jak jest ze nie chce na razie miec dziewczyny .. jestem załamana.. zalezy mi bardzo na nim...

Gość hsjhsdk
no tak.. ale on tez zaproponował mi zebysmy sie dalej spotykali... z nim się czuje bardzo dobrze.. ale wiem, ze to do niczego nie prowadzi a z drugiej strony chciałabym się z nim spotykac dalej

Gość sdfsdfsdfsdfsdfs
ja bym na Twoim miejscu sie z nim juz nie spotykala;/

Olej go Ze mna jedna tez leci w ciula ostatnio i dzis postanowilem ze to juz koniec, przestane sie odzywac, blokuje zdjecia na fb

Gość hsjhsdk
tak też zrobię ale nie wiem czy dam rade ... on był jedynym chlopakiem dzieki któremu zapomniałam o moim byłym.. a teraz taki numer chyba załoze kólko pechowych dziewczyn

Gość ddhdhdgfgfgfgf
ale o co ty zapytalas

Gość hsjhsdk
zapytałam się czy ma zamiar wprowadzić jakieś zmiany w zyciu i kim w ogole dla niego jestem

A według mnie źle byś zrobiła olewając go.Nikogo nie można zmusić do miłości i związku ale to wcale nie oznacza,że facet ma Cię gdzieś.Z pewnością ceni Twoje towarzystwo i jak widzisz chce się spotykać nadal.A że nie czuje czegoś więcej i nie chce związku póki co?Ma do tego prawo.To nie jest tak,że on miałby być Twoim plastrem na złamane serducho hmm?Bo wydaje mi się,że tak-chcesz zapomnieć o byłym,więc bardzo się nakręciłaś na tego faceta...

Gość hsjhsdk
wcześniejszy był plastrem, a z tym jest tak, że poprostu przeszło mi wszystko do byłego, z którym utrzymywałam kontakt do czasu gdy nie poznałam tego obecnego jednak dzisiaj jest jakaś kumulacja zła, bo były znow się odezwał jak swięta i się zapytał czy dostałam życzenia na swiętam, bo nie odpisałam.. nie miałam takiej potrzeby a z obcenym dzisiaj zamieniłam może dwa slowa,

Gość kochana daj wam

Gość hsjhsdk
przepraszam co ?