Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszekopuszek

Osoby które:sprzątają,zmywają lub pracują w fabrykach jak wam się żyje w UK?

Polecane posty

Gość kruszekopuszek

Czy oby stać was chociaż na co roczne wakacje,na normalne życie? Jedzenie,ubrania itd? Może macie dzieci,rodzinę.. Jaki jest standard życia pracując chociażby w fabryce,czy też na sprzątaniu? Czy lepszy niż w Polsce? Bo sąsiadka sprząta i ciężko jest,a jej córka za granicą w fabryce i gada że jej lepiej i nie wraca.....Czy faktycznie nawet praca w fabryce jest lepsza od pracy w Polsce

Gość ojjdanadana
na nic nas nie stac na nic nas nie stac na nic nas nie stac na nic nas nie stac

Gość alepogoda.pl
Pracowałam w fabryce i uwazam ze zyje sie i tak lepiej niz w polsce.

Gość jest bardzo, bardzo zle
nikogo na nic nie stac, mieszkamy przeciez na kupie, w zagrzybionych domach, nie dojadamy, nie pamietamy wrecz co to takiego "wakacje", jestesmy biedni, koslawi i nieszczesliwi. Zaspokojona? :D

Gość moim zdaniem nie jestes
Zalezy co w tej fabryce robisz :p jesli jestes dyrektorem to zyc nie umierac. A tak na powaznie: znam paru inzynierow pracujacych w fabryce Mam znajomych ktorzy dostaja minimum i takich ktorzy dostaja prawie dwa razy tyle. Wszyscy zyja lepiej niz w polsce. Stac ich na zagraniczne wakacje itd nie znam nikogo kto sprzata albo zmywa.

Gość kruszekopuszek
Po prostu tylko tak pytam. Bo nie wiem czy jej corka tak na powaznie i sie chwali czy klamie ale chce zeby nie bylo ze tam gorzej.

Gość kruszekopuszek
Dlatego pytam grzecznie.

Gość hanna barberafff
Takie osoby zawsze sie chwala na co je nie stac, ale moim zdaniem maja po prostu niskie oczekiwania od zycia, albo w Polsce klepaly straszna biede i wydaje im sie, ze jak moga sobie napelnic koszyk w lidlu to maja full wypas i zyja na lepszym poziomie niz rodacy w Polsce. Powiem Ci, ze ja zarabiam 2 razy tyle co najnizsza krakrajowa w Uk i juz dawno nie bylam na zagranicznych wakacjach nie liczac wyjazdow do Polski.