Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna laurka

jak zdobyć faceta przez internet

Polecane posty

Gość smutna laurka

Witam Mam problem ponieważ zakochałam sie w pewnym koziorożcu i chce z nim być, ale mamy tylko kontakt przez czat i skype. Chcę zeby On zakochał sie też we mnie, na tyle żeby zmienił zdanie i jeśli nie teraz, to kiedys chciał ze mna być. Ponieważ popełnikam kilka blędów w znajomosci musiałam jakos reagowac i je naprawić. Raz dałam mu do zrozumienia, że jestem zazdrosna i był problem. Innym razem, że chce z nim być i mieszkać. Natychmiast wystraszył sie i zaczął żegnać, ale tym razem to ja postanowiłam pokazać mu, że mnie okrutnie zranił i usunęłam konto na portalu na jeden dzień, pisząc ze zrywam znajomość i żeganjac sie z nim. Nastepnego dnia w wigilie serce mi zmiękło i odezwałam sie do niego,ze przepraszam za to co zrobiłam - w odpowiedzi od niego dostałam wiadomosć że chole*nie tęsknił za mna , że tak tylko gadał (wtedy jak sie kłócilismy) i że nadal mnie kocha bardzo. Zanim usunełam konto zobaczyłam że napisał - nie żeganj sie, nie usuwaj konta, bedziemy dalej rozmawiać. Wczoraj rozmawialismy o czymś innym i dowiedział sie o moich poważnych problemach z rodzicami, bardzo poważnych (był przerażony tym co mu pisałam) i teraz ja chce milczeć przez 3-4 dni. Nie odpisywać na jego wiadomosci, żeby zobaczył jak jest kiedy mnie nie ma, tak, jakbym sie obraziła na niego. Zeby zobaczył,że moze mnie stracić. Poneważ nie jestem na 100 % pewna jego uczuć, chce je wystawic na próbe. Prosze dziewczyny , poradzcie co robić?

Gość Maaagdalenaa
Jak można kogoś kochać przez internet ?! :D Wytłumaczcie mi to :D Ja nawet nie wiem czy kogoś naprawdę lubię jeśli mam kontakt tylko wirtualny bo dopiero rzeczywistość wszystko weryfikuje :P A co dopiero miłość ;O Ludzie ogarnijcie się ;):D

Gość smutna laurka
no ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie - nie prosiłam o ocene tylko porade i można

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Moim zdaniem jesteś dziecinna. Widzisz z uczuciami jest tak że nie ma się ich i nigdy nie będzie miało, a już na pewno nie z wzajemnością od faceta który tego nie czuje. Kobieta może starać się kochać, ale facet nie. Jak cię nie kocha to choćbyś byłą Doda i robiła mu codziennie loda niestety cię nie pokocha. Nie możesz zrobić niczego aby cie pokochał. Zakładając że chodzi ci o prawdziwe uczucie. Do prawdziwego uczucia potrzebna jest chemia i zgrywanie się psychiczne dwojga ludzi. Do łóżka zdobyć go możesz, ale aby cie kochał to jak nie zakocha się sam nic nie zrobisz. Aby ktoś cię pokochał wystarczy przy tej osobie być, nie trzeba nic robić. To samo przychodzi lub nie. Tak skonstruowany jest świat. Zastrzeżenia zgłoś do kogoś kto tym zawiaduje.

Gość Maaagdalenaa
No, ale dziewczyno... Jak Ty chcesz sprawić na siłę, aby ktoś Cię pokochał ?! Przecież tak się nie da... Zastanawiam się ile masz lat, bo chyba niezbyt dużo, tak ? ;)

"Poneważ nie jestem na 100 % pewna jego uczuć, chce je wystawic na próbe." idz na calosc i popros rodzicow zeby przestali placic za internet