Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalasi

Gryporutin w ciąży - czosnek, malina i...

Polecane posty

Gość kalasi

Skład: witamina C (kwas askorbinowy) ekstrakt z czosnku zagęszczony sok malinowy cynk rutyna witamina A można w ciąży?

Gość kalasi
Nikt nie doradzi?

Wiesz,wydaje mi sie,ze raczej dla ciezarnych nie jest wskazany.Sa matomiast inne tabletki dla kobiet ciezarnych np.prenatal grip.Ja mam na sobie wyprobowane mleko z miodem i czosnkiem,ale wiadomo,ze nie kazdy to lubi

kalasi ...zależy który trymestr...jeśli pierwszy to witaminka c i domowe sposoby:)drugi i trzeci jeśli rzeczywiście męczy Cię przeziębienie i domowe nie pomagają to możesz ten lek...skład jest ok...ważne że nie ma pseudoefedryny, fenyloalaniny albo ibuprofenu...paracetamol też nie koniecznie....więc skład jest według mnie bezpieczny, aczkolwiek byle nie przeginać ...:)osobiście bym wzięła...tyle że moje przeziębienie było tak drastyczne że tylko antybiotyk:(

Gość mamamama28
vit A nie wolno w ciąży za dużo

Gość kalasi
Dzwoniłam do mojej lekarki i mogę brać

Gość kórz na asfalcie
wciągaj

Gość MartaJ2389
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa GrypoRutin? No bo wyszukiwalam komentarzy dotyczacych tego produktu i chcialam Was zapytac. Mozecie cokolwiek napisac mi o tym leku? Warto go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Tutaj przeczytalam troche recencji o GrypoRutin: http://www.listalekow.pl/gryporutin/ - uwazacie, ze to sprawdzone informacje? Nie w smak mi sie i zmarnowac bezsensownie kase, dlatego pytam Was o rade. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.