Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Marzenie Leżaka...

Polecane posty

a gram teraz w crash mind over titans i zajeebista gierka w ogole super sie gra w chooy :D

na ps1 crash 1 utknalem teraz w piramidzie i odechcialo mi sie

ale na psp ten crash niczego sobie

w ogole na psp jak wkladam sluchawki to dzwiek jakis wysokiej jakosci. w splinter cell na ps2 tez na razie utknalem, na psp duzo latwiejszy byl

ciezko tam jest, bo jak zaabije kogos a nie ma gdzie ciala schowac, to zaraz ze znaleziono ciala i alarm level 1, i chooy a przejsc niezauwazony tez ciezko w ogole, wiec na razie gram w crash na psp, bo to latwizna

Edytowano przez Srelipe

ja ze 100 gierek sciagnalem na psx, ps2 i psp i ma mw co grac, dlatego pasuje mi, ze nie mam neta, bo zamiast tu gnic i marnowac czas, to sobie przechodze gierki i fajnie jest :D

Zawsze się się podpiję to mi się w fallouta chce grać.. czwórka się ze steama instaluje 😆

1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał:

Mój najlepszy to gen7 i5 7500 @ 3,4Ghz 256ssd+1tb hdd + wifi 5g 0,5Gbps 8gb ram ddr4 Windows 10/11 oem licencji 630 hd intel gpu 240w sfx

No to spoko... Fallout 4 by tańczył z Wieśkiem 3... w sensie gdyby nie integra xD

Edytowano przez RC +

mam z 40 gierek na PSP sciagniete, z 30 na ps2 po 4GB

sciagnale msobie wladce pierscieni powrot krola i star wars battleground 2 na PS2 podobno dojeebana gierka tez
niedlugo bede obczajal xD

1 minutę temu, RC + napisał:

No to spoko... Fallout 4 by tańczył z Wieśkiem 3... w sensie gdyby nie integra xD

Za 37 zl realnego kosztu to niech stanie na zapasie w sypialni xD 

Kiedyś dostanie karte po bracie i będzie kozaczyl emulatory czy coś... 

Ale coś cenowo mi nie pasi bo i5 7gen to tanie rzeczy nie są.

na psx sobie w herkulesa gralem, to masakra, gra dla dzieci, a ja mam problem przejsc drugi poziom, widac, ze to pisanie na kafe oglupia, powinienem mniej neta a wiecej grac w platformowki, to zmadrzeje troche

Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał:

No widzisz trzeba umiejętności 

ile łącznie za budę?

na pecet chyba 6 czesci jest, ja na ps2 sciagnalem 3 czesci, ale no na razie tez utknalem, i ogarniam te latwe gierki dla dzieci typu crash, ale splinter cell na essentials na psp tez byl proscizna, na ps2 mam problem przejsc pierwsza misje masakra

a chcialbym niezauwazony przejsc... ale na razie ogarniam latwiejsze gierki, zeby potrenowac a potem bede sie bral za trudniejsze tytuly

ale czytalem w necie ludzie bardzo zachwalaja star wars battlefront 2 na ps2 i ze czemu nie ma remake, niedlugo sobie obczaje

troche jestem wkuurwiony na internet, bo za duzo czasu marnuje tutaj na to srorum, a teraz jak nie ma mmobilnego i jestem gdzies gdzie nie ma neta to sobie gram w gierki na moim retroid i sie super bawie, a jak sie lacze z netem to zaraz tutaj gnije masakra, imam dosc internetu

Aha... ale koło 200 zł pękło za taki setup rejczel.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się