Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqoyuyoyuteyhbc

boje sie mamy :(:(

Polecane posty

Gość qqqoyuyoyuteyhbc

za 5 miesiecy bede miała 18 lat.. ale nie moge dalej pozno wracac do domu..góra to 24 :( wczoraj byłam na osiemnastce.. i wrocilam dzisiaj rano...mama nie była zadowolona jak jej mowilam to przez tel.. :( chcialam wrocic wczesniej ale nie było kiedrowcy i nie mial mnie kto odwiesc , jeszcze sie z nia nie widzialam bo jest w pracy ale jak wroci to tak strasznie sie boje... Ona nie wie ze bylam na 18 tylko mysli ze u chłopaka byłam bo jej tak powiedziałam.. a była tam z chlopakiem , i on planuje zadzwonic do niej i przeprosic ze mnie wczesniej nie odwiozł.. :( w wieku 16 lat widziała mnie pijany, wtedy obiecałam ze nie bd juz piła.. a teraz pewnie dalej pomysle ze piłam.. :( boje sie ...

Gość qqqoyuyoyuteyhbc
?? :(

Gość szanuj szefa swego...
Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, ze w końcu zabłądził. Chodzi więc po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tylu w ramię. Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany i wkurzony, Piana z pyska mu leci i mówi: - Co tu robisz? - Zgubiłem się - odpowiada facet. - Ale czego się kur** tak drzesz? - pyta znowu wściekły niedźwiedź. - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże - mówi gość. - No to kur** ja usłyszałem... Pomogło ci?

Gość qqqoyuyoyuteyhbc
nie. :(

Gość qqqoyuyoyuteyhbc
nikt jak zwykle normalnego nic nie odpowie :(

Gość ajajajaaja
dasz rade :)