Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felexs

Powrot do eksa,co sadzicie?

Polecane posty

Gość felexs

jezeli rozstaliscie sie na pewien czas,a w tym czasie spotykaliscie sie z innymi osobami.Czy po poworcie nie przeszkadza wam,ze ktos inny z nia lub nim sypial,dotykal?

Gość rooxxii
powrotom do EX mówię stanowoczo NIE

Gość normalni nie wchodza
2 razy do tej samej rzeki

Gość Zakrótkowiec
jesteś chora psychicznie i się szybko lecz

Gość odpowiadam na pytanie 2
Przeszkadzalo!!!!

Gość Miss u buntu z haczykiem
Zima. Do przydrożnego baru wchodzi kierowca tira. Siada przy barze i mówi: - Poproszę setkę. Tfu! (spluwa na podłogę) Pieprzony Matiz.... Barman się zdziwił, ale nalał mu setkę. Facet wychylił duszkiem i mówi: - Barman, jeszcze seteczkę. Tfu! Pieprzony Matiz... Barman zdziwiony nalał setkę. Facet wychylił i mówi: - Jeszcze jedna setka. Tfu! Pieprzony Matiz... Barman mu nalewa i pyta: - Ok, niech pan zamawia co pan chce, ale czemu za każdym razem pan spluwa i przeklina jakiegoś Matiza? - Wie pan co? - mówi kierowca - Zakopałem się w zaspie 30-tonową Scanią i ni chu-chu nie mogę wyjechać. Podjeżdża matiziak, wysiada kierowca i mówi, że mnie wyciągnie. Ja mu na to: "Panie, jak mnie Pan wyciągniesz tym Matizem, to ja panu ze szczęścia laskę zrobię!". - TFU! Pieprzony Matiz!!!

Gość hioidid
nie rozwazam nawet takiej opcji zycie toczy sie dalej a nie mam zamiaru marnowac go na powroty do exiow:O