Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cztery dni do okresu

Cztery dni do okresu wiem już że jestem w ciąży i boli mnie brzuch-was tez bolał

Polecane posty

Czy bolał was brzuch jak przy okresie w 3/4-5 tc? Zrobiłam bete(nie wiedziałam czy moge wziąć antybiotyk )i wyszła 96. Boli mnie brzuch a do terminu okresu jeszcze 4 dni. Tak mnie kłują jajniki (jak kaszle szczególnie i jak brzuch spinam przy załatwianiu) i jeszcze jakbym miała takie skurcze jak w pierwszy dzień @, nie są ciągłe tylko takie nachodzące-jak to przy okresie. Też tak miałyście ? To normalne?

Gość kurzy murzdrzek
Pewnego dnia, w górach ksiądz wybrał się na przechadzkę po halach. Spacerując spotkał bacę, wyraznie czymś zajętego. Podszedł więc bliżej i pyta: - Baco, a co wy tam robicie? - A budujemy sobie. - A co budujecie? - Ano srocz budujemy. - No wiecie co, baco? Ja rozumiem szczerość, ale baca tak powinien..... no czasem poowijać w bawełne, a nie tak prosto z mostu... - A co ja bede w bawełnę owijał! Opier**** dechami dookoła i h**!

Gość sdferfe
tak, to normalne...

Gość u mnie też wszystko było tak
jak przy nadchodzącym okresie, a okresu nie było. Tkliwe piersi, pobolewanie w podbrzuszu i tak własnie zaczynała się ciąża :)

Gość albabetaomega
to zupełnie normalne. Nie przejmuj się tym.

Tylko ze mnie piersi wogóle nie bolą, tylko ten brzuch, i mnie nigdy nie bolał przed okresem. A teraz boli JAK PODCZAS OKRESU.

A jest ktoś kogo nie bolały piersi? :) bo mi sie wydawało że każdą kobiete bolą na poczatku ciąży.A u mnie nic -zero, tylko przy okresie i przed tez mnie nigdy nie bolały-tylko ten brzuch zawsze zaczytał no moze pół dnia przed krwawieniem i bolał w pierwszy i drugi dzień okresu. A teraz jak w pierwszy dzień okresu boli mnie już 3 dni.

spokojnie na wszysotko czas to dopiero jakis 2-3 tydz od zaplodnienia mnie piersi tez od razu nie bolaly dopiero pozniej zaczely wraz z sutakmi ktore lekko zciemnialy ;)

mnie dopiero zaczely bolec 4 tyg od zaplodnienia i to tak naprde lekko. teraz z dnia na dzien sa coraz bardziej tkliwe. ;) wszystko przed Toba ;) gratulacje

2-3 tydzień od zapłodnienia to 5-6 tc? Bo u mnie to jest 3/4. Dopiero 12 dni od owulacji mineło.

Zaniepokojona jestem bo musze nospe jeść-te skurcze jak przy okresie są trochę uciążliwe. No ale w sumie przy okresie też jem nospe :)

Gość albabetaomega
wszystko normalnie u Ciebie przebiega, nie doszukuj się problemów tam, gdzie ich nie ma. Każda ciąża jest inna. Ja miałam mdłości i wymioty w 14 -17 tygodniu, a teoretycznie do 12 powinny ustąpić. Ciesz się ze swojego stanu i relaksuj:)

Gość albabetaomega
ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Jak masz teoretycznie następną @ dostać za 4 dni to będzie u ciebie właśnie 3/4 tydzień ciąży.

Dzuieki dziewczyny :)