Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2pacccc

Czy wierzycie w ILLUMINATI ????

Polecane posty

Gość 2pacccc

ja zaglebilam sie w temat i jestem delikatnie mowiac przerazona!!!! to jest straszne... zreszta co ja sie was pytam czy wierzycie to jest PEWNE przy tych wszystkich dowodach!! LUDZIE OBUDZCIE SIE !!!!

Gość ehh.............
obudziłem sie dziś o 6:30, daj pospać kobieto :D

Gość co tu wierzyć
czy nie wierzyć. Są, działają, robią swoje, bogacą sie niepomiernie. Rządzą światem.

ja też jestem tym wszystkim przerażona, nie wiem czy to prawda, że ich wyznawcami są l. gaga, niki minaj, boyonce i inni... ale na to wygląda. też trochę poczytałam, jestem w szoku że ich "znaki i symbole" są w filmach, teledyskach, aż strach pomyśleć. dlaczego gwiazdy hip hopu, popu pokazują znaki, a tłumy fanów za nimi. przez to czci się szatana :/ ... nie jestem praktykującą katoliczką, ale to mnie przeraziło.

Gość Miss u buntu z haczykiem
Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu. Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy. Sędzia sie zastanowił i odpowiada: Myśle, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odlecial w krzaki - 8 lat za próbe ucieczki.

Gość ja to sie chcialem do nich
nawet zapisac ale nie prszeszedlem ostatniego testu - moj czlonek mial 19cm a przyjmuja od 21

Gość TAK, ja wierzę
si

gaga, rhianna czy tam beyonce nie sa wyznawcami illuminati jak ich okreslacie tylko marionetkami - one nawet w to nie wierza, po prostu ich wizerunek jest przez illumiati wykorzystywany zeby psuc morale ludzi.

Gość PanParówka
jesli w polsce wejdzie GMO a wiadomo jakie GMO ma dzialanie na zdrowie RAKI RAKI smierc :) bedziemy zrec i dlugosc naszego zycia nie przekroczy 30 taka prawda bedziemy pod siebie srac i zygac wlasna krwia a wy glupcy wybieracie PO plujecie na wiare itp GMO to smierc jedynie co moze nas teraz uratowac to armagedon ktory spali ziemie i uprawy GMO ktor nie beda mogly sie odrodzic !!

Gość gość
podbijam temat :>

Gość gość
to jest koszmar jakiś... ciekawe czemu tak mało ludzi w to wierzy...

Gość gość
ale o co w tym chodzi?

Gość gość
o nowy porządek na świecie który ma nadejść... a ludzie śpią..i są ogłupiani z roku na rok coraz bardziej...denną muzyką, filmami, prasą...mediami...to wszystko to matrix.. to teatr dla głupich

Gość gość
e to ja mam inne problemy. zreszta nie slucham takiego badziewia radyjnego

Gość gość
ale to nie chodzi o słuchanie ale o to po co sa illuminati... trzeba poczytać...

Gość tak jest niestety ale
kilka osób nie zburzy ich planu

Gość gość
nie wiem... może klika nie ale jakby się większość zbudziła... nie wiem... :/

Gość gość
tak wierze ze sa, ze chca wkonczyc ludzi, juz to robia, truja czym tylko sie da, oglupija tv i muzyka, bijonce,gaga ruhana to jedna i ta sama klika wyznawcow szatana. zabijaja tych co za duzo gadaja np majkel jekson, ksiezna dajana itp. zabija tez innych dla swojich chorych praktyk rytulow, klub 27 to nie przypadek to oni zabija

Gość gość
polecam film Oczy szeroko zamknięte (1999) - tam sie dowiecie wiecej o illuminatach , byl to ostatni film rezysera ktory zginal po nim w niewyjasnionych okolicznosciach ( iluminaci sie nim zajeli bo wyznal ich prawdy w tym filmie )

Gość gość
a do tego tusk rudy debil wprowadzil GMO to smierc

Gość gość
to juz rozumiem fenomen rihanny, spiewac toto nie umie ale wypromowala sie i puszczaja to darcie kota wszedzie :o

Gość musieliby się obudzić
ludzie ale wszyscy wtedy byśmy ich pokonali

Gość gość
rihanna jest juz na terenie poslki!!!! jutro koncert w gdyni!!!!!!

Gość gość
ale ż jaki spisek, w każdej grupie ktoś jest na szczycie, zazwyczaj dzięki kantom. Na ulicy taki ktoś jest, na dzielnicy, ktoś rządzi miastem, ktoś krajem, ktoś europą i ktoś światem. To ligiczne, inaczej być nie może. drogą do tego jest szmalec, rządzi ten kto ma go najwięcej. od dawna wiadomo, że są ludzie nietykalni, a cała reszta ma na nich pracować. a rzady, hm, oni sobie te rządy kupują...a raczej daja szmalec na wybory i potem kierują marionetkami. przecież na szczytach rządzenia światem nie moze być przypadków.

Gość XX NIEBO I ZIEMIA
iluminati was przeraża ? obejrzyjcie filmy o nadejściu antychrysta i filmy o tym że watykan i papież tkwią w tym całym okultystycznym działaniu. ja oczywiście w to nie wierzę, i oczywiście gesty masońskie papieża to mógłby być przypadek, no cóż na tym świecie sie prawdy nie dowiemy :) mogę wstawić ciekawe filmy dla zainteresowanych ;)

Gość znany film
niestety tak jest że jesteśmy na co dzień trybikami niewolnikami a "góra" zbiera owoce naszej pracy

Gość gość
pocałuj się w tyłek z językiem lilka i spier....