Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzannee01

POMOCY......

Polecane posty

Gość suzannee01

Witam, Z góry proszę o poważne podejście do sprawy, bardzo zależy mi na dojrzałych odpowiedziach w których znajdę choć odrobinę wsparcia. Mam 17 lat, jestem z chłopakiem już ponad 6 miesięcy, on ma 19 lat. Bardzo się kochamy, często się całujemy, a ostatnio zaczęliśmy próbować czegoś więcej - nie mam tu na myśli seksu, gdyż nie jesteśmy jeszcze gotowi - chodzi mi o pieszczenie narządów płciowych. On robi mi palcówkę, a ja jemu tzw "handjob". Pierwszy raz próbowaliśmy tego około 2 msc temu, średnio mi się to podobało, więc przerwaliśmy. Dzisiaj znów była do tego okazja, spróbowaliśmy, a nuż będzie dobrze. Najpierw on zaczął robić mi palcówkę, wszystko było okej, jednak później chciał abym i ja jakoś go zadowoliła. Nie wiele się zastanawiając zaczęłam pieścić jego narządy płciowe i poczułam wtedy spermę na końcu jego penisa. Wytarłam ją od razu. Po tym on już nie robił mi palcówki, ale leżałam na nim z majtkami zdjętymi do połowy. On miał spodnie, ale rozpięty rozporek, miał też na sobie majtki ale nawet nie wiem czy przypadkiem też nie były trochę zdjęte, a penis nie wystawał na wierzch. Wracając do domu strasznie bolała mnie głowa. Czy jest możliwośc żebym zaszła w ciążę???? Pragnę dodać, że jego penis ani razu nie znajdował się w mojej pochwie. Czytam na ten temat dużo rzeczy w internecie i jestem przerażona. BArdzo proszę o pomoc.

Kochanie, czy Twój chłopak doszedł? Może to nie była sperma, a preejakulat, który troszkę różni się od spermy ;) poczytaj o tym

Gość suzannee01
a czy preejakulat moze mnie zaplodnic??? pomocy :( boję się

Teoretycznie może, ale odnotowuje się bardzo nie liczne przypadki :). Nie panikuj ;) miałaś wtedy dni płodne?

Gość Dede;
twoja szansa na zajście w ciążę jest jak funkcja wykładnicza zmierza do zera :)

Gość suzannee01
Nie, nie mam dni płodnych - powinnam mieć okres mniej więcej pojutrze. Mam nadzieję że dostanę. Przepraszam, ale straszna panikara ze mnie ;)

Życzę Ci obfitego okresu :D raczej nie jesteś w ciąży, a następnym razem jak będziecie chcieli się trochę pobawić to zalecam większą ostrożność aby zaoszczędzić sobie nerwów na przyszłość ;)

Gość suzannee01
Jednakże czytałam wiele wypowiedzi mówiących, że właśnie w takich lub podobnych sytuacjach jak ta opisana przeze mnie jest możliwość zajścia w ciążę, chociaż zastanawiam się czy to możliwe, bo przecież jak ten cały "płyn" miałby się tak głęboko dostać do mojej pochwy? Czy wystarczy żeby był tylko tak płyciutko, abym mogła zostać zapłodniona? Pomocy :(

Gość suzannee01
prosze o odpowiedz :( jakie sa szanse na to ze moge byc w ciazy?

jakie dziewczyny sa glupie! o ja pier*ole! tak, jestes w ciazy! lec od razu do gina! kuzwa, najpierw sie wyedukuj w tej sprawie a potem chwytaj za penisa. z reszta jak nie jestes gotowa zostac ewentualna mamusia (wiedzac do czego doprowadza sex bez zabezpieczenia) to sie sexu nie tykaj, proste!

Gość Dede;
no dobra, nie będziemy cię już dłużej oszukiwać zastanówmy się lepiej wspólnie jakie wybrać imiona :)

Gość suzannee01
NA wejściu prosiłam o udzielanie dojrzałych odpowiedzi... JA tylko proszę o pomoc... Czy to tak wiele, podzielić się ze mną wiedzą, którą być może posiadacie większą w tym temacie? Nic was to nie kosztuje, a mi pomoże ewentualnie trochę się uspokoić.

Gość Dede;
przecież już wyjaśniliśmy szanse na zajście w ciążę zbliżone do zera DUŻYMI LITERAMI CI TRZEBA ?

Gość suzannee01
No dobrze, dziękuję, A czy to możliwe, żeby dziewica zaszła w ciążę? Gdy błona dziewicza nie została przebita?

Gość Dede;
przeegiiiiinaaaaaasz..........😠

Gość suzannee01
co Ci szkodzi udzielenie mi odpowiedzi?

Gość ifiuehfvrpoequrv
prędzej się czymś zaraziłaś niż zaszłaś w ciążę!!!

Gość kredka bambino26
Masz 17 lat i nie wiesz jak sie zachodzi w ciaze :o te dziewczyny coraz glupsze sa

Gość Dede;
cZy mozliwe jest zajście w ciąże bez pzrebicia błony? no, były już precedensy, bodajże matka boska jako dziweica urodziła nawet syna, i do tego od razu po śmierci poszła do nieba, tak, że nie ma tego złego :p