Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkiiikkkaaa

Dobry stomatolog na nfz w Łodzi??

Polecane posty

Gość kkkiiikkkaaa

Błagam, dajcie mi jakiś sprawdzony kontakt, bo jestem załamana :o w większości gabinetów wszystko prywatnie - a ja nie mam tyle kasy :(:(

Gość kkkiiikkkaaa
no akurat chodzi o dalszy ząb (6). Wiem, że mogę dopłacić ale to i tak koszty nieporównywalnie mniejsze aniżeli te prywatnie :(

Gość Łodzianka..........
Ja chodzę na Brzeźną 3 a z córką na Piotrkowską 270.To prywatne gabinety ale mają podpisaną umowę z NFZ

Gość freestyleeee
niestety się przekonałam o tym, że jak się idzie na NFZ to i tak trzeba płacić jeśli chce się mieć lepszą plombę, więc ja i tak chodzę prywatnie do Bamedu, mam super opiekę.

Gość gość
A ja mogę coś poradzić. Pani Anna Rowińska, leczy na NFZ przy ulicy Sterlinga, w Centrum Stomatologii SPZOZ MSWiA czy jakoś tak to się nazywa. Kiedyś byłam też u pani stomatolog Moniki Zagórowskiej w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 270 (Modent). Nie polecam za to leczyć się w przychodni na Piłsudskiego koło parku Widzewskiego (wyparłam z pamięci nazwisko szaleńsczej dentystki , nie chcę o tym opowiadać :) ). W ogóle fajnie i tanio (na NFZ) można się leczyć w Instytucie Stomatologii na Czechosłowackiej - mają dobry sprzęt, leczą tam studenci. Szczerze polecam, tylko ostrzegam, że trzeba mieć dużo czasu, bo tam leczenie trwa dłużej niż zwykle. Mam nadzieję że pomogłam :)

Gość gość
derterka78 dziś nie wstyd ci?

Gość Preston
Bardzo dobra pani stomatolog leczy na wojska polskiego. P.dr. góra. Leczy zeby za nfz nawet te przednie wiec ktoś gada bzdury twierdzac ze na nfz leczy sie za darmo tylko te tylne zęby. Ja miałem cała szczene robiona na nfz. Wiadomo jesli chce sie lepssa plombe to wtedy sie placi ale jesli nie ma sie kasy to zaklada nfz-towskie plomby

Gość marcel9090
Mam teraz leczoną trójkę i wszystko wskazuje na to, że uda się uratować zęba. Jeżdżę na Żeligowskiego do Smile Dent. W moim poprzedni gabinecie to chcieli mi od razu wyrywać zęba, bo niby był już nie do wyleczenia...przejechałem parę ulic dalej do innego lekarza i się okazuje, że jednak można leczyć...ech. Dziwne trochę, ale nieważne. Kontakt do gabinetu jest stronie www.smiledent.com.pl

Gość gość
Miałem szynowanie zębów rozchwianych w www.smiledent.com.pl To gabinet dentystyczny z centrum Łodzi, dość często polecany przez ludzi. Bardzo dokładne podejście do diagnostyki, pełne wskazówki od stomatologa, opracowanie planu leczenia pod budżet klienta. Po drugiej wizycie już dostałam kartę rabatową i szereg wiadomości o promocjach. Ich promocje warto obserwować na stronie internetowej, bo bardziej korzystne od serwisów zakupów grupowych.

Gość gość
Zalecam iść po wypełnienia do gabinetu dentystycznego www.smiledent.com.pl w Łodzi. Absolutnie żadnych błędów nie popełniają. Wyleczyli zęby mi, mojemu mężowi, synowi, mamie i tacie. Zatem cała najbliższa rodzina. Wypełnienia nawet dobrane pod kolor zębów. U mnie wyszła praktycznie idealna zgodność. Warto pójść do nich kilka razy, bo otrzymasz kartę rabatową i wtedy to już będzie najtańszy gabinet stomatologiczny w centrum Łodzi. Pilne przypadki również obsługują w razie czego. Solidnie, z pasją, super wystrój i ogólnie nowoczesny sprzęt. Żadnych wad nie zaobserwowałam osobiście, dlatego z czystym sumieniem polecam.

Gość gość
Ja przestałam ufać publicznej służbie zdrowia i jeśli chodzi o zęby to wybieram zawsze prywatną kliniką. Poziom obsługi zupełnie inny. Lepsze znieczulenia i przede wszystkim nie trzeba czekać w kolejkach. W Łodzi zajrzyj do dentysty pracującego przy Narutowicza http://www.mddental.pl/ od roku chodze tylko tam.

Gość gość
kotos sie powinien tymi hujami zająć,zeby normalnie pracujacego czlowieka niebylo stac na dentyste to sie w pale niemiesci !

Gość gość
Po wyjściu z gabinetu www.centrum-stomatologii.pl poczułam, że moje zęby naprawdę są jak nowe. Polecam gorąco!

Gość Monia gość
Gdyby ktoś szukał dobrego dentysty w Łodzi polecam http://ultimed.com.pl/stomatologia/ są super, leczą też kobiety w ciąży, przez przypadek do nich trafiłam, bo mieszkam gdzie indziej, ale gdybym była z Łodzi to tylko do nich!

Gość gość
Niestety z tymi usługami na NFZ to jest różnie...naprawdę lepiej wykupić wizytę w prywatnym gabinecie. Zwyczajnie efekt takiej usługi wystarczy na nieco dłużej. Sprawdź tutaj http://stomatologiaraszewska.pl - to jest w Pabianicach, zawsze będzie nieco taniej niż w Łodzi. Polecam!

Gość gość
Dobry gabinet stomatologii? Polecam www.centrum-stomatologii.pl.