Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hepised

Jakie macie postanowienia noworoczne?

Polecane posty

Gość hepised

Jak wyżej w temacie. Ja: -schudnąć, -zacząć prowadzić zdrowy tryb życia, -rzucić palenie

Gość eer
zaliczyć informatykę i pierwszy rok studiów zapisać się do szkoły policealnej kupić sobie bluzkę oszczędzić 500 zł kupić sobie spodnie nie dać się życiu..

Gość skonczyc sie onanizowac
pod posty zalogowanych uzytkownikow:(

Gość nbbbb
zrobić coś szalonego :)

Gość 783963
schudnąć w sumie 20kg., napisać i obronić magisterkę, zdać egzamin na tłumacza przysięgłego, spłacić do końca jeden kredyt

Gość GretaBarbo
do połowy roku zlikwidować zadłużenie (23,5 tys), no najdalej do jesieni chciałabym tez poznać kogoś nowego, ale to się musi samo stać i moje postanowienia nic tu nie pomogą

Gość a ja mam tylko jedno
nauczyć robić się suhi i tyle :)

Gość ja chce na pewno
zdac sesje:)

Gość sekta
nie mam kontynuacja basen odchudzanie w miarę pogody narty i spacery

Gość nie mam żadnych
jak miałam to nigdy nie spelniay się wiec nie mam zadnych planów i zamiarów lepiej żyć bez planów bo z nich nic nie wychodzi

Gość chciałabym wyjechać z kraju,
schudnąć 20 kg, i zapomnieć o człowieku,któremu poświeciłam 9 lat swojego życia. Boże jak mi jest źle teraz:( :( :( Wszystko mi się nie układa--wyjazdu nie mogę doprowadzić do skutku,jem ze stresu zamiast spokojnie chudnąć,musze szukać pracy,bo kończy mi się lada chwila. No i mój związek się sypie....szok. Nie dam rady się z tego podnieść.

Gość jak zawsze sama 31 grudnia
nie mam postanowień noworocznych od kilku lat...i tak się nie spełniją ale teraz zrobię wyjątek chcę w Nowym Roku nie widywać Go aby o Nim zapomnieć

Gość jolalojalna
A propos postanowiń noworocznych. Znalazłam coś mądrego w ich temacie. Co roku postanawiam sobie dziesiątki rzeczy i jeszcze nic nie udało mi się zrealizować. Jestem na siebie wściekła że nic mi się nie udaje. Dzisiaj właśnie trafiłam na jakiś tekst o losie niespełnionych postanowien (czyli moich) i dlaczego je taki los spotyka. Kurczę dużo w tym mądrego. Jesli ktoś chetny do spełnienie swoich - to polecam http://4lady.pl/nieznany-los-noworocznych-postawnowien/

Gość leonleonid
Mi się nigdy nie udaje dotrzymać noworocznych postanowien. Już tyle razy coś sobie obiesywałem i za każdym razem ponosze porażke.

-wiecej czasu z domownikmi przebywac a nie uciekać -przeprowadzic powazną rozmowe odkladana juz sporo czasu -prowadzic mniej streosgenne zycie -nast. Sylwester obowiązkowo razem z dziecmi musi byc ...innej opcji nie ma

Gość ttyyttyy
mniej kafeteri

Gość wiecej wiecej wiecejjj
wiecej kafeterii hahahhahaha

Gość gość

nie będę oryginalna też chce schudnąć. narzeczony to ze mnie dumny jest bo myślał, że wytrzymam na diecie lightdiet tylko tydzień a tu nie.. już 3 tydzień na nich jestem, biedny zakład przegrał ale nie powiem to mnie akurat zmobilizowało i zmotywowało do schudnięcia.. powiedziałam sobie, że dam radę i tak będzie