Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natali4

jak zwrócić uwagę faceta?

Polecane posty

Gość natali4

Wiem , że temat trochę oklepany , ale na każdym forum nie ma tego czego dokładnie chciałabym się dowiedzieć. Przedstawie ogólny zarys sytuacji. Jestem w pierwszej klasie liecum, a obiekt moich westchnień jest o rok starszy. wysoki , dobrze ubrany , lubiany itp. Na początku roku zamieniliśmy jedną rozmowę , bo mamy wspólnych znajomych.Teraz jesteśmy na 'cześć' i to tyle. Chciałabym , żeby jakoś innaczej sie sprawy potoczyły , żeby on zaczął rozmowę itp. Wyznaje zasade , że to facet powinien sie starac o kobiete. Jest tez problem. Wydaje mi się że podobają mu się bardziej takie dziunie , niż takie normalne dziewczyny. nie sądzę że jestem jakaś strasznie brzydka i sie okropnie ubieram , ale nie nakładam do szkoły 1kg tapety czy sztucznych rzęs i nie chodze w szpilkach. Proszę o rade , jak zwrócić uwagę takiego chłopaka ?!

Gość natali4
chcę żeby mnie zruchał od tyłu, marzę o tym

Gość generał lala
Twoja zasada jest do kitu. minimum zainteresowania wykaż to może zaprocentuje.

Gość natali4
wole ssać kutasa pięknego chłopca, być przez niego ruchana i łykać jego nasienie niż związać się z niechcianymi, brzydkimi, zakochanymi frajerami

Gość nhgjgjg
kolejna co myśli, że facet sam spadnie z nieba i zacznie się o nią starać . No może ruchacz by zaliczyć lub poruchać dłużej.

Gość natali4
jak mnie irytują takie trolle. nie jestem po porstu nachalna i to tyle. nie czuje się powierzchowną kurwą , co patrzy tylko na to jak kto jest ubrany i jak wygląda. Chłopak wydaje mi sie atrakcyjny i to tyle. Proszę o jakieś konkretne rady. nie typu , że mam ' nie nosic majtek do szkoly i zalozyc szpilki' .

Gość natali4
to o chodzeniu bez majtek to nic nowego, sama tak robię potem masturbuję się podczas lekcji i swoim śluzem oznaczam jego totnister