Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka281

sierpien\wrzesien 2013

Polecane posty

Gość ja suszę pampersy
p.s. 'nie' z czasownikami piszemy oddzielnie, III klasa podstawówki. p.s.2. spójrz sobie do słownika wyrazów obcych co oznacza słowo 'subtelność' i 'empatia' 🖐️

Gość a ty skąd się wzięłaś
wal się wsiuro

zapomniałam dodać, że dysponuję tytaniczną siłą moralną i oceanem powagi.

Gość ------szkoda gadać--------
Chyba nikt tu nie zwrócił uwagi na najważniejszą rzecz - to nie te osoby które poroniły kłócą się o to kto im co napisał tylko ich samozwańcze "adwokatki". A może one nie chcą żeby ktoś się nad nimi użalał...... może nie chcą rozdrapywania ran......... może chcą być teraz same......... To że się podzieliły taką wiadomością nie oznacza że chcą o tym bez końca gadać!!!!!!!!!!!!!!!!

rysuję moimi siekaczami wielkie wzory matematyczne na pasie startowym nieczynnego lotniska w Bornem-Sulinowie.

Gość ja suszę pampersy
i śmierdze moczem

Gość ja suszę pampersy
wysil się bardziej z tym podszywem, no chyba, że stać cię na tyle, ile napisałaś do Atany debilu 🖐️

Przywiązuję sobie kaloryfer do pleców a potem skaczę żabką do najbliższego śmietnika, gdzie nacieram całe ciało olejem rycynowym i rozpoczynam deklamację "Lokomotywy" Tuwima.

Gość ja też kiedyś tutaj pisałam
Właśnie miałam napisać,że jedyną normalną osobą na tym forum (z tych które zostały) jest WIKA-MA! Było dużo fajnych dziewczyn,ale sobie odeszły...Black,Breisha,Kruszynka i jeszcze wiele innych-one cieszyły się ciążą, a nie przeżywały huj wie co! Jeżeli nie chcecie zapeszać,boicie się pisać to po jaką cholerę siedzicie na forum???

wika-ma :D Wczoraj wcześnie się położyłam spać bo padałam z nóg,nawet nie wiem kiedy zasnełam,a tak rano to ój partner"pijany słóń" bo tak go dziś przezwałam wychodzi do pracy ,zawsze rumoru narobi to i mnie budzi i tyle po spaniu.Wlazłam na net co nie co poczytałam film obejzalam i dospalam 2,5 h :D teraz śniadanie muszę zrobić. Patrze za okno i nie dowierzam cały czas pada śnieg .Ferie sie kończą i koniec spania do 10.00 :( . A co do osoby mało kulturalnej.... Już nie raz pisałam (podając swoje gg ) do dziewczyn które poroniły że jak chcąż to mogą pisać i pogadamy przeszłam przez to 2 razy więc wiem jak to jest. Jedne nam tu wtykają że nie mamy sumienia,inne że wspominamy poronienia i dzieci które już mamy.Sorry ale ciężko wszystkim "dogodzić" Najlepiej podczytywać krytykować wyzywać ale samemu od siebie nic-szkoda słów na właśnie takie osoby.

Jak sie komus nie podoba, niech tu nie wchodzi. Jakas zakompleksiona istota i tyle. Gdyby miala w sobie empatie, wiedzialaby, ze slowa tu nic nie pomoga, poza tym nie kazdy lubi jak sie jego smutek rozstrzasa. Wczoraj przezylam szok, moj brzuch jest tak wielki jak z synkiem w dniu porodu, nawet zdjecia wzielismy,zeby porownac. A teraz uciekam, bo mam swoje problemy, ktorych niekoniecznie chce innym glowe zawracac.

Gość bbq23
JOASIA UK a ty to już w ogóle się nie wypowiadaj, bo na tym temacie wiedziesz prym w byciu pępkiem świata, jesteś monotematyczna, przewidywalna, w kółko pierdolisz o tym samym i rzygać się chce jak widzi się twój nick i wywody na pół strony o tym samym codziennie. Owszem, nie podoba się. A co, zdziwiona że ktoś nie pieje na twój widok? :D I jak słusznie zauważyłyście - to jest forum ogólnodostępne, także jak będę miała ochotę, będę tu siedzieć i wciskać wam ile się da- chamstwo trzeba tępić.

uwazaj, bo taka empatyczna jestes, a naszym niewinnym dzieciom mozesz zaszkodzic. Jak mi cisnienie podniesiesz i cos sie z dzidzia stanie, admin bardzo łatwo Cie namierzy, bedzie sprawa, ktora wygram.

Gość wika-ma
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa pod moim adresem ale nie uważam żebym się tu czymś wyróżniała i szczerze mówiąc, bez fałszywej skromności, wolałabym żebyście mnie nie wychwalały bardziej czy mniej. Nie sądzę też żeby któraś z nas się tu pod kogoś podszywała, i tak jesteśmy anonimowe więc po co. Jest dużo dziewczyn które tak jak Wy czytają to forum ale nic nie piszą i to może właśnie one z Wami teraz dyskutują. Tak na marginesie - też pisałam o wózkach, zaraz po tym jak w miarę możliwości pocieszyłam Atanę więc nie wiem w czym jestem lepsza od innych. Nie umiem pocieszać........ Boję się takich tematów jak "poronienie", jestem przecież w ciąży i każdego dnia drżę o zdrowie mojego nienarodzonego dziecka. Wolę myśleć i pisac o rzeczach przyjemnych choć czasem może faktycznie nie wypada....... Oby już nie trzeba było nikogo pocieszać, obyśmy wszystkie doczekały szczęśliwego rozwiązania. A Wy, które czytacie forum, po raz kolejny zachęcam żebyście się do nas dołączyły i może narzuciły swoje tematy.

ja też kiedyś tutaj pisałam Piszesz o wrześniu 2013,ja też tam piszę bo lubię rozmawiać,i też czasami byłam ignorowana chociaż pisałam na dany temat i jakoś się nie obraziłam Jesteś osobą bardzo krytykującą ale nie masz odwagi wpisać swojego niku,którym się posługujesz. Kiedyś też należałam do innego forum,zaszłam w ciążę napisałam do tamtych dziewczyn by się nie poddawały walczyły o swoje,wierzyły ,życzyłam im wszystkiego dobrego itp.,itd. i przeszłam tutaj,tam czasami je podczytuje i życzę wszystkiego dobrego które też zaszły,nic poza tym nie piszę o sobie bo może było by to nie taktowne. Staramy się żeby było ok ale jak widać zawsze się znajdzie osoba której coś nie pasuje.

A ja mam swoje zdanie na temat osoby, ktora to pisze. Niestety nie mam tak nudnego zycia i nie potrzebuje sie dowartosciowac cudzym kosztem. Kiedys na forum, przed kilku laty jedna z dziewczyn miala tez taka pomaranczowa fanke, ktora ostatecznie okazala sie facetem. Doszlo do tego, ze ona nabawila sie mani przesladowczej, nim wyszla z domu kilka razy sie obejrzala, nim otworzyla strone dostawala drgawek, wszystkie z formum napisalysmy do admina, kazali nam to zglosic na policje. Wtedy, kiedy sprawa zostala wszczeta, ta osoba zostala namierzona. dziewczyna byla w szoku jaka miernota jej zagrazala. Ja nie pisze tu o wszystkim, bo niekoniecznie chce,zeby ktos przypadkowy czytal to jak telenowele i swoja nude i beznadzieje rozweselal moim kosztem, ale poniewaz nie dzieje sie u mnie najlepiej, nie odpuszcze, kiedy uznam,ze ktos przegial. I nie groze wcale. Jak ktos jest tchorzem, niech dalej pisze na pomaranczowo. I nie bede juz komentowac durnych wpisow. Dziewczyn jest mniej, bo kilka z nich poronilo i wcale nie jestesmy 3-policz dokladnie. Jezeli wolisz rozmowy o zakupach i obracaniu sie kupki w tyłku, pisz gdzie indziej. jestesmy tu same i piszemy, o czym nam sie podoba. Jak dodtad nic konstruktywnego na temat nie wrzucilas, wiec jestes jeszcze bardziej beznadziejna. Jakim dnem trzeba byc, zeby kopac kogos, kogo sie nie zna, a nie potrafic w twarz powiedziec, ze cos ci sie nie podoba osobie, ktora krzywdzi cie na codzien. I ta zawisc o niewiadomo co. ja juz nie moge pisac o swoim dziecku, nie moge pisac o Łodzi, nie moge pisac o swoim zyciu, bo toczy sie w UK... Musze sie rozplywac nad czyms o czym nie mam pojecia i nie bardzo wiem, co powiedziec, bo niestety-dla niektorych nie poronilam. Ale jestes na dobrej drodze,zebym wiedziala, co to znaczy, a wtedy ci nie odpuszcze.

nie, nie napisze do Kafe i nie, to co napisalas. Troszke znajomosci prawa, nie zaszkodzi. To podlega pod inny paragraf. A tak sie boisz,ze do Ciebie pisze? Nie wierze, dawaj dalej, im wiecej tego, tym wiekszy mam ubaw i wiecej wnioskow. Moze jeszcze pod cos innego podpadniesz jak sie rozpedzisz? Wybacz, jak Ci nie odpowiem juz dzis, ale jestes dla mnie nikim,zeby tracic czas.

Gość wika-ma
Ludzie, czy nie możecie się ignorować wzajemnie??? Jeśli mi ktoś nie pasuje to go ignoruje, nie piszę do niego, nie odpowiadam na wpisy. Po co się wzajemnie nakręcacie, ja się tak ponakręcałam jakiś czas temu na tym forum i mi wystarczy, więcej nie zamierzam. JoAsia, jak masz poronić to wyłącz kompa i nie czytaj, po co się denerwujesz, wyjdź na spacer i się odstresuj. Do: też tu kiedyś pisałam i do pozostałych - dajcie już spokój, wszystkie już wiemy że nie podoba Wam się to i owo na tym forum - trudno, jak nam nie chcecie pomóc tego zmienić i popisać razem to co mamy zrobić? Na każdym forum pewnie można się do czegoś czy raczej do kogoś doczepić, nikt nie jest idealny. Dajmy już spokój. Hormony w nas szaleją, może stąd te emocje. Uciekam, bo mam sporo roboty.

PYTANIE DO WSZYSTKICH POMARAŃCZOWYCH O co wam tak konkretnie chodzi ??? o co się czepiacie ??? i do czego w ten sposób dążycie ??? KRYTYKOWAĆ KAŻDY UMIE I MOŻE ZWŁASZCZA NA TAKICH FORACH BO JEST ANONIMOWY,ale czy po to są te fora cczy po to by się wymieniać wszystkimi radościami i smutkami,wiedzą i nie wiedzą. Nikt nie jest alfą i omegą jesteśmy tu by się wspierać i pomagać.Według mnie każda która poroniła i chciała by się wygadać napisała by to.

Gość joasia uk nie strasz nie stras
JOASIA UK - to ja może w punktach. 1. Nie pochlebiaj sobie i zluzuj poślady trochę :o To, że ktoś napisał co o Tobie sądzi = masz psychopatycznego fana, który cię prześladuje? :D:D:D:D Za dużo tv się naoglądałaś chyba, masz coś pod deklem nie tak, jeżeli piszesz to całkiem serio w kontekście tego, że ktoś tutaj ma Ciebie na celowniku :D:D:D Jest to forum DYSKUSYJNE, a w tym momencie dyskutujemy o Twojej osobie. I co z tego, że nikt cię tu nie zna? Czy to odbiera mi prawo do skomentowania tego, jak się tutaj zachowujesz? To moje subiektywne odczucie - to, że robisz tu za pępek świata, że jesteś egocentryczką i złego słowa nie można o tobie powiedzieć, po popadasz w paranoję tak jak teraz. 2. No bardzo przepraszam, ale teraz zburzę Twój system kafeteryjnych wartości - NIE MAM CZARNEGO NICKA. Przegrałam życie? Mogę do Ciebie pisać Jaśnie Wielmożna Pani na pomarańczowo, czy nie zechcesz zamienić już ze mną słowa, bo nie mam czarnego nicka? A może Jaśnie Panienka preferuje inne kolory? Może wystąpię do Informatyków portalu o fioletowy, zielony bądź sraczkowaty kolor pseudonimu? Jesteś doprawdy infantylna, jeśli robi dla ciebie różnicę czy ktoś pisze tu na czarno, pomarańczowo czy może turkusowo. Masz 15 lat? 3. Nie wnoszę nic nowego, bo na początku tematu wpisałam się tu dokładnie czrery razy i cztery razy doszczętnie mnie olano (przywitała się ze mną tylko Wika Ma, Kruszynka i jeszcze ktoś na pomarańczowo). Więc jeżeli uważasz, że ktoś będzie tu za wami latał, prosił się o uwagę czy zabiegał o względy i zauważenie go w ferworze waszych fascynujących rozmów - no to błąd. Mam już w dupie ten temat, co nie odbiera mi prawa do skomentowania tego, jak się zachowujecie względem innych dziewczyn, takich jak ja miesiąc temu. 4. "ale poniewaz nie dzieje sie u mnie najlepiej, nie odpuszcze, kiedy uznam,ze ktos przegial." Z całym szacunkiem - jesli nie radzisz sobie z własną psychą i nie potrafisz nabrać dystansu do jakiegoś durnowatego forum na tyle, żeby grozić paluszkiem w tak infantylny sposób jak ten- to znajdź może sobie miejsce na jakimś portalu psychologicznym, jest mnóstwo netowych grup wsparcia dla kobiet z zaburzeniami, bo to, co napisałaś właśnie o zaburzenie zakrawa. Widzę, że niektórym fasolinki i owulki totalnie już wyżarły resztki mózgu.

kilka postów wczesniej napisalas, że juz nic nie napiszesz. tracisz wiarygodnosc. dziewczyny was podczytuje, ale nie napisze dopoki nie skoncze 12 t.c.bo poprzednie wlasnie wtedy stracilam i nie chce sie cieszyc, ani zapeszac. bylam tez na wrzesniowkach,to jest mniejszy jarmark. najbardziej polubilam basie, bo tez jetem z londynu.

Gość joasia uk nie strasz nie stras
" kilka postów wczesniej napisalas, że juz nic nie napiszesz. tracisz wiarygodnosc." Nie to co ty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Hipokrytko :o 🖐️

To może ja Ci napiszę o co mi chodzi!Założyłyśmy z dziewczynami ten temat,rozmawiałyśmy o pierdołach,wypowiadałyśmy się od początku!!! Przylazłaś Ty i wszystko spieprzyłaś!Jesteś hipokrytką jak ktoś wyżej napisał!Piszesz tylko o tym twoim synu,o tym że nie masz kasy na nowy wózek i że facet cię wkurwia!Jesteś strasznie męcząca i przez Ciebie odeszło już z 10 fajnych dziewczyn!Poczytaj sobie swoje wypowiedzi i zastanów się nad sobą!

JoAsia, Asiula i inne stale bywalczynie - po prostu zignorujcie te posty, ktore sa chwilowe i maja na celu obrazenie nas. Jesli sa wulgarne i nie dotycza macierzynstwa to je po prostu omijam. Selekcjonuje tylko Wasze i te czytam. Ja w tej chwli jestem w Lodzi. Mialam tu isc na usg prywatne (jestem w 10 tyg) ale boje sie po ostatnich doswiadczeniach dlatego poczekam do 12 marca - wtedy mam wyznaczony pierwszy skan w uk. Szukalam w Lodzi jakis ciuszkow ciazowych czy z wozkami. Nie moge znalezc zadnych sklepow.

Gość beznadzieja1234
teraz juz nawet podczytywac nie bede. na innych portalach nie ma takiego chamstwa

Gość JASNE JASNe
W TEJ POLSCE JUZ NIC NIE MA, NAJLEPIEJ W UK. TO PO CO PRZYJECHALAS???

już nic nie napiszesz?

Gość joasia uk ty na serio o tym,
no ja raczej też już podczytywać nie będę, bo jeszcze ktoś naśle na mnie policję albo moderatorów za to, że nie zgadzam się z czyimś światopoglądem. miłego kiszenia się w swoim sosie 🖐️

Basiaxyz1 masz gg??podała bym ci kilka sklepów ale już nie na forum

Gość przeglądam inne topiki
na kazdym co jakiś czas jakaś zakała włazi. pisałas, tu, to czemu teraz swojej nazwy nie użyjesz? zamiast normalnie rozmawiać obrzucacie się epitetami. I wy chcecie być matkami? Świetny przykład, a potem dzieci takie same rosną, czym skorupka za młodu, wiadomo. Ale nieeeee, moje dziecko nigdy, nieeee