Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opuszkaa

Gruba czy normalna (zdjecie)

Polecane posty

Gość zrób zdjęcie w bieliżnie
będzie lepsze do oceny ciała

Gość KamilzJaponi
Kobiece kształty to jest to, nie patyczak co je watę.

Daj spokój, jaka gruba. :O Skoro wcisnęłaś się w tą kieckę nie jest aż tak źle. ;) Ale za kilka lat będzie z Ciebie niezły klocek. :P Już ledwo wyłapać linię bioder w tej chwili, ale takowa istnieje i z pełną świadomością możesz uwodzić facetów. :) Zanim brzuch Ci wybije i już zupełnie nie będzie widać Twoich piersi. :( Tobie zdecydowanie nie idzie w tzytzki ;) Na daną chwilę, moim zdaniem, spokojnie znajdziesz sobie adoratorów, że będziesz musiała przebierać w awansach. :P :P :P 🖐️

Gość 5 przykazańńń
ja mam taką budowę jak Ty i mi sie wydaje , ze jestem za gruba.. :O

Gość Opuszkaa
Na chwile, dzieki na 100% to wyprobuje!! :) Nowy, widze ze zle mi wrozysz.. hmm ok wiec za 2 miesiace dodam nowe zdjecie i zobaczymy czy miales racje :D

"tę kieckę". Przepraszam. Wiem, wiem i jak na ironię, nie nauczyłem się tego z przespanych lekcji języka polskiego a z Kafe. Mimo tandetnych tematów, błazenady, bywają tu również osoby, które są zbulwersowane nie tyle treścią, co formą zapisu. :)

Gość na chwilę i znikam
A właśnie! Jaki rozmiar stanika nosisz?

Gość Opuszkaa
Naprawde wygladam jak facet? :( Na chwile, 38 B/C, i tez mi sie marzy dobrze dobrany stanik, co nie uciska i ladnie podnosi ale sie na tym nie znam .... Poradzisz cos? :)

Gość ja też mam takie wrażenie
do Levviatana ja cały czas myślę co z ta fotą nie tak i też właśnie myślę że ta budowa gdyby nie piersi to tak jakby to facet był a nie kobieta :)))) hahahhaa

Gość zrób zdjęcie w bieliżnie
mój kumpel by powiediał wiencej seksu czyli kyty kyty

tylko za bardzo nie widać, przez niska jakość zdjęcia, czy to piersi czy spore mięśnie klaty :P

Gość pozostaje ci jeno
zrobi zdięcie broszki

Gość kkkiiikkkaaa
nie ma takiego rozmiaru stanika 38 b/c..... ile masz w biuscie i ile pod biustem

Gość na chwilę i znikam
Wpisz sobie w Youtube "Maheba" - ona jest zawodową brafiterką, nauczysz się jak dobierać stanik bez problemu.

Ja nigdy nie mam racji :( , tylko wyrażam swoją opinię. :) Dlatego, Opuszkaa nie musisz mi nitz udowadniać. :) To nie ja Ci wróżę, tylko taka jest natura. :) A już zupełnie nie wyobrażam sobie, byś mi pokazała swoje kości oplecione skórą. Nitz na siłę lekko młotkiem :) Jeszcze sobie krzywdę zrobisz, by coś udowodnić. :O Są chudzi i grubi, pedały ateiści. Tego nie da się zmienić...

Gość na chwilę i znikam
A tu masz taki prosty kalkulator podający prawidłowe rozmiary: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ I Oczywiście jest to tylko rozmiar orientacyjny, staniki poszczególnych marek mogą mieć nieznaczne różnice w rozmiarach.

Gość Opuszkaa
No wiem ze nie ma... ale ja sie nie znam jak juz napisalam... 84 pod i 104 w biuscie :/ Dzieki na chwile, napewno zajze!!! :) A wam palanty zaraz znajde inne zdjecie!

Gość 34nu
"do r u c h a n ia ok ale do ludzi z tobą bym się nie pokazał" A pokazałbyś się do ludzi z kobietą mającą idealne ciało ale za to bardzo głupią?

Gość na chwilę i znikam
Numero duo producenci dobrych marek pprowadza szkolenia na ten temat. Nie tylko dotyczące rozmiarów, ale też rodzajów staników itp.

Gość kaska2112
Za gruba?! W zadnym razie! No moze i brzuszek jest troche wiekszy, ale ogolnie jest ok. Mowie to, jako kobieta:) Nie zazdrosnica jak wiele;)

Znam kobietę, która jest ze trzy razy taka, zawsze miała wzięcie, ma męża, itd. Ale z drugiej strony zarabia 8 tys. miesięcznie, może to to.

Gość Znam tę kobietę
Ma żarłoczną tzipkę i dlatego cieszy się niesłabnącym powodzeniem u płci przeciwnej.

Gość kkkiiikkkaaa
masz 84 pod biustem? no chyba zartujesz? dobrze sie zmierzylas? 84 pod biustem to wielka baba jestes

Gość Opuszkaa
Dzieki za pocieszenia od niektorych... wiem ze chudzina nie jestem i mam problem z brzuchem.... klikaaa zmierzylam jeszcze raz i wyszlo 78, bo mam miarke krotka ze musze na 2 razy jechac... to i tak duzo, wiem ;(