Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Garry

30 minut szczerych odpowiedzi

Polecane posty

No co, Dekalogowata odgrywa etatowego buca, to przecież trzeba dostrzec, prawda? Ktoś błaznem być musi.

Gość Cześć llllll
"135 postów w 30 minut! I kto tu jest zaj**isty, no kto? " - i kolejnego minusa...:(

Gość można ..,;
ludzie ktoś nspisał że jak to można być toleranycjnym i nie lubić dużo ludzi przecież można być tolerancyjnym ale to nie znaczy że wszyskich się lubi tolerancja i lubienie to trochę co innego ale niektórzy mają tu problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego sorry wychodze stąd ..

Gość Cześć llllll
"Ja tu teraz swój własny show założę. Garry Springer. "Garry, Garry, Garry!" - i kolejnego :( - skromności trochę człowieku !

No co, poodpowiadałem na pytania i przy okazji sprawdzałem ile postów nabiję. To się nazywa multitasking :P

Gość o Whedif
a Ty Garry lubisz Whedif????? odpowiedz????

A co do skromności - to nie jest moja mocna strona. Nawet sporo osób mi wytknęło, że jestem często bardzo arogancki. I że jestem profanem. :D

Gość to super pytanie
pytanie o jodle i pokłutych łapkach superrrr odpowiedz ?????

Gość Whedif????
człowieku panie Garry odpowiedz na pytaniektóre mnie nurtuje bardzo czy lubisz Whedif??? to jest osoba która pisze na kafe znasz ją ? lubisz?????

Gość Cześć llllll
Dobrze, ze chociaz się przyznajesz :D

Gość Whedif????
no wiesz .... to mnie zasmuciło nie wiesz kto to Whedif to taka dziewczyna /kobieta która udzila się na forum kafe ma lekką depresyjke ale jest miła i lubię ją czytać bo odnosi się tu do ludzi z kulturą nie wiem ile ona ma lat .....ale wiem że ma różne tam problemiki ... ps ma ładne niebieskie kwiatki w "stopce " :)

Ach! Było jeszcze pytanie o stopkę, przepraszam - pominąłem. Po prostu lubię i interesuję się religią, mitologią i historią Wikingów, co przełożyło się też później na zainteresowanie piratami, chociaż nie tak obszerne. Ten podpis bardziej ma pokazywać "Wynocha z mojej mentalnej strefy" w bardziej metaforyczny sposób.

No a metafora nawiązuje oczywiście do kultury żeglarskiej, co z resztą nie jest bez znaczenia biorąc pod uwagę, że mam 400 metrów do morza ;)

Gość Cześć llllll
"ludzie ktoś nspisał że jak to można być toleranycjnym i nie lubić dużo ludzi przecież można być tolerancyjnym ale to nie znaczy że wszyskich się lubi tolerancja i lubienie to trochę co innego ale niektórzy mają tu problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego sorry wychodze stąd .." nie lubić oznacza inaczej nie tolerować...

Gość ostatnie pytanie
czy nie martwisz się że w pewnym wieku zachorujesz na smiertelną chorobę lub wypadek A jesteś sam nie masz dzieci nie będzie miał kto zmienić ci papmersa ? nie martwisz sie co wtedy z Tobą będzie ? leżysz sobie po np operacji neurochirurgicznej leżysz w totalnym bezwładzie tzn porażeniu czterokończynowym jesteś sam chory czy nie boisz się takich ewentualnej sytuacji któa może nastąpić ??? ps ja życzę Ci zdrowia bo Cię lubię , ale życie jest życiem różne ..

Gość ostatnie pytanie
ale jesteś ....... zołzowaty czasami .... nie dziwne że sam ..:(

Gość Dekalogowata
No i chooj mu w doopę :D

Gość z czego robisz doktorat?
Garry,Garry.Nie ciesz się tak z tych postów.Poznaj dobre serce bladej twarzy . Z sentymentu do Ciebie(i żadnych aluzji i podtekstów)napisałam cokolwiek pierwszy raz od paru miesięcy na tym dziale.--->Stopka nie pasowała mi wtedy do stylu w jakim pisałeś -raczej ciepłego człowieka,tolerancyjego .Dobranoc. Ale to SLD. Ech...Lewicowiec:classic_cool:

Widzisz Garry ..ludzie jednak szufladkuja sobie każdego...lewica nie koniecznie musi kojarzyć sie z panem P. lub panem M. gdyby nie ona pewnie do tej pory calowalibysmy biskupa po dupsku a pleban pewnie rozgrzeszał by nam Baśke bocznej nawie! hehe! nie było by także darmowej nauki ani też mozliwości studiowania nie mówiąc juz o leczeniu...jednak te ofermy tego nie zauważają ...sądząc że te dobroci pochodzą bezposrednia droga od stwórcy! no tak ale co ma powiedzieć nadęta żona prawicowego bobka? wiem że polityka to Qrwa i to z duzym temperamentem ...dlatego pozwoliłem sobie tak zabrudzic topik

Gość do dekalogowatej
Dekalogowata jednak Ty Jesteś fajniejsza niż ten cały Garry Ty fajny człowiek jesteś a on tan Garry jakiś grubas ....homosex i kto wie co to jest ... otłuszczone by dle ....feeeee niby jakiś tam naukowiec ... he he on naukowiec jak z koziej dupy trąba pan doktor a w sklepie pracuje burakkkk