Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franceska_27

sposoby na przejedzenie

Polecane posty

Gość franceska_27

jakie macie?

Gość filipinkala
jest taka herbatka z Herbapolu "trawienie", ma kilka składników (ziół)które dość szybko pomagają

Gość black power rulez

Gość filipinkala
od wigilii piłam codziennie aż do wczoraj :D

Dobra golonka z chrzanem, kapustka zasmażana, gorąca herbatka i tabliczka białej czekolady na deser. Po kilku dniach przywykniesz.

Gość franceska_27
ja dzisiaj miałam kolację służbową - popłynęłam z jedzeniem a coś szybko działającego?

Gość wersalka z upki
xenna albo olej rycynowy przesra i już

Gość zew ryczacej gesi
ostropest sam lub ktury zawarty jest terz w tabkletka na niestrawność firmy labofarm orzech zalany spirytusem terz działa na niestrawnosc na długą metę" - mówi Busby.

Gość gibson
mnie „odpowietrza” travisto, zawsze mam wzdęcia i lekkie mdlosci po większym jedzeniu albo zbyt tłustym, naturalny skład i w dobrej cenie, ale przede wszystkim wspiera narządy w trawieniu i nieprzyjemne objawy znikają

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość romantyczkaa
U mnie czasami tez rewolujce w brzuchu. Niestety / stety teraz zaczyna się sezon na grilla i o niestrawnośc łatwo. Dla mnie najskuteczniejszy jest cholestil max, bo szybko pomaga. Herbatki na trawienie nei zawsze sa skuteczne.

Faktycznie lato i sezon grillowy nie sprzyjają zdrowej diecie ;) Wiem coś o tym, bo akurat kiełbaska z grilla to coś, czego ciężko jest mi odmówić :D Ale akurat w moim przypadku wybawieniem są tabletki na wątrobę, ja dorwałam je w aptece, są chyba z doppelhertz :)

Gość gość
W tej nowej eaptece mają dużo suplementów na przejedzenie, na poprawienie trawienia ale i leków,.sa tam bogate opisy więc łatwiej coś dla siebie odpowiedniego znaleśc https://eapteka.pl

Gość MloKloka

Jestem świeżo po weselu siostry i jednak na takich imprezach nie da się mało zjeść... Ale miałam w torebce ulgasim, który już wzięłam w trakcie zabawy, bo nie piłam alkoholu i bardzo szybko poradziłam sobie z bólem brzucha.

Gość mjokko

O! Też znam bardzo dobrze ulgasim. Miałam USG brzucha i na pozbycie się gazów brałam te tabletki, a potem okazało się, że są też dobre na przejedzenie czy wzdęcia.