Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalejaca trzydziestka

Facet mnie chyba zdradza, jak to sprawdzic? Mam password do jego emaila.

Polecane posty

No wiec chodzi o Facebook. Zanim sie poznalismy, oczywiscie byl tam aktywny caly czas, mial mase kolezanek do lozka, a takze swoich eks dziewczyn na liscie przyjaciol (licznej zreszta i w wiekszosci dziewczyn). Zaczynajac nasz trwajacy obecnie pol roku zwiazek deaktywowal swoje konto na Facebook. Ja nie mam konta na Facebooku. Smiem podejrzewac iz on nadal utrzymuje korespondencyjne, smsowe i emailowe kontakty z tymi dziewczynami. Jestem pewna, ze tak jest. Jak to sprawdzic? Mam haslo do jego skrzynki emailowej, na ktora przychodza potwierdzenia i notyfikacje z Facebook. Niestety, nie przychodza tam potwierdzenia o wysylanych lub otrzymywanych emailach. Co zrobilam? Dzis chcialam zalogowac sie na jego facebook zeby sprawdzic co wypisuje do swoich ''znajomych''. Nie znam jednak jego hasla do konta, wiec kliknelam na ''zapomnialem hasla'' zeby przyslali nowe na email, do ktorego mam dostep. I tak sie stalo, przyslali emailem link aktywujacy , na ktory kliknelam i od razu zapytano o nowe haslo. Nie wpisalam nowego hasla, poniewaz jesli moj facet bedzie sie logowal na facebook to wtedy dowie sie, ze haslo zostalo zmienione. Troche sie wystraszylam. Wykasowalam z jego skrzynki emailowej emaile z facebook o zmianie hasla ale!!!!!!!!!!!!!!!!!on i tak dostal te emaile na drugiego emaila, do ktorego dostepu ja nie mialam. Ile on do cholery ma tych emaili??? Wiec szybko pokasowalam dzisiejsza historie w naszym komputerze. On napisal mi smsa, ze ktos usilowal sie dostac na jego konto facebook. No to dupa zimna pomyslalam. Teraz tak, co mam zrobic zeby sie dostac na tego facebooka??? On ma dostep do facebook z komputera w pracy a takze w swoim telefonie, do ktorego ja dostepu nie mam bo jest zabezpieczony haslem. :(

Gość oij
zdradza cię to pewne

Gość bylem i widzialem
i tak się dowie, że grzebałaś w kompie, pindo jedna. będzie wpierrdol :classic_cool:

Gość szokeeeeee
Co to za zwiazek??? hasla w telefonach,blokady itd..... Normalne,ze koles kreci cos na boku,jak mozesz sie na to zgadzac???

No wlasnie. Ja nie mam blokady w moim telefonie. Nasze telefony leza zazwyczaj w jednym miejscu w kuchni czy sie laduja czy nie to tam wlasnie leza tylko z tym, ze jego ma zabezpieczenie na haslo, moj nie. Moj facet duzo pisze, czyta, cos tam sprawdza w telefonie, niby od kolegow no ale wiadomo, ja sie nie dowiem, przeciez nie bede sie go ciagle pytala o to, zeby mi pokazal kto do niego pisze. On pracuje prawie codziennie od rana do wieczora, nawet w weekendy wiec nie wiem w sumie czy tez w pracy jak jest to nie utrzymuje kontaktu ze wszystkimi laskami. A prace ma siedzaca, przy komputerze.

Kurde, niby kreci cos na boku tyle ze my mieszkamy razem i nigdy nie znika z domu, zawsze jest na czas, na zakupy razem jezdzimy, nikt do niego nie dzwoni wieczorami, w sumie jest spokojnie. Jednak ten facebook nie daje mi spokoju. :( Co radzicie?

Gość zuzannaaaa123
jak sprawdzic na google chrome??

Gość NIE WIEM CZY WIESZ
ALE FACEBOOK PRZECHOWUJE KOPIE WSZSTKICH MAILI ORAZ KTO I KIEDY SKĄD SIĘ LOGOWAŁ. FACET JAK ICH SPYTA PRZY WŁAMANIU NA JEGO KNTO TO MU PODADZĄ I BĘDZIE WIEDZIAŁ ŻE TO TY. POZA TYM JESTEŚ IDIOTKĄ. SZPIEGOWANIE MAILI, KONT, SMSÓW OZNACZA ŻE NIE MA W WASZYM ZWIĄZKU UCZUCIA I ZAUFANIA. PSEUDO ZWIĄZEK.

Czy nie sądzisz, że przesadzasz? Może ceni sobie swoją prywatność i stąd te hasła? Ja też mam wszystko zablokowane i zawsze miałam, wcale nie dlatego, że mam coś do ukrycia. Skoro napisałaś, że wraca do domu po pracy i wieczorami nic się nie dzieje, nie wychodzi nie wiadomo gdzie, to tylko możesz doprowadzić do końca takim zachowaniem. Faceci nie lubią mieć smyczy :)

Gość NIE WIEM CZY WIESZ
ON CIE NIE KOCHA, ANI TY JEGO. ZWIAZEK NA SIŁĘ.

Ktos napisal cos, ze on sie dowie, bo facebook mu powie kto i skad sie logowal. Myslicie, ze o tym nie wiem? Zainstalowalam hide my ip na kompie i zmienilam ip. Potem odinstalowalam i wyczyscilam historie. Nie jestem glupia. Dziewczyny, owszem, nie ma w naszym zwiazku zaufania. ja mu nie ufam ani on mnie. On mi to powiedzial kiedys i powiedzial, ze nigdy mi nie zaufa. To pewnie dlatego, ze na poczatku naszej znajomosci utrzymywalam kontakt smsowy ze swoim eks, ale tylko przez pierwsze kilka tygodni naszego zwiazku. On ma psyche zryta troche, 10 lat temu zona go zostawila 10 dni po slubie/ :(

crazy monkey, nie ma poczty sluzbowej. Emaile sluzbowe odbiera tylko w pracy. Odnosnie facebooka, jego rozmowy z dziewczynami (zanim weszlismy w ten zwiazek) to czysty flirt. Poza tym po sprzeczce ze mna tez na facebooku od razu robil sie single i flirtowal z dziewczynami na swoim profilu w mojej obecnosci jeszcze.

Teraz z racji tego, ze ktos (no to bylam ja) mu sie probowal wlamas na facebooj to deaktywowal swoje konto, zmienil haslo, i niby mial cos tam jeszcze sprawdzic ale to bylo 2 godziny temu i mial od razu wykasowac facebooka znowu. a on jeszcze jest, widze jego konto. (mam zalozone takie swoje sekretne niby nie ja)

wchodzi się w te 3 kreseczki malutkie po prawej stronie w roku -> Ustawienia -> zjeżdza się na doł pokaż ustawienia zaawansowane -> podkategoria hasła i formularze -> zarządzaj zapisanymi hasłami -> i wyświetli się lista i czarne kropki to hasła odpowiadajaće witrynom -> naćiska się na odpowiedni i POKAŻ. włala ;)

Wieje patolka? Zadna patologia. Mieszkamy razem w fajnym mieszkaniu, on ma dobra praca, ja robie podyplomowe studia, oboje jestesmy z normalnych fajnych rodzin.

No, tak wlasciwie to tylko z tym mi sie kojarzy. :(

Gość eqrrrrr
no rzeczywiście super związek on jej nie ufa one jemu.... dla mnie patologia :P

Gość eqrrrrr
miało być: ona jemu

Gość Majka9993
Ja znalazłam jednego hakera, który łamie hasła kosztowało mnie to 120zł ale opłaciło sie bo złapałam chłopaka na zdradzie :( nr gg do tego hakera to 45909099

Gość gość
Zamawiałam wróżbę miłosna u Paulusa (wrozbitapaulus.pl) i wróżba ta spełniła się co do joty. Mogę szczerze polecić.

Gość gość
Miałam podobną sytuację. Nie miałam konta na Facebooku. Byłam w związku małżeńskim 3 lata.Kiedyś w trakcie czatowania weszłam do pokoju to mój mąż szybko się wylogował, żebym nie widziała z kim rozmawia. Bardzo często się to powtarzało. ( on miał wgląd we wszystkie moje hasła, nie robiłam z tego tajemnicy). Podejrzewałam, że mnie zdradza i nie myliłam się. Jeśli facet ze strachem wyłącza szybko Facebooka, nie pozwala dotykać komórki, albo znika gdzieś popołudniami na 2-3 h pod pretekstem wyjścia na samotny spacer ( czego nigdy wcześniej nie robił ),przestaje się tobą interesować bo woli siedzieć przed kompem lub przestaje nosić obrączkę ( bo nagle, jak twierdzi jest mu w niej niewygodnie ( co dziwne, gdyż przez 2 lata ją bez problemu nosił ) to jest coś nie tak. Jestem już dawno po rozwodzie. Jeśli cię to pocieszy znaliśmy się 7 lat.

Gość Kalinka1988
A ja na twoim miejscu sprawdziłabym jego historię połączeń i smsów!Możesz to zrobić przez stronę i-mobi pl!Ja tak swojemu narzeczonemu udowodnił zdradę!

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628 Najlepszy jaki istnieje :D

Gość gość
Czytając takie historie śmiać mi sie chce xD Większość mężczyzn taka jest po co wiążecie się z takimi pustakami męskimi jak jest tyle fajnych i w miarę porzadnych mężczyzn?Mówię to jako młoda 24 latka ale wiem że ruuuuchacze to dno.Szanujcie sie panowie i nie wpychajcie swojej maczety gdzie się da.