Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13letnia córka uderzyła mnie

13latka-moja córka spoliczkowała mnie!

Polecane posty

Znowu pokłóciłam się z mężem. Uderzyłam go z całej siły z pięści przy dzieciach. To nie był pierwszy raz. Nie potrafie kontrolować swoich emocji. Nie wytrzymuje, urzadzam mężowi awantury. Ostatnio wróciłam kilka razy pijana do domu. Jestem już zmęczona tym wszystkim, nie mam pracy. Do domu przychodzi teściowa, ona zajmuje się praniem, sprzątaniem, prasowaniem i gotowaniem obiadów dla dzieci. Wczoraj byłam wściekła bo teściowa powiedziała mi że ja jestem jak pasożyt. Oplułam ją i kazałam jej się wynieść, moje dzieci ją bardzo kochają, co jest dla mnie niezrozumiałe. Co do męża to powiedziałam mu o wszystkim a on do mnie z ryjem że całe dnie tylko śpie lub siedze przed tv albo laptopem. Uderzyłam go z pięści. On wyszedł ale prawie zamachnął się ręką na mnie, jednak poszedł. Córka do mnie podeszła i spoliczkowała mnie. Najchętniej bym ją teraz zatłukła za to co zrobiła.

Gość ona3333
Jeżeli to nie prowo to córka dobrze zrobiła, powinnaś jeszce porządnie oberwać od męża

Gość ona3333
a i teściowa ma rację :)

Gość dlaczego skoro
nie pracujesz, teściowa przychodzi i zajmuje się domem, gotowaniem i sprzątaniem? Czegoś tu nie rozumiem?

Jeśli to nie prowo...... Nie jestem za biciem kobiet.Za biciem kogokolwiek :o Ale Ty powinnaś dostać od chłopa niezły wpierdol to może byś w porę otrzeźwiała. Rób tak dalej a zostaniesz lada moment sama jak palec.

Gość potwor z bagien jak nigdy
przyznaje ci racje! solidny wpierdol autorko, jedynie to cie uleczy, bo jak dotad jestes pusta jak beben :O 🖐️

Gość sadfgnh
ktos powinien zjebac autorce jape za to, a cora dobrze zrobila:P

Nie pracuje bo nie moge znaleźć pracy? A do domowych czynności nie mam głowy. To mąż mnie prześladuje finansowo. Zdarzyło mi się dwa razy że dał mi pieniądze na życie to po prostu zgubiłam całą jego wypłate i on musiał się pożyczać od swojej matki. Teściowa dała nam te pieniądze, przy czym nie zapomniała powiedzieć że robi to jedynie dla dzieci.

Gość dlaczego skoro
Biedny mąż, biedne dzieci. Jak to nie masz głowy do obowiązków domowych??? To jak Ty kobieto żyjesz? Należy Ci się, żeby Ci jakaś niunia sprzątnęła męża sprzed nosa a dzieci poszły za ojcem :( Aż się nie chce wierzyć, że takie kobiety istnieją.Ani do roboty, ani do garów :(

Gość sadfgnh
A do domowych czynności nie mam głowy czyli co lezysz przed tv i narzekasz jeb sie cipo, powinni cie wyjebac z domu na ryj

i jak to boli kiedy bije najukochańsze dziecko? opowiedz tym matkom polkom, które świata poza dziećmi nie widzą... przydałoby Ci się teraz męskie ramię. tylko to daje kobiecie takie poczucie, którego dziecko nigdy nie da. ale głupie tego nie widzą.

Gość jesteś nienormalna???
jak można zgubić całą wypłate???? w głowe zachodze, ja chyba bym zawału dostała.

Gość zxcvbnm,.
a jak powiem że to prowo to uwierzycie czy będziecie dalej karmić trolla

Gość dshfguk
przydałoby mi się znaleźć czyjąś całą wypłatę i dobrze by było, gdyby to nie była najniższa krajowa :D A autorka wątku to rzeczywiście pasożyt i to delikatnie rzecz ujmując :(

Gość jesteś nienormalna???
No właśnie. Ja pieniędzy pilnuje jak oka w głowie. Inaczej byś mówiła autorko jakbyś albo pracowała albo przynajmniej zajmowała się domem i wiedziała co ile kosztuje. Takie kobiety istnieją.

Gość nie pracujesz
i nie zajmujesz sie domem ? to jest chore :o teściowa wszystko robi za Ciebie rozumiem gdybys pracowała całw dnie albo nie pracowała i była chora ale sama piszesz ze robisz sama awantury m ężowi i nic mnie robisz w domu chodzisz pijana ........ potrzebujesz pomocy psychologa i leczenia corka cie spoliczkowała ....... a co miała zrobić skoro widzi jaka ma matke agresywna w stosunku do ojca dzieci sa znerwicowane przez ciebie bez urazy ale taka prawda