Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tym razem to nie ja!

Znacie kogoś w realu kto przyznaje się, że głosował na PO?

Polecane posty

Gość Tym razem to nie ja!

:D🖐️

Gość znnammm
tak moj ojciec :o tlumaczy sie tym, ze to byl jedyny wybor, bo kazda inna partia jeszcze gorsza, a tak szczerze to ja nie glosowalam, bo nie wiedzialam na kogo. Ojciec kazal na tuska, a ja powiedzialam, ze nie jednak sama nie wiem na kogo moznaby przeciez nie na pis

Gość jhtyjytjuykuy
Mój mąż :(

Gość taka_prawda.....
tak, z reszta znam osoby które przyznawały sie do głosowania na kaźdą z partii jakie teraz sa w sejmie poza PSLem

Gość kafe znaffca
dla mnie PO, to jedyny wybór, wszak nie mogę być w jednej grupie z krzyżowcami spiewajacymi "ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie", jak również nie mogę być w jednej grupie z ludzmi, którzy stale widzą dookoła siebie prześladujacych ich: 1) żydów, 2) masonów, 3) agentów 4) spiskowców, 5) zamachowców 6) zdrajców narodu 7) antypolskie media 8) antypolskich polityków 9) a i homoseksualistów :D 10) o kimś zapomnałem jeszcze? rządy prokościelnej partii pod kaloszem rydzyka są niedopuszczalne w cywilizowanym świecie

Gość hggv bmbmjnbmjn
tak, za pisu było o wiele wiecej absurdalnych sytuacji, a jakby teraz wrocili to żylibyśmy w państwie smoleńskim

Gość ewrerwe
wymień chociaż dwie :classic_cool:

Gość zxcvbnm,.
kaffe znawca pisz o faktach, a nie o żartach . Najlepiej odnieś się do aktualnej sytuacji w kraju zamiast promować tych którzy nas z pięknym uśmiechem ciągną w dół. Chyba dawno nie tankowałeś i nie robiłeś zakupów. JAK GÓWNO WIESZ TO NIE WYPOWIADAJ SIĘ W TAKICH SPRAWACH BEZMÓZGU. Napisz co zawdzięczasz swojej ulubionej partii oprócz tego że pan prezydent jest taki postawny i wysoki??

Gość kafe znaffca
ja zartuję? twierdzisz nie nie ma fanatyków o których piszę ??

Gość kafe znaffca
przecież do tego sprowadza się CAŁA polityka PiS i to podtsawowy elektorat

Gość kafe znaffca
także prawicowa fundamentalistyczno-katolicka partia jest nie do przyjęcia. Nie musi rządzić PO, ale nie moze PiS.

Gość zxcvbnm,.
przed wyborami prezydenckimi w których najpoważniejszymi kandydatami byli Kaczyński i niepiśmienny Komorowski w szkole słyszałam jak sprzątaczka mówiła "a ja na komoroskiego bede głosowala! Bo przystojny jest" a druga "ja też, bo do mojego podobny!" i tak niestety wyglądał przeciętny elektorat, stare babki które niedosłyszą tylko patrzą kto korzystniej w TV wygląda i głupie niedouczone babki, które jw. Młodzi ludzie mają już tak namieszane w głowach przez te przeku- PiO--ne media i tyle problemów że są najmniejszą grupą wyborców.

Gość tak sią składa
ja głosuję na PIS :)

Gość zxcvbnm,.
z tymi fanatykami pod krzyżem szarpali się antyfanatycy tej partii o czym przeku- PiO--ne media nie mówiły. Poza tym starsi ludzie bronili krzyża, nie samej partii a tego krzyża nie postawił nikt z pisu.

Gość kafe znaffca
och, ach, ach, tak bronili krzyża, że teraz w nowym miescu nikt nie odwiedza tego krzyża :D Tu nie chodziło o krzyz tylko o fanatyczne podejście. A fanatyków, no cóż, mozna tylko wyśmiać, co też czyniła druga strona.

ceny paliwa zależą od państwa? prezydenta? od kiedy ? napisz co dobrego zrobiło PIS ja rządzili ? dlaczego były wtedy powtórne wybory? jeżeli jest gorzej na świecie to u nas ma być jak w raju ? Bardzo proszę o odpowiedzi na te pytania z góry dziękuję :)

tępy to ty \jesteś, podatek jest stały [ fakt mogę zmniejszyć ] i jak coś idzie w górę to nie będziesz obniżac ceny , tylko tez pójdzie w górę

zamiast narzekać na forum , zbieraj podpisy i idź na prezydenta, wtedy będzie na pewno wszystko tanie

ja znam i tych co na po glosuja i sie przyznaja i na po co glosują i sięprzyznają ale większość o polityce gadac nie chce bo to wybitnie wkurwiający temat:D ja tylko na kafe o polityce gadam...

Gość z oddali
joanna0709 joanna0709@tlen.pl'; ceny paliwa zależą od państwa? prezydenta? od kiedy ? napisz co dobrego zrobiło PIS ja rządzili ? dlaczego były wtedy powtórne wybory? jeżeli jest gorzej na świecie to u nas ma być jak w raju ? Bardzo proszę o odpowiedzi na te pytania z góry dziękuję Ja ci dam odpowiedź na twoje pytanie. Nic nie zależy od rządu ?Należy rozwiązać rząd. Po co utrzymywać nierobów od których nic nie zależy ?