Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafka987

Matka robi mi awantury o to , że jestem gruba .

Polecane posty

Gość zew ryczacej gesi
a najlepiej to jedz same warzywa i owoce najlepiej przeczytaj ta ksiazke zebys wiedział jakie sa przyczyny chorób Dabrowska.Ewa.-.Cialo.i.ducha.ratowac.zywieniem.

agrafka trzymaj się cieplutko:). Ja wiem, co czujesz, ja tak z moim mężem mam, osoba która powinna mnie kochać i wspierać, a tylko poniża, dołuje, a ja przez to czuję się jak kompletne zero, jakbym nie była nic warta, zamiast chudnąc tyłam i wzrastała tylko moja niechęć do niego, żal, rozczarowanie... To bardzo boli, gdy traktuje nas tak najbliższa osoba, czy to matka, czy mąż. Bo to właśnie najbliżsi najdotkliwiej potrafią ranić.

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przeczytalam tylko kilka pierwszych wypowiedzi, w tym ta ze matka robi to dla dobra autorki. Znam taką matkę co wlasnie tak gadala swojej otylej corce, swoja drogą bardzo slicznej i zdolnej. Wyzywala od potworow itp, Dzis chodzi do niej na cmentarz bo dziewczyna zachorowala na anoreksje i bulimie i po wielu latach choroby pewnego dnia po prostu sie nie obudzila. Miala tak wyniszczony ogranizm ze jak spala jej serce stanelo. Autorko olej gadanie mamy i zyj swoim zyciem. Moja tez tak gadala i nie akceptowala mnie dopoki nie schudlam. A schudlam dzieki chlopakowi a nie dzieki jej ponizaniu. Chciaz pewnie ona twoerdzi inaczzej. Teraz mam swoje zycie i dystans do niej i jej odchyłow. Teraz ona mi w dupe wlazi ale juz za pozno, za duzo zlego bylo i za bardzo mnie gnoila zeby nasze relacje mogly byc szczere i fajne

Gość No wiecie coooooo
Wam sobie tak łatwo powiedzieć schudnij człowiek jest przyzwyczajony do jedzenia i nie łatwo mu jest schudnąć....!!!