Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amberka.

Czy jest tu ktos kto tak jak ja jest SAM w domu na dluzszy czas?

Polecane posty

Gość Amberka.

moja mama wyjechala kilka tygodni temu zagranice do pracy wraca dopiero w marcu :( ja zostalam sama w domu mam juz dosc, to pierwszy raz kiedy tak dlugo nie bede widziec mamy i strasznie tęksnie JUŻ :O nie mam pracy wiec tymbardziej to czuje..... co prawda moja siostra i ojciec mieszkaja niedaleko ale to nie to samo :O nie wytrzymam do tego marca na dodatek jest zima szaro , zimno nie ma co robic itd w dodatku mieszkam w malym miescie gdzie nic sie nie dzieje.......

Gość Amberka.
halooo

Gość napewnox,kxk
Pociesze cie, moja mama nie żyje i nigdy jej nie zobaczę.

Gość Amberka.
przestan to nie jest zadne pocieszenie. wspolczuje bardzo i sama nie wyobrazam sobie takiej sytuacji........

Gość sekta
ja byłam w ubiegłym roku sama! pół roku od X-V sama w wielkim domu zajmowalam się domem, paliłam w kotle, mrozy - 27 st. miałam do towarzystwa 2 kotki w takie mrozy , to nawet złodziej nie przyjdzie... a jaki masz problem samotność? boisz się napadu?

Gość sekta
2 x/ tydzień jade na basen czasem narty wieczory na internecie akurat mam str. to sie zajmowałam... dopiero wiosną wyszłam do ludzi... o 17 autko do garażu i siedzenie w domu...

fajnie jest samej w domu zrób coś dla siebie;) odprężająca kąpiel, książka, muzyka na cały regulator, net, co lubisz;)

Gość Amberka
ale ja nie wytrzymam do tego marca przeciez to tyle czasu....