Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymięzaraz

gimbaza puszcza fajerwerki na osiedlu co robic?

Polecane posty

Gość julka19x
Po to są petardy żeby je odpalac. Wyprowadz się na wieś z tym kundlem, chodniki obsrane że przejść się nie da.po co ci pies w mieście? Rybki sobie kup. Dzieciaki postrzelaja kilka dni i rok spokój.kundel cały rok dziamga, im mniejszy tym głośniej

Gość jeszcze tylko tydzień,
jakoś wytrzymasz, a psu daj ćwierć hydroxyzyny. Ja tak robię, przynajmniej pies się nie męczy.

Gość hmmmsacdsa
heheheheh wsadz swojemu zwierzakowi petardy do uszu i odpal to juz go nic nigdy nie wystraszy hehhehe, ja mysle ze do czwartku jeszcze beda puszczac w sumie to normalka, sam puszczam

Gość U mnie to samo
Tylko nie pies jest przestraszony tylko 3miesięczne dziecko, co petarda to płacz, od trzech dni chodzę na rzęsach bo w nocy ciągle mi syna wybudzają i chyba też zadzwonie w końcu bo tak się żyć nie da!

U mnie puszczają nie tylko na "szczególne okazje" :o gdyby czasem sobie puścili to owszem- ale niemal DZIEŃ W DZIEŃ? to naprawdę idzie oszaleć :/

Gość niewytrzymięzaraz
dawanie zwierzętom jakichkolwiek srodków nic nie daje - te uspokajacze je tylko 'spowalniają'i oglupiają, a zwierzę dalej słyszy i się boi, tylko jest tak otumanione, że nie może zareagować i cierpi chyba jeszcze bardziej :(

Gość niewytrzymięzaraz
tylko petardy w uszach pomoga ii bumm!!!!:P

Gość niewytrzymięzaraz
gdzie się podziały prawdziwe podszywy ze znakiem jakości kula?