Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeremy majlon

czy kochanka to jedyne wyjście z sytuacji?

Polecane posty

Gość jeremy majlon

moja żona nie chce mi robić głębokiego gardła i sprawiać mi przyjemność w ten sposób. 3 z moich byłych to robiły i nie musiałem nawet z nimi o tym gadać, same wiedziały że facetowi to sprawia wielką przyjemność. z żoną gadałem o tym i teraz nawet zwykłego seksu nie ma, raz na tydzień dwa może jest. zawsze każdy mówi żeby rozmawiać to mam teraz. wcześniej wiele rzeczy próbowaliśmy, anal, fisting a teraz muszę się prosić o zwykły seks, bo żona uważa że traktuję ją jak szmatę domagając się( tylko wspomniałem o tym że bym chciał i że wcześniej to miałem z byłymi partnerkami). i jak tu znaleźć rozwiązanie i wyjście z tej sytuacji?

Gość jeremy majlon
one się nie nadawały na żonę

Gość pan typu bearr 55
ja mogę cię zaspokoić i zrobić ci głębokie, a później zrobimy zmianę :D

Gość a moze wsadz sobie go
w jakas dziure

Rozje... Mnie człowiekiem...teraz postaw się w hipotetycznej sytuacji, że przychodzi Twoja partnerką i mówi tak: słuchaj moi trzej wcześniej faceci zajeb ... Rzneli mnie w anal a później wylizywali moja dziurkę analna a ry jesteś di dupy bo mi tego nie robisz...jz widzę człowieku jak lecisz jej to zrobić bez względu na to że wspomina o swoich byłych jacy to oni byli zajeb... Daj jej czas...daj jej doświadczyć że jest ci x nią super w łóżku a kolejne etapy przyjdą z czasem a nie wjeżdżają że twoje tyle ci to robiły, bovto tylko powoduje reakcje untownicza

Gość pan typu bearr 55
@jeremy majlon- dawaj tobie mojego pytona do gardłą wcisne, bedziesz wniebowziety :D , a jeżeli nie jesteś bi, to najpierw zaproponuj partnerce, że kupisz kij bejsbolowy, by tobie najpierw do gardła wcisnęła, przekonasz się jakie to słodkie, a później wymagaj, żeby brała twoja pałe w usta :D:D

Gość ona22222
Szkoda mi takich facetów. Chętnie zagarnęłabym dla siebie mężczyznę, który chce się codziennie kochać i zasługuje na porządnego loda.

Gość pasi-konik
hee he ! jestes wielki do -pan bearr 55 - !!!

Gość Niezaspokojona xxx
Bardzo bym chciała takiego faceta ktoremu robiłabym takie rzeczy codziennie , ktory by chciał sie ze mną kochac na wszystkie mozliwe sposoby codziennie....dlaczego zycie jest takie przwrotne, mój mąz jest beznadziejny....sex raz na jakis czas, 5 minut, - to wszystko co dostaje.......zwariuje chyba

Gość pasi-konik
jejku nie ma problemu, idz do buldelu tam ci wygodza- mam nadzieje! ... heeeh!...