Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylfek

Kafeteryjny sylwester .

Polecane posty

Gość Belzebub0998776
Czerwone wytrawne :) Niech kazdy cos przyniesie, nie wiadomo ile nas tu będzie!

Gość Company Colter
Kochani.Dobrze zmrożona wodeczka i chłodny pomarańczowy sok i kafe-wystarczy:classic_cool: Dużo zdrowia w nowym roku!🌻

Gość Rollnick z kaffe
A juści Colter....juści! Bzydulka!Ni mo sprowy.Bydziem czystom pić i bydziem takom ino w śklane lić!!

Gość Belzebub0998776
A co będziemy słuchać? Dawanie swoje typy :)

Gość kafe-koneserr
Nie wiem jak wy ale Ja już czuję ten klimat.Chyba już dziś otworzę jakieś dobre słodzone wytrawne winko!!:classic_cool: Do zobaczenia na imprezce!!!!🌻Mam nadzieje,że choć jedna piękna dama da się uwieść tegoż wieczoru.:classic_cool:

Gość Wieczór z Pizdami nie gwiazdam
:D:D:D życiowymi pizdami walonymi w dupe nie tylko przez zycie :D

Gość Dj Star lunch
Będziemy słuchać tylko najlepszej muzy.Każdy swojej!!:classic_cool:

Gość Wieczór z Pizdami nie gwiazdam
Sam jestem pizdą! Kochani wybaczcie,że śmiałem wam zakłócić dyskusję! Jeśli chcecie to mogę na sylwestra w ramach rekompensaty za moje chamstwo wam usługiwać!Będę wam polewał i sprzątał butelki.:)

Gość kafe kateringg
Będziesz nam pierwszego po imprezie czyścił buty.Zaczniesz przynajmniej nowy rok od czegoś pożytecznego.

Gość High Directorr
Zdrowia,szczęścia i pomyslności na nowy rok wszystkim kochani kafeterianie.:classic_cool: Przyniosę skrzynkę dobrego wina i wysokiej klasy szampana!:classic_cool:

Gość Henry M
Oby każdy następny był lepszy od poprzedniego!🌻 Ot co!

Gość I love Dupstepp
Czy już odliczacie godziny do tegoż wspaniałego und kameralnego jakże wieczoru sylwestrowego na kafe?:classic_cool: Może dobrze byłoby zrobić ci tego jakiś przedsmak.:classic_cool:

Gość I love Dupstepp
Czy już odliczacie godziny do tegoż wspaniałego und kameralnego jakże wieczoru sylwestrowego na kafe?:classic_cool: Może dobrze byłoby zrobić ci tego jakiś przedsmak.:classic_cool:

Gość Julia 89
tez sie pisze, o której zaczynamy?

Gość To bedzie event
Pijemy? :classic_cool:

Gość to bedzie event
Julia 89 tez sie pisze, o której zaczynamy? V v v Ja mogę nawet teraz:classic_cool:

Gość Przystojniak z koła rolnika
Witajcie 🖐️ (Warszawa) Miałem w tym roku spędzać sylwestra na stacji orbitalnej, ale Kafeteriia jest najlepsza. Nie to co jakis nudny Sylwek w modnym klubie w goracym Mexyku.

Gość hahaha a mnie zaatakowala ospa
dlatego w sylwestra tez bede na kafe

­­­­­­­­­­­ DRODZY KAFETERIANIE I KAFETERIANKI! SYLWESTER NA KAFETERII MA JEDEN POWAZNY DEFEKT. WŁASNIE TO ZAUWAŻYŁEM. NIE MOZNA TU UPIĆ DZIEWCZYNY WODECZKĄ I JEJ WYKORZYSTAĆ SEKSUALNIE :P SYLWESTER BEZ PRZYGODNEGO SEKSU, TO ZADEN SYLWESTER

Gość złotoustny Julian
Ja również dopisuję się do imprezy i mam propozycje aby zacząć kochani nie za późno ani nie za wcześnie czyli tak około 21.:classic_cool:

Gość super Hanka
"NIE MOZNA TU UPIĆ DZIEWCZYNY WODECZKĄ I JEJ WYKORZYSTAĆ SEKSUALNIE:P" Podobno są tu tacy co im się to udało.Także wiesz warto spróbować!

Gość Life from Lasergorsk
Można zawsze upić SIEBIE i z pewnością wtedy nikt cię nie wykorzysta i to akurat jest ogromny plus sylwestra na kafe.:classic_cool:

super Hanka "NIE MOZNA TU UPIĆ DZIEWCZYNY WODECZKĄ I JEJ WYKORZYSTAĆ SEKSUALNIE " Podobno są tu tacy co im się to udało.Także wiesz warto spróbować! - wirtualnie to prawiczki tyko moga :P 🖐️ Ja chcę w realu :)

Life from Lasergorsk Można zawsze upić SIEBIE i z pewnością wtedy nikt cię nie wykorzysta i to akurat jest ogromny plus sylwestra na kafe. - Bóg ci rozum odebrał !!!! Ja chcę wykorzystać jakąś niewiastę i chcę być wykorzystany przez jakiegoś, albo i więcej kociaków :P 🖐️

Gość Hella from Hellada
Przystojniak z koła rolnika Witajcie (Warszawa) Miałem w tym roku spędzać sylwestra na stacji orbitalnej, ale Kafeteriia jest najlepsza. Nie to co jakis nudny Sylwek w modnym klubie w goracym Mexyku. V v v WIELKIE BRAWA dla Ciebie.Pokazujesz klasę!Tak 3maj! :classic_cool:

Gość alicess
o moge sie do was przyłączyc ? tez chciałabym zwami swietowac bo w grupie raźniej i moze nie bedzie tak smutno :D