Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylfek

Kafeteryjny sylwester .

Polecane posty

to i ja sie dolacze w tym roku hehe , noga prawa w szynie polamane kolano, katar kaszel, goraczka wszelakie cholerstwo , piekne wejscie w nowy rok hihihi

Czemu ja do cholery nie umiem być mniej wrażliwa? 😭 Powie mi ktoś? Jak ja bym chciała stać się podłą suką dla niego. Chociaż raz!

oj maly wypdek przy pracy jak to sie mowi, a co do uslugiwania to niestety maz ma przechlapane , ale na szczescie nie buntuje sie .

oj maly wypdek przy pracy jak to sie mowi, a co do uslugiwania to niestety maz ma przechlapane , ale na szczescie nie buntuje sie .

Gość Happy New Year!!!!
🌻🌻🌻🌻 "......Szalala, zabawa trwa Świat inny wymiar tutaj ma Szalala, zabawa trwa Za frajer dają fant........" 🌻🌻🌻🌻

Gość :DParty Time:D
"Balonów mgła, Orkiestra gra, Zielony sypie śnieg I w szklankach dzwoni śmiech. Loteria serc - - Co chcesz, to bierz! Tu za ostatni grosz Przekupisz własny los. 🌻 Szalalalala - zabawa trwa, Świat inny wymiar tutaj ma! Szalalalala - zabawa trwa, Za frajer dają fant! 🌻 Za clownem clown, Tłum obcych ciał, A my objęci w pół Lecimy głową w dół. 🌻 Szalalalala - zabawa trwa, Świat inny wymiar tutaj ma! Szalalalala - zabawa trwa, Więc tańczmy póki czas! Ktoś odkrył twarz, Jak iskra zgasł I zanim minął szok, Z wieszaka głowę zdjął....(haha):classic_cool: 🌻 Szalalalala - zabawa trwa, Świat inny wymiar tutaj ma! Szalalalala - zabawa trwa, Więc tańczmy póki czas!" 🌻🌻

Gość Wszystkiego Najlepszego.......
w NOWYM 2013 ROKU i nie tylko!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość Wszystkiego Najlepszego.......
🌻🌻🌻🌻

Gość Frotka123
Głowa mnie boli ech!

jak po kafeteryjnym sylwestrze?? ja wyladowalam na pogotowiu , gardlo napuchlo i mialam problemy z oddechem, okazalo sie ze to infekcjahah ja mam szczescie na koniec i poczatek nowego roku hehehe. antybiotyk przez 10 dni

Gość Na nowy rok!
Dużo Zdrowia w nowym roku Droga Dowi!

Gość Na nowy rok 2013:)
Wszystkim Kafeterianom dużo zdrowia,pomyslności i szczęścia nie tylko w miłości:classic_cool:

Gość Na nowy rok 2013:)
🌻 🌻 🌻 🌻

Gość Happy New Year!!!!
🌻 🌻 "Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I"🌻

Gość !Happy New Year!
🌻....🌻....🌻....🌻

Gość !Happy New Year!
I jak tam udał się Sylwester z KaFe???:classic_cool:

Gość Hoop__:Dprzodu!!!
Oczywiście było wspaniale jak co roku...to najlepsza impreza w wybitnym gronie dyskusyjnym.Spr.und Potw.:classic_cool: 🌻Dosiego Roku!!!!!!!!!!🌻