Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylfek

Kafeteryjny sylwester .

Polecane posty

Gość Frotka123
mam szampana ! Pół litra i fajerwerki oddam za darmo bo mi humor zje..no!

Gość der za party!!
Dont ju noł?!Tudej der iz a party!!:classic_cool: Hir łi stardyt!!:classic_cool:

Gość Barman sylwestrowy
Frotka a kto i dlaczego Ci tak humor z......bał?? :classic_cool:

nie dołączyłam bo nie mam ochoty na zabawę. ciągle myślę o nim, nie są to juz dobre myśli

Gość Moon shinerr
Madam, czemu się nie przyłączyłaś do znajomych? Vv wW Przypuszczam,że Madame Ciapata miała być na Sylwka z gachemale nie wypaliło.Nie chce jednak żeby wyszło że nie wypaliło bo to Sylwester.A Ja to zawsze powtarzam,że w Sylwestra wypada tylko by wypaliły fajerwerki a reszta to życie!

Gość little katie
@sindbathh haha w takim razie otwieram :) co do gimbazy to juz od rana :) jeszcze raz uslysze pod oknem to jak kota mojego kocham tak pojde i wybije wszystkich:)

Głowa do góry Madame.;) Facet jest jak autobus, zawsze będzie następny.🖐️

Gość Frotka123
Barmanie bierz te flaszki Facet mnie wnerwił i wielce obrażony poszedł drzemać

Gość little katie
madame Twoje zdrowie :)

Gość AquaVIVANT
O właśnie a u mnie gimbaza niezwykle aktywna-przemieszczają się po parku w rozproszeniu niczym desant piechoty w grupkach po pięciu lub ośmiu i co jakiś czas odbalają ładunki. Czas to huk i błysk petard a czasem eksplozje rakiet "ziemia-powietrze".:classic_cool: Myślę,że manewry w mieście zakończą się dopiero około drugiej w nocy a potem nocną ciszę przerywać będą już tylko pojedyncze wystrzały. A może nawet będą to polegli na froncie zabaw sylwestrowych pijani wojownicy toczący nieubłaganie walkę z czasem i mieniem komunalnym.:classic_cool:

Gość Belzebub876546
Juz jestem! Troche wczesniej, ale opóźnionym juz pól butelki wina :) Jestem za granica i czuje sie bardzo samotnie! Dajcie te muze z lat 80

Gość little katie
AquaVIVANT "O właśnie a u mnie gimbaza niezwykle aktywna-przemieszczają się po parku w rozproszeniu niczym desant piechoty w grupkach po pięciu lub ośmiu i co jakiś czas odbalają ładunki. Czas to huk i błysk petard a czasem eksplozje rakiet "ziemia-powietrze". Myślę,że manewry w mieście zakończą się dopiero około drugiej w nocy a potem nocną ciszę przerywać będą już tylko pojedyncze wystrzały. A może nawet będą to polegli na froncie zabaw sylwestrowych pijani wojownicy toczący nieubłaganie walkę z czasem i mieniem komunalnym." hahahahahaha :D padłam :D

Gość Aquavivant
Swego czasu byłem ze znajomymi podczas pewnego wieczoru sylwestrowego świadkiem bezczelnej akcji dywersyjnej.Rakiety były kierowane nie ku niebu a nieco niżej w najwyższe piętra blokowych fortec a wszystko by zakłócił-melanż zwolennikom wolnej miłości i szampana z wkładką 40%! Policja nie zdołała nawet kogokolwiek spisać spisac! :classic_cool: Od razu widać,ze za ta operacja stali prawdziwi profesjonalisci.:classic_cool:

Gość Barman sylwestrony
Frotka [Barmanie bierz te flaszki Facet mnie wnerwił i wielce obrażony poszedł drzemać] Oj to jednak musiał cię wkurzyć i to bardzo.:O A może masz jakieś koleżanki albo przyjaciółki z jakimi awaryjnie możnaby było spędzić wieczór zamiast z facetem?Czasem to pomaga.Albo poważnie pogadajcie teraz.

Gość Monsieur Mondieu
Madame Ciapata no co Ty??Chyba nie pójdziesz teraz spać. Jeszcze przed głównym wydaniem wiadomości?:classic_cool:

Gość Nieromantyczna Lucynka
No ja tez juz jestem, ale tak kontrolnie na chwilke tylko, a wie ktoś co tam w koncu w tej zielonce sie stalo ? bo nie chce mi sie szukac tematu..

Gość peryscO_Oper
Nieromantyczna Lucynka v v Najciekawsze jest to ze nic się nie stało:D .

jak otworzyc szampana ,zeby nie wystrzelił?? jest na youtubie instrukcja??

Gość Belzebub876546
Modern talking juz dzisiaj słuchałam, dzieki kochani! :) lady pank kilka dni temu... Kto wyjechał z Polski z powodów finansowych i jest sam za granica - wpisywać sie! Stawiam kieliszka :) i Wasze zdrowie! http://m.youtube.com/#/watch?v=JFHanoST-vI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DJFHanoST-vI&gl=HU

Gość kaktus lambada
Pewnie jest.Musisz poszukać. Ja tylko z mojej strony jeśli mogę doradzić coś to doradzę aby korek powoli wykręcać a nie [coś zwykle doprowadza do wystrzału]"wysuwać"czy też "wyciskać"! Trzeba jednak pamiętać przy tym wykręcaniu o tym by korek uchwycić mocniej w dłoni a nie delikatnie[co w połączeniu z wcześniej wspomnianym "wysuwaniem"korka spowoduje huk z wystrzałem].:classic_cool:

Gość little katie
Belzebub876546 ja mam spaczony gust muzyczny wiec nic nie podrzuce:) wiecie co jest najgorsze? niedawno skonczylam 21 lat i powiedzialam sobie ze koniec smutkow i teraz beda najpiekniejsze lata mojego zycia, a od tamtej pory tylko placze... :O

Gość sylwestrowy barman
Belzebub876546 Witamy serdecznie! A daleko jesteś?Europa?Ameryka?

Gość barman sylwestrowy
little katie A może to depresja??

Gość little katie
barman raczej wjebalam sie w niezla akcje milosna i to przez to placze:) polej!

Gość little marmaid
malutka- nie Ty pierwsza nie ostatnia, pijmy :-)

Gość little katie
pijmy :) zdrowie :) mam kurewska ochote sie wygadac... ale wiem ze zaraz mnie pol kafeteria zjedzie ze szmata i ze cierpi na wlasne zyczenie wiec kurwa wypisze sie w wordpad'zie :)