Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuuulaaaaa

JAKI TO PIES?????????

Polecane posty

Gość Arekxyz
Wabi się Szalik.

Gość 89Sylwester
pomieszanie jamnika z kundelkiem :classic_cool: wykastrować i nie rozmnażać bo jest paskudny :classic_cool:

Gość Wygląda na żylastego
Na gulasz nada się bo na kotlety czy szaszłyk itp. już nie :(

Nie przypomina zadnej rasy ni to jamnik ni to terrier ni to spaniel. Jego matka jak i ojciec na 100000% nie sa rasowymi psami. Zastanawia mnie dlaczego suka zostala dopuszczona, szkoda mi jej i chcialabym by trafila do dobrego domu jak i ten pies i jego rodzenstwo. Kundle nalezy kastrowac.

Gość 643636435
Głupich ludzi też powinno się kastrować:D Mycha, masz dzieci?:classic_cool:

Gość aguuuulaaaaa
rodzice z pewnością nie sa rasowi... pytam tylko czy przypomina wam moze jakiegos psa zeby zlokalizowac jak wygladal tatus ;) ps. wszystkich zazdrośników pozdrawiamy serdecznie :*

Gość b990-087
tak powiedzial moj ojciec kiedy zobaczyl mnie pierwszy raz po porodzie

Gość aguuuulaaaaa
b990-087 ciebie tez pozdrawiamy :) a czy jest tu ktos normalny poza kotka - poes?

Gość aguuuulaaaaa
hahahahaha :D:D

Gość aguuuulaaaaa
upup

Glupi ludzie nie potrafia niedopilnowac nierasowej suki podczas cieczki. Kompletni debile rozmnazaja nierasowe psy swiadomie. v Piesek na zdjeciach jest ladny, ale jest efektem ludzkiego debilizmu niestety, nie ma co sie oszukiwac a kazdy kto uwaza inaczej moze sie identyfikowac z ludzmi z pierwszego lub drugiego zdania w tym poscie.

Gość ikujyhtgrf
Kundel, ale za to śliczny. :) Tylko ciekawe ile tej śliczności mu zostanie, jak odrośnie od ziemi.

Gość aguuuulaaaaa
Mycha ale czemu twierdzisz ze nie rasowe takie własnie mieszanki nie powinny istniec?? Przeciez ani nie roznosza zadnej zarazy, ani nie szkoda nikomu, im samym to ze maja roznych rodzicow tez nie szkodzi.... To czemu tak?

Gość aguuuulaaaaa
ikujyhtgrf mam nadzieje ze duzo od tej ziemi nie odrosnie :P matka mala takze jest szansa ;) ale wlasnie nie wiadomo jaki ojciec... ps. szczeniaka dostałam (nie ja puscilam swoja suke)

Gość mycha jakby ludzie
nie wzieli sobie do serca to co mowisz o krzyzowaniu sie kundli to przeciez ciebie na swiecie by nie bylo...:O

Gość ikujyhtgrf
Ludzie, zrozumcie to, że rozmnażając kundle robicie im krzywdę. :O Poczytajcie trochę w internecie i zacznijcie je sterylizować.

Gość aguuuulaaaaa
ikujyhtgrf możesz napisac cos wiecej?? albo na jakiej stronie mozna poczytac cos prawdziwego (nie wywody 13 latków)?

alez nie twierdze, ze nie powinny istniec. One byly, sa i beda. Uwazam jedynie, ze ludzie, ktorzy do ich rozmnazania sie przyczyniaja maja nierowno pod kopula. Z prostego powodu - na swiecie jest juz za duzo psow, zbyt wiele siedzi w schroniskach i czeka na domy, ktore zabieraja im slodkie mieszane kuleczki, bo wlasciciel pokrytej suki jest zachlanny na kase - do tego dochodzi fakt, ze wiekszosc z nich wyrasta na mniej slodkie i szybko staje sie kumplami z boksu tych pierwszych. Ciaza dla suki nie jest niczym potrzebnym ani dobrym, przeciwnie, tylko szkodzi. Poza tym psy nieznanego pochodzenia moga nosic rozne choroby i skrzywienia w psychice, ktore wyjda na wierzch w nastepnym pokoleniu. Takim samym debilizmem jest dla mnie mnozenie psow z rodowodem bez uprawnien hodowlanych, lub tez mnozenie z uprawnieniami wylacznie dla kasy. Przez to nie zwraca sie uwagi na bliskie pokrewienstwo rodzicow i inne, ktore negatywnie rzutuja na stan psychiczny i fizyczny szczeniakow. Jak juz ktos chce rozmnazac to z sensem, sa psy pracujace, potrzebne, jak i zachowanie/ulepszenie rasy z uwzglednieniem eliminowania inbredu i psow chorych lub noszacych zly gen. v Kazdego psa nalezy kochac!!! Ale w pierwszej kolejnosci psy ze schroniska, te najbiedniejsze a nie slodkie kuleczki z alegratki.. :)

Gość ikujyhtgrf
W sumie Mycha napisała to, co trzeba.

aguuula ciaza szkodzi suce, to jeden z wazniejszych powodow. To straszna meka, donoszenie potem wykarmienie bandy szczeniakow, pozniej pozbycie sie mleka gdzie nierzadko dochodzi do powiklan. v ja kocham naprawde wszystkie psy bez wyjatku ale kompletnie nie rozumiem ludzi, ktorzy uwazaja, ze ich Maja czy Sabcia musza koniecznie zostac mamusiami podczas gdy w schroniskach psy zagryzaja sie nawzajem o kawalek chleba by przezyc lub o miejsce w przepelnionym boksie. Moze ty sprobuj mi wytlumaczyc sens tego to zmienie zdanie, jak na razie trzymam sie swojego.

Gość b990-087
aha no teraz cie rozumiem Mycha ale z drugiej strony ludzie boja sie bac ze schroniska te ktore byly np katowane, bite sa pokaleczone, poobijane i ponuro siedza wyobcowane w kącie bo taki ma zniszczona psychike i nie wiadomo jak bedzie sie zachowywal pozniej... to tak z dwoch stron mozna patrzec

Gość jajca jak berety :P
No fakt podobny to pinczera,spaniela i jamnika :D:D:D:D chyba ze sie ma ze 2 promile to moze i podobny :D Fajny psiak :)

Gość b990-087
tym bardziej ze psiury ogolnie sa posrane wiec taki ze schroniska to juz w ogole... odstrzelic i spokuj

Gość aguuuulaaaaa
b990-087 spadaj stad!!!

Gość b990-087
najfajniejsze są labradory - bardzo delikatne i tak nie drapią pleców

Gość aguuuulaaaaa
jajca jak berety :P faktycznie spaniela ma mordke i uszy :D wlasnie sie zastanawialam skad takie wielkie i pofalowane uszy ;) jamnika raczej nie bo łapy dlugie i sierść strasznie puszysta i dłuższa