Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczba partnerów???

Dziewczyny ile miałyście partnerów seksualnych ? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość liczba partnerów???

chodzi o parnerow do SEKSU, obojetnie czy w związku czy nie, oral to tez seks Ja mam 23 lata i mialam 3, jeden przygodny na imprezie mialam wtedy 18 lat

Gość też bym chciała kogoś mieć
zero :P

Gość dziewica tez 23 lata
ja tez zadnego, jestem brzydka i nawet sie nie calowalam

Gość ikujyhtgrf
0. :P

Gość wiecie co jest najgorsze
że to jest tak: - jedna miała trzech - druga trzech - trzecia dwóch i wszystkie miały ze zbioru tych samych samców alfa :o I później się taki chwali że miał 30 kobiet.

Gdyby nie dziwki to gołą kobietę widziałbym tylko na obrazkach :o Co za niesprawiedliwy świat kurwa !

Gość 33 i zadnego
:p

Gość zamyslonaaa
Takich stalych: 1 i jest nim M Jednorazowr przygody : 4 Wiek 28 lat

Gość gośka_wawa
Ok. 40, z czego 30 to byli faceci za kasę.

Gość parapampampampum
23 lata, 0

Gość zero :P
wpisało się jak dotąd 9 dziewczyn (prostytutki nie liczę) i średnia wyniosła 1,1 . ale te kobity rozwiązłe:P

Gość to teraz ja )))
dziwne, ze wiekszosc z was to dziewice , ja nie znam zadnej mam 22 lata i mialam 11 facetow, wiekszosc to przygody czy seks koledzy takie niby związki, bylam mloda i naiwna :O oficjalnie mowie kazdemu ze mialam tylko dwóch... ale tu moge napisac prawde

Gość parapampampampum
co nie? :D

Gość to teraz ja )))
juz sie nie podniecaj, bo nawet nie wiesz z iloma laskami faceci sie spotykaja, niektorzy nawet nie wiedzą ile mieli, czesto zonaci,w stalych związkach nie playboye :O Nigdy nie uprawialam seksu bez zabezpieczen, brzydzi mnie to

Dlatego trzeba od razu zakładać że która by nie mówiła że miała dwóch w rzeczywistości miała 20. Dzisiejsze kobiety to z natury kurewki które do 20 roku życia ruchają się niewiele mniej od prostytutek.

Gość rtyrytry
I co się dziwić, że mężczyźni nie chcą się wiązać na stałe jak dziś większość kobiet to puszczalskie szmaty tylko ostatnie ścierwo brałoby taką ścierę za żonę

Gość to teraz ja )))
jesli wierzycie, ze atrakcyjna dziewczyna w wieku 19-22 lat miala tylkoi jednego czy dwoch to zastanowcie sie, bo mi to sciemą zalatuje. Znam tylko jedną dziewczyne ktora ma ciagle tego samego chlopaka od dawna, ale jest brzydka , niska i ma dupe jak słon, do tego pryszczata , jej facet jeszcze gorszy. Inne kolezaki mialy minimum 3-4 ale zadna nie powie przeciez ze miala 69 z facetem po imprezie . Sama nikomu nie mowie tylko tu moge anonimowo

Gość madzia55566
Mam 31 lat, do tej pory 12 facetów. Ostatni od 4 lat jest moim mężem

Gość zero :P
to teraz ja))), byłabyś łaskawa i nie oceniała ludzi po sobie? nie wiem w jakim środowisku się obracasz, ja absolutnie nie w katolickim, ale w moim normalnie jest posiadanie u kobiet w wieku 18-23lat przeciętnie 0-3partnerów, nie każda musi udowadniać swoją atrakcyjność rozkładając nogi, wiele woli się zakochać, poznać się, pobyć razem, przeżyć coś wspólnie a do tego potrzeba czasu :) w dodatku wstydzenie się tego co się robi jest żenujące

Gość ja mam 26 lat i miałam
3 facetów

to teraz ja Uwierz, że taka atrakcyjna dziewczyna w wieku 20 lat może nie mieć nikogo..,, Jeżeli ktoś Cię wybitnie nie pociąga seksualnie to po co z nim iść do łóżka? Ja miałam dwóch. Pierwszy był moim narzeczonym ale nie wyszło. Drugi obecnie też jest i niedługo ślub. Nie ciągnie mnie do przygód. Zresztą nie miałam na to czasu. Wiecznie nauka, nauka i praca. Ale przynajmniej to zaprocentowało i teraz mi dobrze ;D

Gość krupopatwa
Mam 22 lata, 5 facetów na koncie

Gość 12222
a teraz ja))) dziewczynko słuchaj widocznie potrzebujesz sie dowartościowywać skoro miałaś tylu facetów każda atrakcyjna i dowartościowana kobieta nie puszcza sie na prawo i lewo i nie robi z facetem 69 po imprezie bo to jest żenujące i uwłaczające

Gość 12222
i jeszcze jedno szanująca sie kobieta tak nie robi jak TY bo to jest poniżej krytyki

Gość mam filmy przemyślcie
W wieku 19 lat miałam 11 facetów. Poznałam wtedy kogoś, komu od 12 lat jestem wierna.

Gość do to teraz ja )))
dlatego ja bedac facetem beda sam i seks bede uprawial tylko bez zwiazku. bo nie chce miec dziewczyny, ktora miala 10 przygodnych partnerow

Teraz ja-wybacz ale nie każda ładna dziewczyna jest rozwiązła,że tak powiem.ja nigdy na powodzenie nie narzekałam,mam 30 lat i 3 facetów w łóżku.Być może miałabym tylko jednego(nie uważam,że to wstyd)ale po 11 latach zdradził mnie z przyjaciółką,drugi zginął w wypadku a trzeci okazał się dupkiem i go zostawiłam.Nie wrzucaj więc wszystkich do 1 worka...