Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobilyyscie to

lizanie rowu facetowi- robilyscie? przyznajcie sie

Polecane posty

Gość zrobilyyscie to

moj facet chcialby zebym mu wylizala,ale ja to uwazam za obrzydiwe.on chce mi wylizac,ale mu nie pozwalam, bo po prostu uwazam ,ze dupa jest do srania tylko i wylacznie. piszcie czy zrobiliyscie to komus albo ktos wam.

Gość henczastka
ja miałam ale ja nigdy

Gość analllllllllllllllllllllllllll
a dasz mu od tyłu ?

Gość dgdfbcfbxcsv
WYPIERDALAJ KURWO NA EROTYCZNY SZMATO JEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zrobilyyscie to
nie- analu tez nie chce. kilka razy uprawialam z poprzednim partnerem,ale powiem szczerze jakos srednio mi pasowala- poczatek byl bardzo niewygodny(wkladanie), a moj nowy partner ma grubego wiec sama mysl o tym mnie przeraza- oczywscie anal tez by chcial ;-)

Gość ..................254
ja z moim pierwszym partnerem sprobowalam anala, on tez lizal mi dupke ale ja zadnemu nigdy, na sama mysl mi slabo

Gość b990-087
raz próbowałam, ale nie przypadło mi do gustu. nie tyle smak co te włosy w zębach

lodzik i palce w tyłku, albo lizanie tyłeczka i dobrze rączką, marzenia moje, ale chyba nigdy się nie spełnią. Raz mi dziewczyna lizała, potem już nie chciała

Gość dfghjkdfghyujkil
Jak dla mnie to jest niedopuszczalne i obrzydliwe. Ani bym nie lizała odbytu facetowi, ani nigdy bym nie pozwoliła, aby on mi to robił. Palców w odbycie też nie akceptuję. Anala też. Na szczęście mój facet, ma takie samo zdanie na ten temat jak ja ;)

Gość fakinja
to końcowy odcinek przewodu pokarmowego, gdzie zachodzą procesy gnilne i żyją bakterie, które rozkładają to co zjemy. To tak jakby całować nadpsutego trupa. Nie wiem co w tym przyjemnego :O