Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana120032

moje roczne małożeństwo sie rozpieprzyło, złożyłam sprawe o rozówd ;(

Polecane posty

Gość Byłam w podobnej sytuacji
Jesteś młoda, na pewno kogoś spotkasz. Jeśli ktoś pokocha ciebie to z pewnością dziecko nie będzie przeszkodą. W zeszłym roku byłam na weselu kuzynki. Ona ma dwójkę.

Gość zalamana120032
A jak poznalas swojego męża? Szukałaś czy sam Cie znalazł?

Sam się znalazł. Poznałam go w pracy. Trzymałam na dystans, bo byłam na etapie, że nie chciałam nikogo. Ale uparty był, nie dał się spławić :-)

Gość zalamana120032
mam rozstępy po porodzie no i luzna trochę pochwe, czy mnie ktoś jeszcze zechce, nadwaga tez jest

Gość zalamana120032
ktoś sie pode mnie podszywa.... Szczęściara z Ciebie :) Juz mi troche lepiej przestalam plakac. I jak narazie przechodze ten etap co Ty ze nie chce nikogo :)

Przypuszczam, że to wyżej to podszyw :-) ale...ja po trzech porodach miss też nie jestem. Jednak nie bałabym się zostać nawet teraz, z trójką dzieci.

Moja córka ma prawie 17 lat i mego męża traktuje jako tatę. On ją też. Nosi jego nazwisko. Chyba nikt w naszym otoczeniu nie wie,że tak naprawdę to ona ma innego ojca.

Gość zalamana120032
ja miss też nie jestem. Co prawda waze ledwo 50 kg ale moje piersi i pośladki są okropne! Ale takie uroki ciąży :) Mogłabym być gruba szpetna i obwisła ważne że dziecko zdrowe. A Twoje dziecko pierwsze jak zareagowało na nowego partnera? I jesli moge spytać czy nosi nazwisko swojego prawdziwego ojca?

Gość zalamana120032
Oj wyprzedziłaś mnie, czytalas w moich myslach bo wlasnie o to chcialam Cie spytac. A co się dzieje z Twoim poprzednim mezczyzna? Odzywa się? Nie wiesz jak mu sie zycie potoczylo?

Gość jestfajniejakjest
beta idz ty do torunia,do papy rydzyka z tymi chorymi pogladami

Z tego co mi wiadomo żyje z kimś bez ślubu. Dzieci chyba nie ma. Kontaktu nie utrzymuje, bo już przy rozwodzie powiedział, że skoro chcę rozwodu to mam sobie radzić sama. Ja myślę, że małe dzieci nie rozumieją sytuacji, dla nich tata to ten co je wychowuje, co jest z nimi codziennie...

Gość zalamana120032
ale alimenty Ci płaci? Bo ja zlozylam pozew rozwodowy o orzekaniu jego winy,chociaz mam nadzieje ze szybko rozwod dostane, bo moim plusem jest to ze wzywalam ok.5 razy policje gdy maz byl pijany.

Nie płaci . Unika płacenia jak ognia.

Jak wzywałaś Policję to myślę, że na pierwszej rozprawie zapadnie wyrok bez problemu. Nie mieszkacie już razem, nie współżyjecie, więc nastąpił całkowity rozpad.

Gość zalamana120032
a to gnój. A na siebie tez staralas sie wtedy o alimenty?

Na siebie nie chciałam, bo on wtedy mało zarabiał i nie zawracałam sobie tym głowy, bo i tak by nie płacił.

Ale ja i tak dostanę te alimenty z odsetkami, bo Komornik trzyma łapę na mieszkaniu jego. Więc jak skończy mu się obowiązek alimentacyjny to pod młotek pójdzie.

Gość zalamana120032
no to ładnie:) A ile sad przyznał Ci alimentow? Bo nie wiem na ile mam sie nastawic, wiem ze to u kazdego z zarobkami roznie ale znajomi mowia mi ze wiecej niz 400 zł nie dostane ,prawda to?

Jakie 400zł? Pisz o 800 minimum, bez żadnego ale.... Przede wszystkim policz koszty utrzymania dziecka. Wylicz wszystko dokładnie, bo taki kosztorys musisz mieć do alimentów. Ja mam 300, ale to wyrok sprzed 16 lat. Teraz to by mi z 1000 musiał płacić.

Żywność, środki czystości, pielęgnacyjne, leki, wizyty u lekarza, łóżko, pościel, ręczniki, odzież i obuwie, rozrywka itp

Gość zalamana120032
tak wiem juz to wypisalam wyszlo mi razem ponad 2000 zl na dziecko i ponad 2000zl na mnie bo ja sie jeszcze ucze w technikum i mam zamiar isc na studia. Ale ciekawi mnie ile sad mi wyznaczy pieniedzy bo 4000zl mi nie da, Adwokat powiedzial ze moze uda sie 800zl na mnie i dziecko no ale zobaczymy

1000 na dziecko, 1000 na siebie, ale on wtedy musi minimum 4000 zarabiać.

Gość zalamana wybacz ale jestes
ciut żałosna. zaliczyłaś wpadkę z nieodpowiedzialnym kolesiem, bo najwyraźniej zabrakło wam odpowiedzialności przy seksie - dzieci na ogół biorą się z seksu, trzeba było myśleć wcześniej, a nie po czasie biadolić na forum. jesteś dzieciakiem, który sam ma dziecko i jak dziecko się zachowujesz. bawicie się w domu, tyle i tylko tyle. on gówniarz, ty smarkula i tylko lalki nie da się oddać do sklepu. może rodzice adoptują, skoro i tak załatwili za was wszystko inne :O

Gość rtyhuiukjuhygf
smieszne jestescie torby, na szcescia wysokosc alimentów zalezy od zarobków tak wiec soobie mozesz napisac nawet 2 tys a dostaniesz 300zł jak maz bedzie malo zarabial i bedzie mial na utrzymaniu inna rodzine badz jakies koszty, co za kurwy!!! nastawiliscie dupe to se wychowujcie, wasza zachcianka bachor

Gość wredniucha01
zalamana120032 Liczyli się dla niego bardziej koledzy niż ja i dziecko. Byl nie odpowiedzialny, pił i ćpał. Nie dbał o nas Ale ja go kocham a moze to jest tylko przyzwyczajenie ? ty skończona idiotko!!! takiego ojca zafundowałaś swojemu dziecku? nie wierzę, że nie robił tego przed ślubem!!!

Gość bo zalamana to dzieciak
ktoremu zachcialo sie bawic w dom i liczyla ze jak przyjdzie dziecko i beda po slubie to on sie zmieni :D dziewczynko do ksiazek i lalek, a nie do doroslego zycia :P

Gość poukłada się wszystko
Boże roczne, to jeszcze sobie życie ułożysz i oby Ci było lepiej niż dotychczas. Nie będę złośliwa jeśli powiem, że dobrze, że tak szybko. Bo bez sensu by było męczyć się więcej lat i potem też kapa. Jak tak wyszło, to przykro, ale będzie dobrze. Moje się rozpieprzyło po ponad 25 latach, to jest dopiero parszywie. Tak że wszystkiego najlepszego Ci życzę. Teraz Ci przykro i boli, ale minie. Szkoda córeczki, że będzie się bez ojca wychowywać, ale ją wychowasz na ludzi, będzie ok. Jeszcze Cię szczęście spotka. Głowa do góry.