Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobiłam kochanke męża

Pobiłam kochanke męża!!!

Polecane posty

Prosiła się oto. Mówiłam jej by nie zbliżała się do mojego chłopa ale nie posłuchała. On powiedział że to była kilkurazowa przygoda i ja mu wierzę. Poszłam do niej, skopałam ją jak psa a mąż jest ze mnie dumny. Lubi kobiete która potrafi walczyć o swojego mężczyzne.

Gość byczycaaaaa
patologejszyn...

Gość blondi blu 89
głupota , to facet cie puścił w trąbe, to jemu trzeba wpier...ć

Gość tak tylko że jak facet
uderzy żone za zdrade to wszyscy mówią że należy się kochankowi... blondi blu 89 - a ja uważam że autorka dobrze zrobiła, wie przynajmniej że mężczyzny kobiecie uderzyć nie wolno bo może jej oddać.

Gość blondi blu 89
ale to głupie bo może ta babka nie wiedziała ze on ma zone. No on to na pewno wiedział ze ją ma

Gość Miss u buntu z haczykiem
Na początku... Bóg stworzył Świat i odpoczął. Potem Bóg stworzył mężczyznę i odpoczął. Potem Bóg stworzył kobietę. Od tego czasu ani Bóg ani mężczyzna nie może już odpocząć.

Gość Ja bym skopała też jego
i wystawiła za drzwi :-) Jak jechać to po całości

Gość ja wtłukłabym komus kto bije
nie bijcie psów ja wtłukłabym momuś kto pobił psa !!!!!! właśnie jak można tak mówić pobić jak psa !!!! psów się nie bije !!!!

Gość zamyslonaaa
Facet szuka kochanki, wiadomo co robia. Kochanka dostaje wpierdol od zony kochanka... a zdrajca, maz jest dumny!!! Ja pierdole kobieto wez mu wpierol i za drzwi

Gość zamyslonaaa
Samiec alfa, tez latasz i szukasz nowego tematu? Takie smety dzis...

Gość kredka bambino26
a ktora kochanke pobilas?? :D

Gość Ja bym skopała też jego
nie przejmuj się, szybko znajdzie drugą

Gość zsdfvc
ha rządzisz, teraz ty nosisz spodnie a twoj faci miniowe. kup se duze przypinane dildo od dzis ty ruchasz jego.

Gość blondi blu 89
własnie ja tez nie rozumiem z czego on dumny, ze babie rogi przyprawił i sie lały, ale gach z niego, wypierd..ć za drzwi

To nie jest pierwsza suka którą pobiłam i która do forsy mojego męża idzie. Ja go nie wypierdole bo to ja mieszkam u niego. A on jest ze mnie zadowolony.

Gość zamyslonaaa
Ale najbardziej zalosna jest autorka , zadowolona, ze maz z niej dumny. Widac zdrada ja nie ruszyla. Zeby jeszcze tamta nie oskarzyla ja o pobicie. A maz i tak dalej bedzie robil skoki w bok....

Gość zamyslonaaa
Samiec alfa, ja do 24 :p dam dzieciatku butle a potem to juz moge i spac isc. A dlaczego do 4 :0 .w pracy jestes ?

Gość zamyslonaaa
Autorko!! Czy Ty slepa jestes, glopia? Bo ja czegos tu nie rozumiem? A moze podnieca Cie to, ze maz m kochanki ktore mozesz potem boksowac hahahaha

Wiem że mąż mnie jeszcze nie raz zdradzi. Ale ja mu nie dam rozwodu, kiedyś się z nim biłam. To znaczy uderzyłam go w twarz, ale mi oddał... walczył ze mną o rozwód ale nie dałam mu go, kocham go do szaleństwa i wtłuke każdej suce która przyjdzie do mnie i powie niech pani da rozwód mężowi.

Gość zamyslonaaa
Samiec Alfa, chce Cie sie czekac... haha. Tak nadal sama i dobrze bo ... :) :) :) Acha no i na jakas wrozke czekam, niech mi karty stawia. Zawsze uciekaja mi sprzed nosa :)

Gość są inne sposoby niż bicie ;)
Ja nie biłam kochanki byłego męża (na szczęście byłego,ufff), bo to on głównie wiedział jak się będę czuła gdy się dowiem o zdradach. Obmyślałam plan dość długo i nie powiem, ale zasięgnęłam rad w internecie i gdy przyszedł do domu wypity w dodatku po bodajże dwu dniowej eskapadzie... udawałam że nic nie wiem, poczekałam aż zaśnie, wygoliłam mu podbrzusze i do podbrzusza przykleiłam mu wacka na super glue (oczywiście w rękawiczkach gumowych). Spakowałam się i następnie zobaczyliśmy się na rozprawie rozwodowej.

Gość zamyslonaaa
PATOLOGIA!! Zmieniam topik bo az strach czytac hahaha

Gość zamyslonaaa
Hmmm.. gdzies kolo 16.00 ale wyszedl z kolega mistrzem w porownaniu do mojego hahaha. Im dlozej tym lepiej. Jeszcze zeby wrocil nad ranem...