Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

CZY BÓG CHCE ŻEBYM SIĘ Z KIMŚ ZWIĄZAŁ?

Polecane posty

A Propos tematu: "Słyszeliście, że powiedziałem wam: Odchodzę i przychodzę do was. Gdybyście mnie miłowali, tobyście się radowali, że idę do Ojca, bo Ojciec większy jest niż Ja." Jana 14:28

Volk mylisz się. Islam nie opiera się na polityce rasowej. Opiera się na żydowskim (faryzyjskim) prawie i w pewnym sensie też jest kontynuacją żydowskiej religii. I muszę się zgodzić, że istnieje związek, upadku gospodarek, z pojawieniem się multikultury, jako, że emigranci, nie przyzwyczajeni do pracy, zazwyczaj starają się żyć z socjalu. Generalnie integralną częścią mentalności europejczyka było jego przywiązanie do pracy. To przynosiło gospodarce równowagę. Natomiast emigranci żyjący z socjalu, tę równowagę zachwiali .

A co stoi za mein kampf? Bunt przeciw traktatowi wersalskiemu, chęć przebudowy europy w realiach lat 20-tych. Jak to ma się do współczesności?

Ty lepiej powiedz kim ty jesteś. Bo jakiś czas temu pisałeś, że jesteś pół-polakiem, teraz piszesz, że polakiem nie jesteś wcale. I jedno pytanie, z ciekawości: Dlaczego służyłeś w polskiej armii, a nie bundeswehrze?

Pierwsze Państwo słowian to Państwo Samnona, zdaje się. Pierwszymi z chrystianizowanym obszarami słowiańskimi, były Bułgaria i Serbia . . .

W tamtym rejonie wcześniej Markomanowie mieszkali - ludność celtycko-germańska. Podobnie jak dolny śląsk był zamieszkały przez celtyckie plemiona Bojów i Lugiów . . .