Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firehibvf

tak cieżko poznac normalnego, dobrego czlowieka(mezczyzne)na stale

Polecane posty

Gość poszukiwany normalny
do faceta prawie idelny ok to znaczy że jesteś naprawde w porządku tylko jedna istotna sprawa została ile masz lat ?

Gość firehibvf
nie wiesz widze co autor mial na mysli:) kiepsko interpretujesz co bym chciala a piszesz co ty bys chcial:) a zadna nie chce ci tego dac

Gość ja fecet prawie idealny
poszukiwany normalny-stary juz jestem 35+:)

Gość bravo autorko
bardzo dobrze mu napisałaś bo widać wyrażnie że ten cały bisoux to depserat porzucony przez kolejne swe kobiety .... a do tego ma problemy ze zrozumieniem treści które tu piszesz ....

do faceta prawie idealnego a co do wieku to też spełniasz moje kryteria ideał :)

Gość firehibvf
smialo mozecie sie poznawac:D teraz musisz jej swoj kontakt podac:)

"do faceta prawie idealnego a co do wieku to też spełniasz moje kryteria ideał" - to kiedy weeding? Będzie okazja poznać jakąś normalną babeczkę w prawdziwym świecie, a nie wirtualnym :P

poszukiwany normalny-nie ma idealnych ludzi.Kazdy ma wady i zalety.Skąd jesteś?

Gość tyuikmnbvg
Ciekawe, że tak piszecie, gadacie, że chcecie "normalnego " faceta a w życiu realnym nie zauważacie takich a czasem wręcz gardzicie takimi

Gość firehibvf
normalnymi sie nie gardzi a ktory mezczyzna powie o sobie ze jest nienormalny?? chocby pil i bil zawisze bedzie uwazal siebie za super normalnego faceta i nigdy zlego slowa o sobie nie powie:o a jaki jest dopiero inny czlowiek widzi

do faceta prawie idelanego wiesz co myślę że chyba mieszkam daleko ..... a poza tym to myślę że mężczyżni z tego forum oczekują od kobiety bycia jakąś gwiazdą ...a ja jestem taka normalna ... chyba za normalna jak dla was ...:(

"no wlasnie ja szukam takiego co bedzie wierny dobry dla mnie nie pijacy nie bijacy inteligenty" ­ a później "POWIEM TAK W TYM TEMACIE NIECH SIE NIE WYPOWIADAJA PISZACY NA TYM FORUM MEZCZYZNI WSZYSTKIE PRAWIKI I INNE DZIWNE OSOBNIKI BO ZYCIA NIE ZNACIE I JESTESICE PO PROSTU DZIWNI" to czy to nie jest zaprzeczanie samej sobie? normalna kobieta by wysłuchała wszystkich opinii a ona od razu zakłada że tutaj mężczyźni są nic nie warci

poszukiwany normalny-tez tak sadze,ze pewnie mieszkasz gdzies na drugim koncu kraju.Cenie normalnosc i naturalnosc.

Gość firehibvf
jak mam wysłuchiwać opinii kogos kto mnie nie slucha!! i kiedy pisze ze szukam milego faceta ten mi wmawia ze w rzeczywistości szukam ruchacza no dajcie spokoj:o

nie...na końcu kraju to nie mieszkam Napisz skąd Ty Jesteś ?

Gość JestemSam
"no wlasnie ja szukam takiego co bedzie wierny dobry dla mnie nie pijacy nie bijacy inteligenty" a później "POWIEM TAK W TYM TEMACIE NIECH SIE NIE WYPOWIADAJA PISZACY NA TYM FORUM MEZCZYZNI WSZYSTKIE PRAWIKI I INNE DZIWNE OSOBNIKI BO ZYCIA NIE ZNACIE I JESTESICE PO PROSTU DZIWNI" Spełniam wszystkie wymagania ale jestem prawiczkiem więc nie mam prawa się tu wypowiadać i zapewne z góry uznajesz mnie za dziwnego i gorszego. Dziękuję bardzo.

a to: "POWIEM TAK W TYM TEMACIE NIECH SIE NIE WYPOWIADAJA PISZACY NA TYM FORUM MEZCZYZNI WSZYSTKIE PRAWIKI I INNE DZIWNE OSOBNIKI BO ZYCIA NIE ZNACIE I JESTESICE PO PROSTU DZIWNI", to niby co oznacza ?

poszukiwany normalny- może resztę szczegółów omówimy gdzie indziej?

Gość ja nie jestem normalny
bo jakbym był normalny to bym kogoś już miał i nie przesiadywałbym na forum dla nieudaczników i przegrańców

Gość do bisoxa
pytasz co zonacz to co dziewczyna napisała oznacza że są tu dzwni faceci z którymi nie da się porozmawiać po ludzku .... że oskarżają ją że szuka wiernego ruchacza a ona może jest wartościową osobą która szuka wartościowego faceta ... który zachowa się jak człowiek a nei jak deb;l

Gość do nienormalnego
piszesz ze jesteś nienorlamny a skąd o tym wiesz ? ktoś ci powiedział ? masz na to papiery ? orzecznictwo sądu , biegłego psychiatry ? to że jesteś nienormalny musi być gdzieś zapisane a jeśli nie jest nie ma na to żadnych dowodów :))) tylko twoje domniemania nienormalności a to jest nic w świetle prawa

Gość ja nie jestem normalny
może nikt mi nie mówi ale to się czuje, a właściwie to tutaj jedna osoba już to powiedziała, że normalni faceci nie siedzą na kafeterii

Gość rrytryrt
Większość kobiet ma tak dziwne wymagania, że normalny facet uznany jest za mało męskiego w ich oczach

Gość firehibvf
wlasnie widac po tym co pisza o kobietach i jak bardzo ich nienawidza jednoczenie pragnac