Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQ3ERT

Polak+ muzułmanka...

Polecane posty

Gość QQ3ERT

Czy znacie przypadki w których to Polak jest w związku z muzułmanką? Wiem że Islam zabrania tego, ale w Europie religię można bez problemów zmienić.

w Europie religię można bez problemów zmienić. tak ale nie dotyczy to muzulmanow :) no chyba ze ty zmienisz i jesli kochasz ta kobiete to szybko zacznij bic glowa w dywanik zanim ci jej nie zakopia zywcem

Gość QQ3ERT
@up No właśnie Polki wyjeżdżają i są łatwe dla muzułanów. A no właśnie co z Polakami? Zna ktoś tu chociaż jeden taki przypadek że Polak jest w związku z muzułanką?

Gość turas z hamburgera hamburg heh
no wlasnie nikt! 1.religia na to nie pozwala. 2. sa brzydkie ciapule nierobule,jeszcze gorsze niz z te szkarady z tych fotek! http://pokazywarka.pl/vusugb/ 3.zapytaj czy w ogole w jakims narodzie owe istnieja!smierdzonca muzlumanka w plachcie i bialy? 4.smierdza niebagatelnie,wystarczy wejsc do sklepu ciapackiego. 5.nie ma ruchania bez slubu.co u naszych szkarad latawic za piwo albo lamana angielszczyzne masz...byle ciap moze miec polczyne,ale nie POLKE

Gość kredka bambino26
najpierw znajdz taka, ktora by na takiego oblesnego Polaka poleciala

???pokaz mi taka,co poleciala na bialego :D oblesnego Polaka oj szkarady wy moje :D buuuhaha http://pokazywarka.pl/vusugb/

Gość ojjj aishaaa
niekóre muzlumanki są piękne, teraz mamy multi kulti i jak kocha faceta to ucieknie z domu do kochana :)

wyrzywacie sie na Polakach,bo tylko brudasy was chca.pokaz mi Polke na poziomie z Bialym obcochujowcem?wszystko albo brudny ciap bez Visy,albo niziny spoleczne......tak te biale......niezaleznie od kraju,ale w united conndom jest ich najjjjjjjjjjjjjjjjwiecej

Gość wszystkie araby
wszystkie Araby to okropne ludzie nienawidze ich

Gość kredka bambino26
ah turas pochodzisz z takich samych nizin spolecznych jak kobiety o ktorych piszesz. Zal ci dupsko sciska? Zalosny jestes z tymi swoimi postami. Bo na ciebie nawet malpa by nie spojrzala...

Gość QQ3ERT
@up Jest trochę "wzywolonych" byłych muzułanek. Nie noszą burek, ale szpilki... Czesto na kafeterii widzę przechwałki "polskich" krytpoladacznic chwalących się że pracują w barze w UK i je arab zerżnął że aż płakała. Żal. Odnośnie mnie - ostatnio tak myślałem że po tym jak Polki mnie zawiodły wziąźć sobie jakąś z innego kraju dziewczynę np. ze Holandii czy Anglii. [miałem w ostatnich latach tylko 1 zwiazek po 2 miesiacach zakonczony zakonczony a mam nabite 24 lata] . Może one lepiej mnie zrozumieją, bo Polki albo zarozumiałe albo wy***ane przez roznej masci imigrantow . Ale nasunęła mi się myśl co by się stało gdybym napotkał jakąś "imigrantkę"...tak z ciekawości się więc pytam. Nie myślę powaznie o zadnej muzułance etc bo jak to sie mowi są zbyt wysokie progi bna moje krotkie nogi.

Gość pachnaca perfumami channel no5
no tak... zeby tylko jeszcze Polaczka jakas kobieta chciala... ale niestety, nie maja powodzenia u zadnych kobiet. Polki ich nie chca, inne cudzoziemki tym bardziej. Nic tylko pozostaje im marszczyc lodyge w samotnosci, tak jak tych tu kilku samotnikow spedzajacych dnie i wieczora na babskim forum :) :D

turas --> spojrz w lustro i naokolo siebie to zobaczysz niziny spoleczne :)

Gość QQ3ERT
A czemu nie chcą. PS do Angli jeździ pełno patologi bez podstawówkii nie dziwo że ich nie chcą ani Anglielki ani imigrantki. Ja za patologię się nie uważam, przynajmniej mam już studia i zajumuję się branżą elektroniczną. Baby to był koszmar moich studiow. Niektóre nawet na mnie leciały, ale ja ich nie chciałem..żadna mi nie pasowała. A jak już jakaś mi odpowiadała to one mnie nie chciały...Ładna Polka=zarozumiała i arogancka. Brzydka Polka = patologia feministyczna i/lub przerżnięta przez Arabów, murzynów i wszystkich innych temu podobnych.

nie kazdy Polak na emigracji jest kretynem, ale ci tutaj wypowiadajacy sie...prosze was, ich poziom wola o pomste do nieba. I zdziwienie, ze zadna takiego nie chce. Do QQ coz, ciagnie swoj do swego.

Gość QQ3ERT
Polki na imigracji też...nie mają nawet matury a i tak ze wszelkiej pakolom i d dają...

Gość QQ3ERT
To chyba takie, które były brzydkie lub sk*** od podstawówki, lub lewackie fanatyczku...czyli jednym słowem nic specjalnego, podobnie jak patologia bez matury co pracuję w pralniach i barach i daje d.. pakolom.

Gość z POLAKIEM muzułmanka będzie
miała lepiej niż z muzułmaninem Bierz i nie patrz ze muzulmanka :] ruchaj baw sie tylko jej nie bij i nie sprzedaj za kozę

Gość z POLAKIEM muzułmanka będzie
Si-xa to ze robiłaś pałe muzułmaninowi nie znaczy ze się znasz 🖐️

Koleś z takimi tekstami to żadna na Ciebie nawet splunąć by nie chciała i Ty się jeszcze dziwisz, że polki Cię nie chcą

jakos dziwnym trafem u mnie w pracy wszystkie Polki po studiach i na poziomie. Skoro ty autorze znasz tylko takie, co daja dupska komu popadnie to sprawdza sie to co napisalam wczesniej, ze ciagnie swoj do swego. A co do twoich teorii o tym, ze tylko brzydkie daja ciapakom. Coz nie to ladne co ladne, ale co sie komu podoba to raz. Po drugie chlopcze przyjzyj sie moze przecietnemu Polakowi na wyspach. Adonis z niego taki jak z koziej dupy traba. A ktora chcialaby brzydala, prawda?? Nie rozmiem tej nagonki panowie. Zazdroscicie czy jak? Przeciez i tak zaden z was, przystojniakow jak sie patrzy :o , nie spojrzalby na taka brzydka, patologiczna Polke wiec? O co chodzi? Lepiej, ze da dupska pakolowi niz mialaby za wami latac i robic siare, prawda?? Czy moze nawet taka brzydula woli pakola niz was? I tu jest pies pogrzebany. Gul wam skacze bo wiekszosc Polek, ladnych czy brzydkich, nie zaszczyci was nawet spojrzeniem. Wiec lepiej wyzwac je od najgorszych i tym samym podbudowac swoje, jakze liche, ego niz popracowac nad soba, slownictwem, manierami.

ja jestem ladniejszy niz typowy angol, ale tez widze fajne polki z takimi szarymi angolami. ogolnie nic im nie mowie, choc nienawidze materialistek. po prostu mnie wkurwia takie cos. a polak i muslimka? hmm to ciezka sprawa. raz ze polaki nie chca mieszanych dzieciakow, a 2 to one po pewnym czasie nabieraja meskich rysow... zobacz te stare arabki. generalnie mazy mi sie taka kobieta mix, ale taka pol szwedka, albo pol angielka, wyksztalcona, zebym nie musial jej utrzymywac, a raczej ona mnie.

wertyp sponsorke sobie poszukaj jak ci sie pracowac nie chce, a nie wymagaj od swojej kobiety zeby cis utrzymywala...co za dno :o

Gość QQ3ERT
Kończąc offtop napiszę że moim zdaniem do Anglii jeździ pełno patologi bez szkoły, ale zarówno mężczyzn i kobiet. Nie dziwi mnie że Angielki nie chcą Polaków w ogólnym przypadku. Dziwi mnie naiwność wielu POlek, które mają studia i oddają się pakolom. Przecież taki pakol kieruję się motywami religijnymi gdyż dla niego seks z niewierną to błogosławieństwo dla ich Allacha...w życiu nie udałoby mu się nakłonić jakąś Pakistankę do nie zobowiązującego seksu, co bez problemu udaję się im z "Polkami". A jak miałaby być sytuacja odwrotna tzn. niewierny w związku z muzułanką, mogło to by się skończyć śmiercią dla muzułanki, bo zostałaby zabuta czy przez brata czy przez ojca...aż dziwi mnie że z takich polki uważają za cudownych, wspaniałych facetów... Wracając do tematu - słyszał ktoś o Polaku z imigrantką? CIągle słyszę o POlakch w związkach z ciapatymi, ale nigdy odwrtonie, tzn. Polak z Bengalką czy Pakistanką.

Gość QQ3ERT
Prezes Wertyp - Bengalka piję wódkę...a ma ona dzieci z tym Anglikiem?...przecież rozumiem że Polka ochla się wódka, ale Bengalka?!?! ciapaczek maly - nie wiem o co tym ludziom chodzi. Wszzystko ma swoją dobrą stronę. Owszem źle że mamy inwazję imigrantów spoza Europy. Ale z drugiej strony wiele muzułmanek na zachodzie się oswobodziło od zniewalającej je społeczności i to może cieszyć... I właśnie o to pytam: czy zna ktoś przypadek związku jakiejś wyzwolonej muzułanki i Polaka?