Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŁukaszCzegoSzukasz?

Normalny opiekunczy porządny mezczyzna szukam kobiety !!

Polecane posty

Gość fgreuihf8e
prawiczek?

Gość GREJSKELLY
taka ni dziad nie baba ;)

Gość władysława 1948
spełniam te oczekiwania :)

Gość rkampi
zle rozgrywasz to swoje poszukiwanie z psychologicznego punktu widzenia. no chyba ze to taki zart. nie wroze ci sukcesu w takim wydaniu.

Gość nie dla pieska
adoptuj małą afgankę i wychowaj pod siebie filcu :-P

Gość jestem tu; właśnie ja
Witam...:classic_cool:

Gość jestem tu; właśnie ja
...i żegnam.

Gość spełniam je wszystkie
ja spełniam wymagania, ale mam też swoje musisz być w miarę porządny i mieć ok 190cm wzrostu :P

Gość rkampi
To ci powiem dlaczego tak uwazam_) Poniewaz normalna dziewczyna tj taka jak piszesz ze porzadna etc etc pomysli sobie----------------------- cos z nim musi byc nie tak., gdyby z nim all bylo ok to by sie nie oglaszal, bo by nie musial. Nie wezma ciebie powaznie , albo beda sie dopatrywac ukrytych hahha wad w ogloszeniodawcu))) albo jeszcze cos... zaczna stawiac jakies wymagania ,,, no wszystko ale bez konkretu. Za bardzo lopatologicznie to podajesz. Dziewczyny zaczna myslec tak jak wyzej napisane. Ale... moge sie mylic , nie ?

Gość zzaopiekuj się mną
no to się mną zaopiekuj, spełniam Twoje wymagania :)

Gość gretgr
Chłopie dziewica? Musiałbyś zostać pedofilem czy innym zboczeńcem. Dziś znaleźć dziewice powyżej 15 roku życia to jakiś cud.

Gość zzaopiekuj się mną
ja mam 21 lat i jestem dziewicą :)

Gość 60 letnia dziewica
ja też :classic_cool:

Gość hgugjiuij
nawet nie wiecie ile jest jeszcze ładnych dziewic po 18 roku zycia :P wbrew pozorom :P

Gość 578554
Normalny opiekunczy porządny - z takimi cechami to kobieta cie może co najwyżej wykorzystać, zdradzić i porzucić ale na pewno nie pokochać, docenić i pozostać przy Tobie.

Gość wymagania NIEREALNE
Panie, polecam wpierw słownik ortograficzny, bo po takim pełnym błedów elementarnych tekście, odpadłbys pan w przedbiegach ŁukaszCzegoSzukasz? o to wymagania - oto wymagania 1.dziewica 2 nie gruba 3 nie zachuda - za chuda A co pan oferuje? Bo wymagania dziwaczne; wnioskuję, skoro chcesz pan dzewicę, nie chcesz pan, by miała porównania z innym, ergo - sam Pan jesteś niepewny w łóżku poza tym, no , niby ok, ale zero wymagań poza wyglądem- ergo, mogłaby byc równie dobrze głupia jak but plastikową lalą z mega tipsami co i doktorantką z fizyki, taak? Wniosek, nie szuka sz pan kobiety do związku, a dziwki do ruchania, dotychczas niewinnej. krótko? wymagania NIEREALNE. I niestety, kazdy NOrmalny szuka czegos więcej u swojej przyszłej ewentualnej partnerki, czyli nie jest pan normalny....

Gość niekoniecznie bywa tak
Mylisz się niekoniecznie bywa tak że wspaniały i wyjątkowy mężczyzna nie musi się ogłaszać i długo poszukiwać, bywa że nie ma szczęścia Miałam takiego w rodzinie, facet o jakim marzą dziewczyny, i przystojny i wysoki i zaradny i bogaty i wyjątkowy charakter pełen ciepła, i wykształcony i inteligentny, do tańca i do różańca....i co? Jakoś nie miał szczęścia do dziewczyn, albo raczej miał pecha do dziewczyn ..........na szczęście dla niego ten pech odsuwał go od tych dziewczyn. I co?.................właśnie przez internet spotkał swoja połówkę.....dziewczyna piękna wartościowa i nie zepsuta, taka jaką się szuka ze świecą.......widać ktoś tam na górze wiedział co robi aby dwie połówki spotkały się . A ja mogę tylko żałować że drugiego takiego jak on to chyba nie ma....on to rodzina ........a ja szukam dla siebie połówki spoza rodziny i znaleźć podobnego nie mogę. Pociesza mnie..........że jeśli jeden taki facet pojawił się na świecie (w mojej rodzinie) to nie może byc wyjątkiem...i gdzieś tam inni podobni do niego muszą być.........jak spotkać? Dodam jeszcze że ten facet z mojej rodziny jest w szczęśliwym małżeństwie jest szczęśliwym ojcem który synowi poświęca się wyjątkowo dużo i jest rewelacyjnym tatą..........a do tego to jest facet niepowierzchowny jak większość facetów, jest rozwinięty nie tylko emocjonalnie ale i etycznie, to człowiiek moralny i ma zasady. A jego wybranka jest podobna.

Gość hgugjiuij
taaaa :P tacy wlasnie nieskazitelni najczesciej zdradzaja i bog wie co jeszcze :P wbrew pozorom sa gorsi od tych mniej porzadnych :P

Gość zzaopiekuj się mną
ehh tutaj wszyscy są nie tacy jak powinni...nie wszyscy zdradzają, puszczają się, mają 40 partnerów seksualnych, uprawiają seks za pieniądze, lecą na kase i ładny wygląd

rozumiem ze robie wbrew spoleczenstwu ze wiekszosc sex sex sex kasa woda picie itp rozumiem ze was to denerwuje bo poarzadny facet szuka sobie porzadnej dziewczyny rozumiem ze was to wnerwia bo wiekszosc was to rozchwiane umyslowo osoby !! cierpiace na zapasc wlasnych wartosci !!

Gość zzaopiekuj się mną
ja uważam, że jestem normalna :P

Gość zzaopiekuj się mną
ja uważam, że jestem normalna :P

Gość Siusiaczek
zaopieku sie mna to spiknij sie z łukaszem napewno zaopiekuje sie toba !!