Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka15

mam 15 lat i podniecaja mnie STARSI faceci

Polecane posty

Uwielbiam tez meskie perfumy, juz tacie wypsikalam tyle perfum, tak samo zel pod prysznic musi byc mojego taty poprostu KOCHAM te zapachy. Tak samo dzis w tv lecial film I sobie tak ogladamy a tu taki seksowny mezczyzna od razu mi sie mokro zrobilo to wyszlam szybko z pokoju I musialam sobie dobrze zrobic bo bym zwariowala. Tak samo jak kolega do ojca przyjdzie I pachnie meska perfumka to mam ochote go zgwalcic ohh... jestem pojebana ;(

Gość nizzzzle
tak jestes pojebana

Gość 40latek
To wystarczy ze mam 40 lat popsikam sie meska perfumka I juz nozki rozlozysz? :D..

Ale ja pisze calkiem powaznie. CODZIENNIE podkradam tacie jakos meska perfumke z rana na caly dzien. Kocham ten zapach , nawet uzywam meskiego szamponu do wlosow z.odzywka. jak sie z tego wyleczyc?

Gość olkijuhytg
Jesteś dzieckiem, jeszcze Ci się wszystko pozmienia. Póki co trzymaj się lepiej z dala od tych kolegów taty. ;)

nie jesteś pojebana, hormony buzują. Poza tym ja też lubię starszych i jeśli chodzi o zapachy to też mam podobnie, bardzo mnie podniecają :P

Gość fajny33
Ja mam 33 latka i jestem bardzo fajniutki:)) tp moze sie poznamy?z poznania?

Gość ON 30+
A jakie zapachy ci się podobaja? Możesz podać nazwy zapachów?

Gość gtr
Polecam Idole De Lubin, zapach męski niszowy. Laski leją po nogach jak mój mąż się tym skropi :D

Gość gtr
Kayah czyli Kaja :)

ze tak spytam z ciekawosci, ile latek maja taty koledzy?mocno starsi czy to dwudziestoparolatki?no bo w koncu mozna sie przyjaznic nawet z dekade mlodszymi

Gość taki jeden 35 latek
A mnie piętnastolatki nie podniecają. Na niektóre "lolity" można popatrzeć najwyżej :classic_cool:

Gość gość
Ja mam 40, jest chętna 15 latka? Chętnie taką poznam na stałe, strasznie mnie to kręci.

Gość gość
Tak tak Panowie, bierzcie numer telefonu do 15latki, umawiajcie sie i idzcie pierdziec w pasiaki. Tam czeka na was inna płeć ;)

Gość gość
Przecież od 15 roku życia można już legalnie uprawiać seks, więc jakie pasiaki?

Gość gość
Topik z dlugimi wasam, za chwile bedzie w wieku jego autorki, a stare pryki sie ślinią.

Gość gość
Wszelkie pretensje o odkopywanie tego klamota proszę kierować do niepełnosprytnego gościa z 2016.07.17 , który zaślepiony popędem seksualnym zabłądził w czeluściach kafe i na widok słowa "piętnastolatka" wyłączyło mu się myślenie i finalnie podbił prawie czteroletniego trupa.