Gość survival Napisano Grudzień 30, 2012 Zastanawiam się jaką wybrać wanne do łazienki akrylową, stalową czy żeliwną http://www.roca.pl/serie-wanien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 Myślę, że najlepsze są wanny akrylowe. W wannach akrylowych można bez problemu zamontować hydromasaż. Wanna taka jest ciepła w dotyku, jej powierzchnia jest gładka i łatwo się ją czyści. http://www.perfecthome.com.pl/produkty/armatura/wanny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2016 Mają sporo markowej ceramiki na stronie www.net-armatura.pl. Kupowałem od nich ostatnio umywalkę z bateriami i jestem zadowolony. Dobra jakość za niewygórowane pieniądze. Wysyłka i kontakt ze sklepem w porządku. Nie było problemu z dodzwonieniem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2016 Wybór wanny to bardzo szeroki temat. Polecam rozszerzyć jeszcze zagadnienie, bo do wyboru może być wanna tradycyjna, wanna z hydromasażem (wersja droższa) albo wanna w prysznicem (bardzo uniwersalne rozwiązanie, bo łączy dwie funkcje). Fajnie opisane masz rodzaje materiałów, z którego wykonane są wanny tutaj - http://www.jakkupowac.pl/jaka-wanne-kupic/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2016 sprawdz tutaj www.btb-radzymin.pl robia wszelkie rzeczy do domu z betonu architektonicznego i naprawde prezentuje sie to swietnie, oczywiscie akcesoria do lazienki tez posiadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pine88 0 Napisano Maj 28, 2016 Wanny narożne są bardzo wygodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena_24 Napisano Sierpień 1, 2016 "Przetestowałam" w życiu nie jedną wannę, ale póki co to zakochałam się w jednej. Wanna z hydromasażem (akrylowa) i wolno stojąca, bez zabudowy, bez oklejania płytkami jak typowa Polska rodzina ze wsi (chodzi mi o stan umysłu a nie ilość mieszkańców w miejscowości - to jest różnica!). Na jednym ze służbowych wyjazdów dane mi było z takiej wanny korzystać i ten komfort wypoczynku był po prostu cudowny. O Bożym świecie można zapomnieć i odpłynąć myślami do idealnego świata! Póki co to znalazłam tylko że takie wanny jak chce to są dostępne. Produkuje je, czy sprzedaje taka firma Silla, ale póki co jeszcze muszę trochę odłożyć na nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marssel Napisano Sierpień 3, 2016 Tak jak ktoś już tutaj wspomniał - to szeroki temat. Jeśli chodzi o tworzywo, to ja myślę, że akrylowa jest bardzo ok - wbrew obiegowej opinii nie odbiegają jakością od porcelanowej, a dodatkowo są lekkie (choć to jest istotniejsze przy transporcie). A co do typu, to z hydromasażem, czemu sobie żałować? :D Mnie się podoba ta, którą w ofercie ma Silla - narożna i bardziej nowoczesna z wyglądu (z boku jest przeszklona <3). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach