Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka małej ani..

Uwazam, ze geje i lesby powinni byc leczeni juz w młodosci

Polecane posty

Gość matka małej ani..

nauczyciele powinni byc szkoleni jak takie osoby rozpoznac a jest to b.proste i wysylac na leczenie. A leczenie w mlodym wieku przynosi świetne rezultaty tylko nikt o tym nie mowi. Pederaści powinni miec rowniez zakaz pracy z dziecmi w wieku 0-18 oraz zakaz parad. Wiem ze myslicie tak samo tylko boicie sie przyznac, za czasow III rzeszy wiedzieli co z takimi robic i byl spokoj.

Gość offerma
gazowanie juz nie przejdzie

1 -Co mają wspólnego pederaści z osobami o orientacji homoseksualnej ? 2 -W czym ci przeszkadzają osoby o odmiennej orientacji ?

Gość matka małej ani..
wg slownika PWN pederastia , homoseksualizm męski Przeszkadzają bo zbytnio sie panoszą, za komuny siedzieli cicho

Pederaści to pedofile którzy interesują się chłopcami tylko (wiem że to obrzydliwie brzmi) x Nie robią ci krzywdy, więc się tak nie bulwersuj

Gość a ja córka basi haha
w polskim prawie nie ma terminu pedofil, jest za to obcowanie z osobą poniżej 15roku zycia. Pedofilia to kontakty plciowe z osobą PRZED okresem dojrzewania, czyli dziecmi ponizej 11roku zycia.* Kontakty np z 11-14 latką to Hebefilia, w sredniowieczu i starozytnosci była to norma, ze rycerze brali na żony i kochanki 12 latki, obecnie to niezgodne z prawem i odsiadka. Jak widac obyczaje sie zmieniają, a wam radze sie dokszałcic i przestac rzucac populistycznymi hasełkami z Faktu i Naszego Dziennika :D