Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Nienawidze sylwestra i petard, tego halasu i boje sie :((((

Polecane posty

powody dla którycxh nie moge isc na plac a)beda sztuczne ognie, petardy, bardzo sie tego boje :( b)nie podobaja mi sie fajerwerki c) bedzie zimno d) niedawno bylam ciezko chora i nie moge byc poza domem dluzej niz 3 godziny bo kreci mi sie w glowie e) nie mam z kim isc a isc w pojedynke?to by glupio wygladalo nie? f) bedzie duzo zboczencow na ulicy zwłaszcza obcokrajowców :( g) można dostac butelką w głowę

Gość rabbit junk
lepiej siedzieć w domu i oglądać plac w tv, niż sobie dupę odmrażać ;)

Gość jestem wieśniakiem
czyli rozumiem, że sylwester na kafe się szykuje? :classic_cool:

a tak sobie mysle, jak zwierzatka sie boja halasu to nie mozna ich zagonic do łazienki? ja jako dziecko tam sie chowałam m.in przed ksiedzem :classic_cool: i przed fajerwerkami (do dziś chowam się przed burzą :O ) oczywiscie sylwester na kafe :) ewentualnie z polsatem

czemu chowałaś dziecko przed księdzem?:D bo nieślubne?:D u mnie w łazience też to mocno słychac.

Gość rabbit junk
Czkawko na co byłaś chora? :(

grypa albo gruzlica albo zapalenie czegos z drogami oddechowymi :( co do nieslubnego dziecka :D mozna by też w szafie ukrywać ;)

Gość ixyyyyyyyyyyy
to ty w czasie swiat mialas miec banki robione?

Gość HalfBodyCorpse
to koty boja sie wystrzalow???:D

Gość CoTyNiePowiesz
Mój kot ma wywalone na wszystko totalnie, nawet na petardy śpi zawsze w sylwestra ( w sumie on zawsze śpi...kiedy nie je, no i kiedy wiadomo co...) to po za tymi dwoma przypadkami zawsze śpi, leniuch... :) a co do burzy, to ja uwielbiam burze!!!! i kocham zasypiać jak pada deszcz :) a i z narzeczonym mamy 3 nieślubnych dzieci w szafie hehe to tyle w temacie, dobranoc :D

to koty boja sie wystrzalow??? - moje obie robiła/robi wielkie oczyska, uszka stoją, ucieka sam nie wie gdzie i tuli się do ludzi. i drży i serduszko bije:(

Gość HalfBodyCorpse
:D no tak moj kot kladzie ogon na wszystko,nie wiedzialem ze koty sie tego boja,psy tak ale koty:D no i moja baba jak widzi ze odpalam petarde to sie trzesie:D