Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianka.P

Zniszczyłam sobie życie przez młodzieńcze błędy

Polecane posty

Gość jhfgjkhgfjk
teraz panuje ogólnie moda na pseudopsychologizowanie. Mlody, rozwijający się umysł zwykle popada w różne euforyczne stany i niekoniecznie musi mieć to związek ze stanami chorobowymi. Takie sugerowanie jest conajmniej śmieszne.

"Takie sugerowanie jest conajmniej śmieszne. " po pierwsze to nie sugestia, a porównanie, po drugie to nie jest psychologizowanie, ponieważ, tym zajmuje się psychiatria, a nie psychologia, po czwarte - czysto teoretycznie - zapewne wiesz co ma wiek do depresji czy choroby dwubiegunowej?

Gość jhfgjkhgfjk
chyba serwery się przegrzały ;)

Gość Adrianka.P
Owszem, wahania są u mnie na porządku dziennym i na dłuższą metę ciężko się żyje z czymś takim. Teraz np. emocje opadły, siedzę wyciszona i rozmawiam z wami spokojnie, a przecież jeszcze do niedawna, gdy zakładałam ten temat, byłam na skraju wytrzymałości psychicznej.

idę spać autorko, myślę, że dobrze jak odwiedzisz tego psychologa, o którym pisałaś wyżej 🖐️

Gość Adrianka.P
Myślę, że to byłoby wręcz wskazane. Ja też powoli kończę. Sen przypomniał o sobie ;) Trzymajcie się, jeszcze raz przepraszam za wszystko, no i dzięki za rozmowę ;)