Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianka.P

Zniszczyłam sobie życie przez młodzieńcze błędy

Polecane posty

Gość Adrianka.P

Teraz mam 24 lata, wszystko zrozumiałam, ale jest za późno. Pora umrzeć, nie ma już żadnego wyjścia.

Gość Adrianka.P
Ciągle się zastanawiam. Nic się nie ułoży... w 2013 wszystko stracę.

oj marudzisz, niby chcesz umrzeć, a nawet nie wiesz jak, straszna z Ciebie łajza

Gość Adrianka.P
Tak naprawdę nie chcę umierać, ale też nie wiem, jak żyć. Źle zaczęłam swoje życie i chyba nie da się już nic naprawić...

Gość Adrianka.P
Narobiłam sobie jako nastolatka problemów z bibliotekami. Obecnie spłacam dług w uniwersyteckiej, razem 500 zł, ale mam jeszcze dług w innej (książki oddałam) - ponoć w systemie jedynie 32 zł, ale to było kilka lat temu, boję się, że kara narosła, mimo, że ksiażki oddałam...

to jest produk, a mi chodzilo o bledy a i produkty tez byle nie chinskie :p jak sie umie oczywiscie

jedynym wyjściem jest śmierć, przeczytaj Przeminęło z wiatrem, Nad Niemnem , Wierną rzekę, a potem dzieła Ann Rice - pierwsze znieczula, ostatnie spowodują śmierć mózgu.

Gość Adrianka.P
Wiem, nie ma dla mnie wytłumaczenia. Zachowywałam się nieodpowiedzialnie, przetrzymywałam książki, ale kurcze, chcę żyć :(

Gość Adrianka.P
Jedyny i chyba najgorszy, bo nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi, czy ten drugi dług nie rośnie...

Gość kikiko
co to jest pięc stów.ja mam komornika przez męża nieodpowiedzialnosc ,dług 29 tyięcy,rozłożony na raty,spłacam ,chce zyc ,bo kocham życie.kto ci tą kare nałożył? sąd? biblioteka to śmiechu warte.

Gość Adrianka.P
Tam nic nie ma na ten temat. Pytałam ludzi na różnych forach internetowych i każdy twierdzi inaczej.

Gość Adrianka.P
To jest biblioteka uniwersytecka, muszę zapłacić te pieniądze, żeby skończyć studia. Z tą akurat się dogadałam i jest okey, ale zostaje ta druga... Na razie mam pieniądze, ale powoli się kończą, skąd ja wezmę, jeśli przyjdzie mi zapłacić jakieś 1000-2000 zl? Za niedługo stracę rodzinę, która jest dla mnie jedynym oparciem, dom... Nic już nie da się uratować...

Gość Adrianka.P
Nie dostałam jeszcze żadnego nakazu z sądu ani nic takiego, po prostu chcę uregulować tę drugą karę z własnej woli, bo nie chcę mieć problemów z komornikiem itp.

Gość xresident
to moze daj im ta kase

nie pr4zejmuj się, jak umrzesz to inni będą musieli długi spłacić; sztuka prowokacji umiera :(

Gość xresident
masz prace? Rodzina Cie wygoni z domu? Chyba jestes panikara:)