Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoj aniol stroz

jak to używać? (jestem facetem)

Polecane posty

Gość jam-jest-ktory-jest
anioł, co ty tu robisz??? marsz do Stróż, ale już!!

blok polerski jest dobry do sztucznych paznokci, do obroki akrylu itp. Lub naturalnych by je zmatowic przed naklejeniem tipsa. poczytaj troche to się dowiesz :)

Gość twoj aniol stroz
jestem na posterunku 24/7, chociaz dla nas (aniolow) czas to rzecz wzgledna.. przy okazji chcialbym sprecyzowac moje pytanie z postu wyzej: wiem ze ten blok polerski uzywa sie podobnie jak pilniczek ale czy tak samo? wykonywac ruchy tylko w jednym kierunku? pod jakim katem? przepraszam ale mam bzika na punkcie moich paznokci. niektorzy, pewnie troche zgryzliwie, twierdza, ze mam ladniejsze i bardziej zadbane pazokcie od wielu kobiet.

Gość twoj aniol stroz
mam rozumiec przez Twoja odpowiedz, ze ten blok polerski sluzy nie tylko do przypilowania paznokcia ale zmatowienia jego POWIERZCHNI? tipsy raczej mnie nie dotycza ale czy to nie niszczy powierzchni paznokcia?

Gość jam-jest-ktory-jest
anioł, nie bądź taką rozlazłą ciapą! jako, prawie facet (aczkolwiek, na samym początku byłyście bezpłciowe) w główce ci sie poprzestawiało i zapomniałeś o sowjej naturze twardorękiego, takiego co i pilnuje i wymierza kary! a mnie się wydaje, że ty wolisz jak tobie wymierzają karę, cienkim pejczem :D

niszczy. Ale jesli zalezy Ci na pieknych swiecących paznokciach to mozesz zetrzec jego powierzchnię blokiem ( wygładzić) i potem polerką ( pilnikiem 4 w 1) wypolerować by się błyszczały jak psu jojca. Bedą gładkie jak lusterka. Ja tak robie tylko raz na ruski rok jak jest jakies wesele czy tp. Bo generalnie nie naklejam nic na paznokcie mam swoje i zdrowe.

Gość jam-jest-ktory-jest
anioł, weź łopatę, przekop troche ziemi, najlepiej cały zagon, powybieraj z niego kamienie, chwasty, ale tak bez rękawic, a pod koniec dnia gwarantowane zmatowinie paznokci z całymi dłońmi :)

Gość twoj aniol stroz
czemu w ogole wdalem sie z Toba w dyskusje. Sam siebie nie rozumiem. Powiem tak - fizycznie nie musze pracowac w przeciwienstwie do Ciebie. Oczywiscie stwierdzisz, ze w intercnecie moge byc kim zechce, ale to juz nie moj problem. pozdrawiam Ciebie, a Pannie Mascarze dziekuje za odpowiedz.