Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemam i juz.....

Nie mam powodzenia, faceci mnie nie podrywają...

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
grzyweczka ujelas w swoim poscie wszystko to co ja chcialam ujac. identyczna sytuacja

Gość mała grzyweczka
Już myślałam że jestem wyrzutkiem :) Dobrze, że jest ktoś kto wie co czuję. Moje miasto raczej nie zalicza się do dużych - 120 tys mieszkańców. A czemu pytasz? :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja musze teraz wyjsc ale bede pozniej. jakbyscie znaly/ znali jakies dobre metody na samotnosc, ulozenie sobie zycia prywatnego/ znalezienie drugiej polowki to piszcie :)

Gość mieszkasz w dużym
dużo tracicie będąc chorobliwie nieśmiałym, nie tylko w towarzystwie, ale nawet w sklepie, czy umiecie się domagać przeceny kiedy widzicie naderwany guzik w fajnej bluzce ? czy też odkładacie ją, lub płacicie pełną cena i pokornie doszywacie guzik w domu ? czy macie śmiałość prosić nieznajomych aby odstąpili wam bilet mpk/podali ogień do papierosa/pożyczyli długopis ? co może się stać kiedy dziewczyna się uśmiecha i niezobowiązująco zagaduje w zależności od sytuacji ? czy faceci wtedy ryczą ze śmiechu, wytykają palcami ? uciekają przerażeni ? chyba nie, a jeśli ktoś bez słowa odejdzie to chyba nic strasznego się nie stanie ? jego strata

Gość mała grzyweczka
No niestety, ja z lubuskiego więc odległość spora :P @mieszkasz w dużym - wiem, że nieśmiałość utrudnia życie (uwierz, przez całe życie zdązyłam zauważyć) ale myślisz, że wystarczy pstryknąć palcami i tadam? Nie potrafię z tym walczyć, nieśmiałość mnie paraliżuje. Wolę kupić inny sweter niż narażać się na stres. Dla 'normalnych' pewnie to jest dziwne i sama wolałabym funkcjonować inaczej, ale każda próba przełamania się kończy się twarzą czerwoną ze wstydu i skręcaniem się wnętrzności. A co do facetów - nie wiem, bo nie sprawdzałam. Ale pewnie w duchu by sobie pomyśleli "naprawdę ten paszczur uważa, że ma u mnie szanse?"

Gość mieszkasz w dużym
fiku miku a masz sytuacje, kiedy można się odezwać, bo pojawił sie "obiekt"

Gość mieszkasz w dużym
to autentycznie współczuję :( może są jakieś techniki psychologiczne aby nad tym pracować

Bez przesady. Chociaż często faceci dzielą się na dwie kategorie: 1) ruchacze, co nie maja problemow z bjaerowaniem, ale sa niewierni itd. 2) prawiki itp. czesto wartosciowi, ale za to niesmiali i nie potrafia zdobyc kobiety

Gość mała grzyweczka
Looooser ma rację - ładna zawsze ma powodzenie. Dlatego irytują mnie teksty w stylu "liczy się wnętrze" i inne pierdoły.

Gość mała grzyweczka
Taa, ale "drugie wrażenie" nie nastąpi, jeśli dziewczyna odrzuca wyglądem. A w moim przypadku najwidoczniej tak jest, skoro nikt nie zagaduje :(

Gość gfhcndjs
Loooooser prawdę pisze. dziś często wartościowi mężczyźni są niesmiali cz nie zagaduje bo za często widzą że takich mężczyzn kobiety odwracają

Gość jeden z nich
tutaj jest pełno samotnych pravików więc w czym problem ?

Gość ewsdw
Jeden z nich -ola nich problem w tym, że są prawnikami a prze urz one-kobiety gardzą takimi i uznają takich za gorszych

uwazam się za łądną nie mam nic do prawictwa, to nawet zaleta, ale faceta nieudacznika czy pantofla to żadna nie chce

Gość jeden z nich
wiele dziewczyn uważa sie za ładne, a w realu co co najwyżej przeciętne 4 dziewyny mi wysłały foto z kafeteri i miały być ładne, 3 były przeciętne, a 1 brzydka :(

grzyweczka, jako niezalezny ekspert moge ocenic Twoja urode z meskiego punktu widzenia :D wyslij mi kilka zdjec na maila kalamm@interia.eu i odpowiem Ci mailem co mysle bo problem moze lezec gdzie indziej ;) oczywiscie jesli chcesz :P

Gość jeden z nich
nie ma co wierzyć dziewczynie na słowo, że jest ładna.

Gość mała grzyweczka
Mówisz o mnie? Przecież ani razu tego nie powiedziałam, wrecz przeciwnie - uważam że tak nie jest, bo gdybym była to miałabym powodzenie. Zdjęć wolę nie wysyłać - nie chcę uslyszeć wprost, że jestem brzydka :P

Gość psychologe
"Nie mam powodzenia" "jestem atrakcyjna i co z tego" :D ktoś widzi tu błąd logiczny? :D wniosek jest prosty, atrakcyjna może jesteś ale tylko dla siebie (w końcu grycanki też uważają się za atrakcyjne :classic_cool:). Jeśli kobieta jest ładna to powodzenie ma, ewentualnie jak ma zjeebany charakter, to faceci wyruchawszy zostawiają ją. Koniec tematu 🖐️

Gość jeden z nich
zgadzam się są ładne, ale dla samych siebie :) taka prawda dziewczyny.

Gość kody do gtaa
Mała grzyweczka - widze ze rozsadna z ciebie dziewczyna :) i nie oszukujesz sie tak jak inne.