Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FoxyLady18

Jestem naprawdę piękną kobietą, zresztą ocencie sami

Polecane posty

Gość znam pewien przypadek..
I autorka i ta druga dziewczyna ze zdj jest ładna, nie rozumiem tylko po co ten temat??? Żadna z was nie miała wpływu na wyglad waszego ciała, urodna tez nie jest dożywotnia w okolicach 30 faceci zaczną zwracać uwage na ładne nastolatki takie jest zycie.

Gość piekna i zadziorna:):)
hahhahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahaah

Gość ta Sylwia to jakies
kaszalot :o

Gość Aparat007
piekna i zadziorna:):) omg obrzydliwa jestes. Foxy w miare okej, taka pospolitka, no i ta mina wykrzywiona, niektorzy cudnie wygladaja z profilu ale inczaej juz nie bardzo, i chyba wiesz o czym mowie, wiec dlatego wszytkie fotki masz z profilu. Dziewczyny dowartosciowujcie sie profesjonalnymi fotkami o fotografa, ale serio zadna rewelka.

Gość Przeciętna
Ja tylko obiektywnie stwierdzam fakt , oczywiście ze brzydka nie jesteś , napisałam ze jesteś atrakcyjna ale buzia taka sobie . Ja jestem przeciętna chociaż w mojej pracy uważają mnie za ' gorgeous ' , tez mieszkam w UK i pracuje z naprawdę brzydkimi angielkami więc nie dziwie sie ze jestem dla nich pięknościa .

Jesteś ładna, ale pełno takich dziewczyn lata po ulicy :).

Gość Przeciętna
Ja tylko obiektywnie stwierdzam fakt , oczywiście ze brzydka nie jesteś , napisałam ze jesteś atrakcyjna ale buzia taka sobie . Ja jestem przeciętna chociaż w mojej pracy uważają mnie za ' gorgeous ' , tez mieszkam w UK i pracuje z naprawdę brzydkimi angielkami więc nie dziwie sie ze jestem dla nich pięknościa .

Dziewczyno, ty nie jesteś ładna, tylko zrobiona ;]. Tapeta na twarzy, usta w dziubek, ogrom tuszu i tania fryzura, wyglądasz jak typowa nastolatka w dodatku zdjęcie typowe dla takich gimnazjalistko-licealnych gwiazdeczek typu "fotka z rąsi" Aby uważac sie za piękną, trzeba mieć też ładną figurę a ty pewnie jesteś niska i masz dpę jak szafa trzydrzwiowa, elegancko stanąć, uśmiechnąć sie i pokazać wdzięk, kobiecość a nie wygląd taniej lafiryndy. Z czym do ludzi, ze zdjeciami robionymi pralką? zawsze było mi żal takich dziewuch. Tylko tepaki sie za takimi oglądają.

Gość Aparat007
Przecietna, i think we have something in common :)

Gość prawictwo pospolite131
autorka jest dziewczyną za którą mozna sie obejrzeć oczywiscie na swiecie jest duzo ładniejszych dziewczyn od foxy , ale jej uroda mnie przekonuje i jest bez zarzutu .

Gość FoxyLady18
boże,dziewczyny dzisiaj sylwester,mniej jadu proszę,ja wiem,ze wzbudzam niechęć bo jestem w gronie tych ładniejszych z górnej półki,ale nie chce was juz wyzywać itd,więc dajmy sobie spokój i zycze wam jeszcze raz wszystkiego dobtego( i mniej jadu:-D) papapapa

Gość prawictwo pospolite131
z górnej półki jest weronika szmajdzińska ty nie jesteś pasztetem , ale zapomnij o górnej półce

Gość fdh45
Przecież po tym zdjęciu nie da się ocenić Twojej urody ponieważ to zdjęcie jest na całego "zrobione", złe światło, mocny profil, dziubek. Mam propozycję, ustaw samowyzwalacz i stań przed aparatem, wyprostuj się i uśmiechnij, zrób parę fotek i wrzuć to wtedy ocenimy bo teraz nie ma czego oceniać, wyglądasz jak 1000% nastolatek w necie, czyli tak samo szaro nijako i pospolito/

Gość fdh45
Założę się że jesteś niska, masz krótkie kacze nogi i wielką dupę :) Znam ten typ :)

Gość kloniusia
"jestem w gronie tych ładniejszych z górnej półki" rozjebałaś mnie za przeproszeniem! w głowie masz pusto :) szczerze to myślę że jestem ładniejsza od Ciebie lub na równi ale jakoś się z tym nie obnoszę(mam inną urodę i to rzecz gustu, podobam się facetom) . ciesz się że jesteś urodziwa ale wygląd to nie wszystko. kiedyś myślałam że to wystarczy gdy byłam młodsza i miałam tępe towarzystwo. teraz ważniejsze są inne priorytety. wystarczy być przeciętnym, zadbanym, zaradnym i inteligentnym lub chociaż udawać że się jest :).

Gość brygida brygitt
kloniusia Masz racje. Dziewczyna jest przecietna moim zdaniem, mam naprawdę piekną z twarzy i figury koleżanke do tego jest inteligentna i sympatyczna, natomiast autorka ma tylko zrobiony wygląd.

Gość fdh45
Dokładnie :) Ale te wszystkie nastolatki myślą że jak są zrobione, mają 1023483403 lajków na fejsie i pierdilion takich podobnych zdjęć jakie to one super i piękne i cudowne to myślą sobie że Boga za nogi złapały. Internet robi ludziom z mózgu, to najgorszy wynalazek 21 wieku.

Gość fdh45
Cały trik polega na tym że w wirtualnym świecie każdy wygląda tak jak by chciał wyglądać a w realnym świecie wyglądają jak 99% szarych nudnych ludzi. Mam parę takich znajomych co jak spotkam na ulicy to cicha zesrana woda, nic nie gadają, boją się ludzi a na fejsie dusza towarzystwa, setki zdjęć z każdej strony, masa wpisów :D żenada

Gość dhfiwhfe
Zwykła dziewucha... Oczy masz ladne, ale ta mina "srającego kota na pustyni" zbędna. Nie wiem, czym się chwalisz ogolnie. Wyglądasz jak wiekszość, nic specjanlego, nic niezwykłego. Zwykła tandeta z Ciebie, co pakuzuje Twoja zjebana mina. pozdro

Gość mimimimiaaa
od zwykłe dziewczyny ,zmyc makijaz i nic nie zostaje ,niestety takie czasy gdzie kobiety wszelkimi metodami chca oszukac ,wykap taką postaw nago bez Photoshopa pstryknij fotke i co?????? i pasztet:D

Gość amelia5878
jestem ładniejsza od ciebie, ale nie zadzieram nosa jak ty, widac poskapiono ci rozumu wiec chwalisz sie tym co masz, czyli niczym

Gość wojskowy
dziecko weź się za naukę a nie fu bździu

Gość SYLWESTROSŁAWA
Powiem Ci tyle, może szpetna nie jesteś, ale piękna wcale, jesteś przeciętną dziewczyną, bardzo chyba zapatrzoną w siebie. Narcyzm do niczego dobrego nie prowadz, a może cię odsunąć od twoich znajomych, i to bardzo szybko. Uwierz.

Gość ale zeby wyszczerzylas
poza tym zle wyskubujesz brwi, bo ich konce sa za cienkie i za nisko osadzone.

Gość FoxyLady18
Dziękuje wam za miłe słowa :D Chcielibyście wstąpić do mojego fanklubu na facebooku? :classic_cool:

Gość kloniusia
dawaj pośmiejemy się

Gość trelemoreleee
Laska z 1 fotki i tej ze strony 3 to inna osoba. Okropne zęby i usta :o

Gość kloniusia
teraz zobaczyłam to Twoje zdjęcie ostatnie bez dzióbka :) teraz mogę stwierdzić szczerzę że z dzióbkiem wyglądałaś lepiej. :) ha ha. mam wrażenie że po prostu to nie ty tylko jakaś Twoja koleżanka i chcesz jej na złość zrobić :)