Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hadafhcgh

ból głowy i wymioty,

Polecane posty

Gość hadafhcgh

wczoraj w nocy tak mnie głowa bolała jak nigdy w życiu :( do tego jeszcze wymiotowałam ale to chyba z bólu , żadne tabletki nie działały ani trochę, całą noc nie mogłam spać, skąd ten ból czy to migrena ?? dodam że nie miałam żadnego urazu ani nie piłam alkoholu ,mam 24 lata

Gość Tak,..
Czasami tak samo z siebie.. Za duzo siedzisz przed kompem

Gość hadafhcgh
A coś może pomóc na taki ból bo brałam tabletki i kompletnie wogóle nie pomogły, przed komp. max2h dziennie siedzę to dużo?

Gość ojojku
kup sól morską taką grubą,rozgrzej na patelni ( może być w piekarniku) wsyp do woreczka ,lnianego,bawełnianego,zawiąż i na czoło połóz ( do wystygnięcia). jak przejdzie to znaczy ze masz problem z zatokami.

Gość trochę podpowiem
ale głupoty wypisują ból głowy plus mdłości to objawy migreny gdybyś miała podobne objawy po upadku czy uderzeniu, oznaczałoby to podejrzenie wstrząsu mózgu

Gość A może to jest po prostu
zatrucie pokarmowe? Objawy są podobne, a nawet takie same.Powinnas użyć NIFUROKSAZYD Hasco 100 mg. 2 tabletki co 6 godzin.Pewnie poczujesz ulgę.

Gość poszla sobie autorka teraz
ale przy zatruciu bol glowy jest objawem wtorynym, dominuja problemy zoladkowe, a z opisu wygada na odwrot. raczej migrenowe albo jakas porzadna infekcja.

Gość A może to jest po prostu
Do przedmówczyni.Może masz rację? Starałam się pomóc, nie jestem lekarzem przecież:D

Gość hadafhcgh
Ciągle czuje lekki ból głowy , sylwester do dupy :-( nie jest tak silny ale uciążliwy :-/ nie wiem jaka jest przyczyna ,może ciśnienie? Podejrzewałam też anemie bo ubyło mi sporo kilogramów i jestem ciut za chuda .Jedynym wyjściem jest wizyta u lekarza

ja tez nie ;) ale Twoja sugestia poniekad trafna, bo od wymiotow mozna sie odwodnic czego objawem jest takze bol glowy. cukier badalas autorko ostatnio? lekarz, tak czy inaczej

chcialam takze zapytac w ktorym miejscu Cie ta glowa boli?

Gość znawcaaaaaaaaaaaa
migrena coz tak sie sklada ze doskonale znam ten problem i nie zycze nikomu... bol glowy,wymioty , wstred na zapachy ... problem polega na tym, ze kazdy musi sam obserwowac swoj organizm i dokladnie analizowac kiedy bol nawraca.. dostalam inne tabletki antykoncepcyjne i ataku migreny dostawala dokladnie tydzien przed okresem, trwalo to miesiacami... poszlam do lekarza zrobilam analize krwi bo lekarz nie wie co to jest i okazlo sie ze mam tylko anemie.. a bol glowy i tak nie znikal. zaczelam opisywac kiedy dostaja ataku i okazalo sie ze to za sprawa tabletek a raczej hormonow..

z migrena jest przejebane, naprawde wam wspolczuje dziewczyny :(

Gość znawcaaaaaaaaaaaa
oj autorko u Ciebie nie migrena tylko zwyczajne oslabienie organizmu w zwiazku z utrata wagi.

Gość hadafhcgh
Ból mam po obu stronach skroni pulsujący aż do szczęki :-/ dziś jest o wiele lepiej, i wyczulony zapach też wtedy był,perfuma mojego faceta z bardzo pociągającej stała się nie do wytrzymania :-/

Gość Aparat007
ciąża ma takie objawy

Gość hadafhcgh
Dwa dni temu okres mi się skończył ;-) więc raczej wykluczam ciążę choć bardzo bym chciała :-)

Gość Aparat007
To w czym problem chłopa nie masz

Gość Sławek333.
Ale chłop moze nie sprawny???musi skusic sprawnego jakiegos:)

Gość hadafhcgh
Chłop jest jak najbardziej , no i niestety ma problemy :-( ale staramy się BARDZO aby malenstwo już było :-)ale o to w temacie nie pytałam :-P

Gość Aparat007
A to poważny problem i teraz wiem dlaczego Cie głowa boli, to naturalne zjawisko przyrodnicze. Znałem taką kobietę, którą leczono na podobne objawy,aż jej mąż nie wytrzymał i zaproponował doktorkowi, że jak wyleczy mu żonę, to odda swojego mercedesa w nagrodę wyleczenia i doktorek sam wziął sprawę w swoje ręce i sam zapłodnił kobietę. Urodziły się bliźniaki, mąż uznał jako swoje, choć nie były do niego podobne, ani wyglądem i charakterem. Obiecanego merca doktorkowi podarował. Może skorzystasz z tego faktu, co opisałem i podobnie znajdziesz sobie doktorka-amatorka, który bez mercedesa Ci zrobi dobrze zgodnie z naturą, objawy będą podobne jak temacie, które po czasie same znikną. Psychika u kobiet jest inna, niż u chłopów. Powodzenia.

Gość hadafhcgh
A Ci którzy mają ataki migreny jak sobie radzą z nią żeby choć trochę zmniejszyć ból??