Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duhewhd

jak wy znajdujecie facetow? przeciez wiekszosc to barany

Polecane posty

Gość duhewhd

takie ze glowa mala":o

Gość hfhfjc
A kobiety jakie owce nie tylko głowa jest mala

Gość duhewhd
to popatrz na facetow moim zdaniem i tak kobiety maja wiecej oleju w glowach niz to stado napalonych meskich malp

Gość to czemu na takich
tylko pececie?

Gość ja już dawno
mój sam mnie znalazł. 10 lat temu na szkolnym korytarzu w gimnazjum :-)

Ciekawe jest to, że odkąd przeprowadziłam się z wielkiego miasta do małego poznałam tutaj naprawdę masę fajnych, inteligentnych i wolnych facetów. W miejscu pracy na rejestracji poznałam młodego radnego miejskiego. W internecie - pilota i również mojego obecnego narzeczonego. Przez mojego faceta - jego dwóch znajomych - bardzo mądrych informatyków ;) W pracy - głównego księgowego i lekarza rozwodnika. Wszyscy wolni i do wzięcia.

Gość bcnncndhvgdjfbfirbfurb
Jest wielu fajnych wolnych tyle, zero raczej typ faceta mniej szpanu więcej treści. A wy patrzycie głównie na szpan

jets duzo inteligentnych facetów (nie baranów), ale nieumiejących zabiegac o kobietę lub takim ktorym sie nei chce, ktorym nei zalezy itp itd inaczej mowiac niezainteresowanych zwiazkiem

Gość hdjdhd
Fiku ale z kim się wiązać? to jest również męski problem.

FM oczywiscie, ze tak, nie zrozumialas mnie. Kobieta musi byc warta, zeby chcialo sie o nia zabiegac itd. Samo bycie kobieta i nic poza tym nie wystarczy, zeby sklonic do inicjatywy niebarana, bo zwiazek z niewalasciwa kobieta to czesto klopoty i na dluzsza mete nieprzyjemnosci;)

Gość hdurbfif
Dokładnie a dziś mało która jest warta poderwania. Ruchacze to patrzy tylko by zaliczyć ewentualnie pobawić się tylko.

Maciek B. nie nie, źle mnie zrozumiałeś. Chciałam po prostu zaznaczyć jak różnych facetów każdy ma szansę poznać ;). Ale nie twierdzę, że przez to czym się zajmują nie są interesujący. Z politykiem mogę sobie podyskutować ponieważ mamy odmienne stanowiska. Z informatykami łączą mnie zainteresowania zawodowe. Pilot raz mnie zabrał na lot. Są świetni i bardzo inteligentni.

Gość ewewewfsdsdfdd
Ciekawe, że takie barany mają największe wzięcie u kobiet.

FM: nikt nie ma napisane na czole: "wlasciwa/niewlasciwa". Tego czlowiek sie uczy. Czasami mozna w pore wymiksowac sie ze zwiazku bez wiekszego szwanku, a czasami jak np pojawii sie dziecko, albo ktos dal sie wmanewrowac w przedwczesne malzenstwo, jest trudniej.

Gość Ricardo93210
my nie wybieramy dobrych czy złych tylko ładne rozumiemhy się?

FM: zly podzial stosujesz. Mozna byc zla i nudna, dobra i nudna, dobra i ciekawa, zla i ciekawa.

Gość hfjf
Kobieca zasada jest taka sama

FM: sa rozne levele bycia nudnym. Ja mam zasady i nudny nie jestem;) Choc oczywiscie sa rozne opinie, ktore przyjmuje do wiadomosci, ale sie z nimi nie zgadzam;)