Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwester 2012/Nowy 2013

Dzisiaj Sylwestra spędzę sama z córeczką, trochę smutno, ale postanowiłam nawet

Polecane posty

potańczyć, pośmiać się, chyba że im bliżej godziny zero, mój nastrój zmieni się na gorszy:( Zresztą teraz mam płacz na zakręcie 😭 Mam chociaż nadzieję, że sąsiedzi nie nawalą i będą puszczać mnóstwo fajerwerków.

ale tak sobie myślę, że inna samotne mamy też będą w podobnej sytuacji:) Jak macie zamiar spędzić ten czas?

Gość mamajestsama
Ja spędzę sylwestra z synkiem i z moim sąsiadem. On akurat jest sam a synek bardzo go polubił. Ja zresztą też.

o północy wskoczę na pierwszy lepszy stół i walnę obertasa

a ile corka ma lat? ja w tamtym roku spedzilam sylwestra sama z nia , miala 2 lata, ogólnie o 24 siedzialam w przedpokoju trzymajac pysk psa zeby nie szczekal i czajac sie pod drzwiami czy sie dziecko nie obudzi. w tym roku wychodze a dziecko babci podrzuce , w przyszlym roku jak nie wyjde to bede sie bawic z córa, bedzie starsza to do 12 wytrzyma i wylecimy na dwór ogladac fajerwerki

i co? urwało ci pindola? :D

na chwilę wyszłam i ktoś użyczył sobie mojego niczka:D Córka ma 7 lat, także na pewno da radę do pólnocy. I masz rację Maćku, nie będę sama :) Kreacje mamy przygotowane, prawie balowe, będzie świecący makijaż, co by klimat podtrzymać, do jedzenia różne smakołyki, ale będą też chipsy, paluszki i szampan piccolo :D

Gość widok z góry
a gdzie jest ojciec dziecka?

również powodzenia i miłej zabawy:) A gdzie się bawisz Maćku?:)

ojciec dziecka nie istnieje:) i niech tak pozostanie🖐️

no to super, domówki są najlepsze. Liczy się przecież towarzystwo a nie miejsce. Baw się dobrze:) Podobno jak się Nowy Rok wita na smutno, to źle to wróży:P Ale lepiej nie wkręcać sobie jakiś zabobonów. Przecież w myśl powiedzenia "jaki Nowy Rok, taki cały rok" wszyscy musieliby go spędzać na kacu:P

ojciec właśnie 2 lata temu zginął w sylwestra, zabiła go petarda.

@Sylwester: dziekuje za zyczenia, wzajemnie:) Domowki sa najlepsze, bo na typowe bale jeszcze nie doroslem i mnie nuza, a w klubach tloczno w sylwka, wiec bez sensu sie sciskac. Co do zababonow, to rzeczywiscie zabobon, bo kiedys mialem mega smutnego sylwka, a kolejny rok jeden z bardziej udanych jak do tej pory. Wiec nie ma reguly, kazdy nowy dzien decyduje o calosci. Alleluja i do przodu. Czy tam uszy do gory;)

:D podszyw pewnie będzie siedziec sam w domu:P

Gość Mama Puszka Bejbuszka
My też sami w domu, mój luby za granicą i nie mógł przyjechać. Synek ma prawie 4 miesiące i z okazji Nowego Roku będzie spał ze mną:) chociaż mam propozycje od mojej babci ale nie sądzę że pójdę, wolę spokojnie przez telefon z moim K. pogadać:)

Gość widok z góry
jak to nie istnieje? pewnie zostawił ciebie i dziecko jak tylko dowiedział się o ciąży, chciał się tylko zabawić, a ty rozłożyłaś nogi byle komu. i takie skutki - samotne macierzyństwo.

Gość Zuzanna Amelia & 31
Ble - Kiedy Cie wypuszczaja ?

Gość ej ej ej
uśmiech proszę ! :) ja spędzam sylwestra w domu (mam 22 lata). Sama (tzn rodzice będą u siebie). Z wyboru. Miałam propozycję imprezy sylwestrowej ale odmówiłam bo... w tym roku nie mam ochoty na imprezę. A tymbardziej nie lubię tych klimatów, że ktoś przed 12 już spi a potem wszyscy są narąbani jak dzikie świnie. Ja spędzę sama i sie z tego cieszę. Choć teraz mi troche smutno, bo już godzina 15 i wiem, że moi znajomi powoli będą się szykować na impreze. Ladne kreacje, super fryzury ale... na imprezę przecież mogę iśc w każdy inny dzień w roku :) Zrobię sobie podsumowanie całego roku, na spokojnie przemyślę pare spraw- sukcesy i porażki i przemyśle, co zrobic aby ten rok był jeszcze lepszy :)