Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajjna mama

samotna mamusia, eh kto przytuli?

Polecane posty

Gość kurczak_pindol
ja nie moge miec dzieci :(

Gość fajjna mama
worldinmotion dziekuje za przestrogę będę miała Twoje słowa na uwadze,ale musze powiedzieć,ze nawet nie pomyślałam o zadnym spotkaniu na żywo,po prostu od tak piszemy:) moze dzięki tym słowom nastąpi samoistne wykruszenie się wadliwego towaru hehe:)

Gość fajjna mama
dzięki ale za promocję, nie potrzebuje jej:)

Gość fajjna mama
zegar z kukulka wydaje mi się,ze w obecnej sytuacji poprzestańmy na tym co tutaj napisaliśmy, i skupmy się na innym kontakcie:) nie ma sensu karmić troli:)

Gość normalny facetełe
żaden normalny facet znający swoją wartość nie będzie wiązał się z kobietą która ma dziecko, niedawno narodzone, swojego nie ma a z cudzym będzie się męczył i nie będzie spał po nocach, sorry ale nie ten adres

Gość fajjna mama
proszę was, o czym wy piszecie, czy ja szukam taty dla dziecka?:) piszemy sobie o dupie maryny i tyle:) p.s. moje babe przesypia noce :)

Gość normalny facetełe
narazie przesypia

Fajna, nigdy nie wiadomo, ki diabeł za rogiem czyha... na piękną niewiastę :P "żaden normalny facet" - normalność to dziś pojęcie względne. Powiem więcej - nie warto być normalnym w świecie wypełnionym po brzegi głupotą ;-)

Gość to chyba prowo
w innym wątku napisałaś że masz na imię Paulina, a tutaj piszesz że Joanna pachnie mi to ściemą niestety.

Gość fajjna mama
co nazywasz prowokacją? jesteśmy tutaj anonimowi także mogę mieć na imie Bożena, Kinegunda a nawet Marek. Nie jest napisane ze musimy posługiwać się prawdziwymi imionami,także jeśli ktoś ma ochotę popisac to to robi. A swojej wartości nie muszę udowadniać, wracając do męzczyzn, bo to nie od nas zależało kto będzie posiadał dar rodzenia dzieci,a wy się tym szczycicie że możecie bzykać jaką popadnie a odpowiedzialnością obarczacie kobiety, które potem nazywacie latawicami... ile z waszych matek samotnie was wychowywało? mozecie im tylko dziękować:) chyba czas na jakąs zadumę, bo myślicie tylko kutasem.

Gość to chyba prowo
jak walisz ściemą z imieniem to jak ktoś ma tobie zaufać i choćby sie z tobą spotkać, co pojedzie, a ty powiesz, że jesteś ze sląska i to nie ma znaczenia bo i tak piszecie w necie skoro zaczynasz znajomości nawet na poziomie internetowym kłamstwem to zyczę powodzenia w znalezieniu kogoś warotściowego. Pozdrawiam.

Gość fajjna mama
nie wiem skad wziales to ze chce sie spotkac, z reszta tutaj to tutaj i sa rowniez inne formy kontaktu.A co kazdy z was podaje swoje prawdziwe dane, to nie jest miarą kłamstwa a bezpieczeństwa. pozdrawiam

Gość Happy New Year...2013
normalny facetełe - żadna mamusia by nie chciała faceta o takim nicku🖐️

Gość normalny facetełe
na imię ma Paulina i patrząc na zdjęcie to bobas ma nie cały rok, a może i pół roku, no to powiedzcie mi kto normalny będzie się pchał w coś takiego?

Gość fajjna mama
ciekawe a gdzie umieściłam zdjęcie mojego dziecka?? z resztą z tego co pamiętam sama napisałam ile ma:)

Gość fajjna mama
I znowu muszę podkreślić,że ojca dla dziecka nie szukam, bo tutaj jak ze świecą takiego szukać;)

Gość fajjna mama
jest tutaj tez jakas samotna kobietka z dzieckiem?

Gość Jose Arkadio Moraless
No i gdzie cycusie kochane?

Gość Xkujawiak1
Gdzie sie podziewasz samotna mamusko?

Gość Jose Arkadio Moraless
Gdzie Twoje samotne cycuchy?

Gość Xkujawiak1
Samotna mamusko teraz ja prosze o twoj nr na meila jesli pisalas serio apropo mojej propozycji.hmm?

Gość fajjna mama
Jose Arkadio Moraless nie mam cycków,jestem płaska jak deska o :O

Gość hhhhhhhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaha
łudzicie się mamusie z bękartami, że jesteście tak samo postrzegane jak panny bez takiego bagażu, eh wy...